Ida-Emilia Auranen

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Hei! Nimeni on Ida ja olen 15-vuotias tyttö Kempeleestä. Olen sosiaalinen, pirteä ja tulen toimeen kaikkien kanssa. Tanssia on tullut harrastettua jo noin 3-vuotiaasta asti ja se onkin lempilajini. Aloitan apuohjaamisen voimistelukoulussa. Itse olen saanut tanssista positiivisia ja mahtavia muistoja ja kokemuksia ja toivon, että voin olla mukana antamassa hauskoja hetkiä myös voimistelukoululaisille.

Print Friendly
Nelli Koppström

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Olen 19-vuotias kempeleläinen. Nuorempana harrastin 3 vuotta tanssia ja KNV:n jumpissa olen käynyt vuodesta 2011 lähtien. Luonteeltani olen energinen ja positiivinen. Liikunta ja lasten kanssa toimiminen ovat molemmat lähellä sydäntäni ja ohjaaminen on aina kiinnostanut minua. Liikkuminen on minulle mahtava tapa rentoutua ja nostaa mielialaa! Lasten liikunnassa tärkeintä on mielestäni hauskanpito ja monipuolisuus. Kun lapset tutustuttaa jo varhain liikkumiseen, saavat he arvokkaita taitoja koko elämäkseen.

Print Friendly
Pinja Korhonen

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Opiskelen Oulun ammattikorkeakoulussa sosionomiksi ja lastentarhaopettajaksi. KNV:llä olen ohjannut lasten ja nuorten ryhmiä vuodesta 2012.
Olen harrastanut tanssia, muuta liikuntaa ja musiikkia pienestä pitäen. Liikunta on hyvä ja virkistävä tauko arjesta, sekä hieno mahdollisuus tutustua uusiin ihmisiin, tuntea ryhmähenkeä ja oppia uusia taitoja sekä ominaisuuksia itsestään ja omasta kehosta. Tervetuloa oppimaan uutta ja liikkumaan!

Print Friendly
Milla Latoranta

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Olen 13-vuotias tyttö Kempeleestä. Olen harrastanut tanssia ja voimistelua
jo pienestä pitäen ja aloitan nyt harjoittelemaan ohjaamista Annan kanssa cheerdancessä.
Liikunnan lisäksi tykkään eläimistä ja vietän aikaa kavereiden kanssa.

Print Friendly
Sani Saarikivi

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Olen iloinen ja energinen tyttö Kempeleestä. Olen harrastanut tanssia  jo pienestä pitäen. Ohjaan syksyllä Annan kanssa Cheerdancea maanantaisin sekä Iidan ja Saran kanssa discodance alkeita ja – jatkoa keskiviikkoisin. Itse tanssin useammassakin knv:n ryhmässä. Toivon, että voin omalla esimerkilläni luoda positiivista ja iloista asennetta toisille nuorille!

Print Friendly
Sara Sankala

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Valmennuksen Naisvoimistelijoissa aloitin 2014 syksyllä. Minulla on vuosien kokemusta eri tanssilajeista, mutta pidän discotanssia eniten omana lajinani. Valmentajana olen iloinen höpöttelijä, mutta myös vaativa. Tunnin jälkeen haluan kaikille hyvän mielen ja hiet pintaan!

Print Friendly
Katta Siltavirta

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Olen ohjannut KNV:ssä vuodesta 2007 alkaen. Aloitin omien lasten ollessa pieniä aikuinen-lapsi-jumpan ohjaajana. Minusta on ihana nähdä lasten nauttivan liikunnasta ja oppivan uusia taitoja.

Print Friendly
Pinja Tuulas

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Olen 16-vuotias opiskelija Kempeleestä. Olen iloinen ja halukas kokemaan uutta. Siksi ryhdyin apuohjaajaksi.
Olen viettänyt aikaani paljon lasten parissa mm. ohjaajana kerhoissa, sekä futisryhmässä. Tanssia olen taas harrastanut niin pitkälle kuin vain muistan eri tanssilajeja kokeillen.
Apuohjaajana haluan auttaa lapsia saamaan uusia hyviä kokemuksia tanssien ja leikkien.

Print Friendly
Iida Vänttinen

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Olen 23-vuotias pian valmistuva luokanopettajaopiskelija. Olen harrastanut tanssia aktiivisesti
koko ikäni. Minulla on laaja kokemus erilaisista tanssilajeista, mutta koen, että show- & discotanssi ovat lähimpänä sydäntäni. Valmentaja olen motivoitunut, energinen ja kannustava. Tunneillani
edetään lasten kehityksen mukaan ja saadaan sykkeet nousemaan.Tärkeintä on, että treeneissä riittää naurua ja liikutaan yhdessä.

Print Friendly
Nina Keränen

Aikuisliikunta

Olen 40-vuotias kahden tyttären äiti. Perheeseen kuuluu myös cairnterrieri. Ohjaan KNV:llä Piloxing-tuntia ja Ninan treeniä vaihdellen siinä gymstickiä ja puntteja. Lupaan, että tuntini ovat tehokkaita ja tunnin jälkeen tiedät tehneesi jotain. Mutta lupaan myös, että tunneillani on iloinen ja rempseä meininki ja jonne on helppo tulla juuri sellaisena kuin olet!

Print Friendly
Heidi Kilkki

Aikuisliikunta

Hei,
olen tanssinut lapsesta saakka brasilialaisia tanssilajeja sambakoulussa Turussa sekä Helsingissä. Elämäni vei tänne Oulun seudulle ja olen kohta 3,5 vuotta ohjannut täällä Sambic-tunteja sekä afro -brasilialaistansseja ja 1,5 vuotta Lavista . Tanssitunteja olen ohjannut jo yli kaksikymmentä vuotta sekä nyt myös kymmenisen vuotta ryhmäliikuntaa. Olen iloinen, energinen ja sitä haluan tuoda esiin tunneillani sekä hyvän olon koko kehoon. Tanssi tuo itselleni hyvää fiilistä, iloa ja voimaa tähän arjen kiireiseen tahtiin. Hiki virtaa, askel nousee, hymy irtoaa ja musiikki vie mukanaan!

Print Friendly
Riitta Kyllönen

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta sekä aikuisliikunta

Olen ammatiltani mm. liikuntaan erikoistunut luokanopettaja. Liikuntamuodoista juokseminen, kaikenlainen ryhmäliikunta ja tanssi viehättävät eniten. Olen harrastanut soolotanssia viimeiset kaksikymmentä vuotta ja melkein yhtä kauan paritanssi, ensin lavatanssi ja myöhemmin myös kilpalattarit, on kuulunut harrastuksiini.
Harrastusten ohessa olen kouluttautunut soolotanssiohjaajaksi bailatino-, latinobic- ja folk jam-koulutuksissa. Tanssinopettajan (STOL) tutkinto (v.2015) antaa edellytykset paritanssin opetukseen. Senioritanssin peruskurssi ja seniorbailatino (v.2016) tähtäävät ikääntyvien tanssilliseen liikuttamiseen.
Olen opettanut pari- ja soolotanssia enemmän tai vähemmän satunnaisesti eri puolilla Kainuuta ja Pohjois-Pohjanmaata.
Syksyllä ohjaan perheliikuntaa tiistaisin ja +60v-jumppaa keskiviikko-aamuisin. Tervetuloa tunnille!
Print Friendly
Riitta Mäkäräinen

Aikuisliikunta

Olen liikunta-alan yrittäjä ja pienen tytön äiti. Olen käynyt aikuisliikunnanohjaajaksi valmistavan koulutuksen 2007-2008, lisäksi olen koulutettu ja lisensoitu Trainer4You Kuntosalivalmentaja, Personal Trainer ja Ravintovalmentaja sekä kahvakuulaohjaaja. Lisäksi olen käynyt erinäisiä ryhmäliikunta- ja lajikoulutuksia, sekä terveyskonsulentti- koulutuksen painonhallintaryhmien ohjaukseen. Tällä hetkellä opiskelen myös Kalevalaista Jäsenkorjausta. Liikunta-alalla olen työskennellyt koko aikuisikäni v.2008 alkaen. Liikunta ja terveys kaikissa muodoissaan on aina ollut elämäntapani ja intohimoni, samaa haluan välittää asiakkaillenikin. Harjoittelen itse tavoitteellisesti kuntosalilla, ja jumpista haluan sosiaalisuutta ja vaihtelua treenaamiseen. Rakastan itse helppoa ja tehokasta liikuntaa, ja tätä korostan myös omilla tunneillani, joilla kaikki pystyvät tekemään oman kuntonsa mukaan. Tervetuloa hikoilemaan ja trimmaamaan kroppa kuntoon RPV -tunnille ja kuntopiiriin sekä huoltamaan lihaksia venyttelyyn!

Print Friendly
Kirsi Pahkasalo

Aikuisten ryhmäliikunta

Olen energinen reilu kolmekymppinen kempeleläinen, kahden tytön äiti, joka vaalii elämässään kokonaisvaltaista hyvinvointia. Koulutukseltani olen lisensoitu personal trainer, ravintovalmentaja, hyvinvointivalmentaja ja kuntosalivalmentaja sekä tradenomi. Liikunta on aina kuulunut tärkeänä osana elämääni ja olen harrastanut vuosien varrella mm. ringetteä, tanssia, lenkkeilyä, kuntosalia ja erilaisia ryhmäliikuntatunteja. Oleellista hyvinvoinnin kannalta on se, että liikunnasta nauttii ja se tuntuu itselle sopivalta. Haluankin ohjaajana luoda positiivia kokemuksia ja hyvää mieltä liikunnasta.

Print Friendly
Minna Tiilikainen

Aikuisliikunta

Liikunta on kuulunut elämääni aina. Olen ohjannut nuorempana liikuntaa ja opettanut monet lapset uimaan. Ensimmäisen kerran tutustuin joogaan n.10 vuotta sitten. Sille tielle jäin 🙂

Olen hathajoogaohjaaja ja opiskelen Slow yoga-koulutuksessa. Tuntini ovatkin jonkinlainen sekoitus näistä. Voimaa, lempeyttä ja rentoutta yhdistellen. Kehomme ja mielemme tarvitsee hikijumppien/tanssien vastapainoksi rauhallista harjoitusta.  Ota mukaan tunnille oma jooga-alusta ja esim. fleecehuopa. Tule sinäkin kokeilemaan joogaa!

Print Friendly
Johanna Keränen

Tanssillinen voimistelu, lasten ja nuorten ryhmäliikunta sekä aikuisliikunta

Olen ammatiltani fysioterapeutti ja erilaisia ryhmiä olen ohjannut vuodesta 2009. Kempeleen Naisvoimistelijoissa olen ohjannut syksystä 2013 lähtien. Kesällä 2015 liityin myös seuran johtokuntaan. Oma lajini on tällä hetkellä tanssillinen voimistelu, matkan varrella kokemusta on karttunut baletista, nykytanssista, jazzista ja erilaisista ryhmäliikuntatunneista. Toimin myös tanssillisen voimistelun tuomarina. Ohjaan seurassa sekä aikuisten- että lastenryhmiä ja toivoitankin kaikki tervetulleiksi iloiseen ja hyvään seuraan tanssimaan ja liikkumaan!

Print Friendly
Anna Hieta

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta ja tanssillinen voimistelu

Olen 24-vuotias sosionomiopiskelija ja aktiivinen tanssinharrastaja. Ohjaamisen KNV:llä olen aloittanut vuonna 2010. Oma taustani on vahvasti baletissa ja showtanssissa, joita olen harrastanut kilpatasolla, mutta lähiaikoina olen myös esimerkiksi tehnyt musikaaliteatteria ja tällä hetkellä harrastan cheertanssia. Tanssillinen voimistelukin on vuosien saatossa tullut minulle todella tutuksi. Olen käynyt paljon Suomen Voimisteluliiton koulutuksia lasten ja nuorten liikuntaan sekä tanssilliseen voimisteluun liittyen. Lisäksi olen tanssillisen voimistelun tuomari ja Stara-tapahtuman Arvi. Tunneillani hassutellaan ja höpötellään, kuitenkaan tavoitteellista treenaamista unohtamatta!

Print Friendly
Piia Järvinen

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta ja tanssillinen voimistelu

Olen pohjoistuulen Ouluun tuoma kauppatieteen opiskelija. Tanssi, erityisesti nykytanssi, on lähellä sydäntä. Kokemusta on kertynyt useista lajeista, ja viimeisempänä 1930-luvulta alkujaan olevasta Lindy Hop swingtanssista. Olen opettanut tanssia pohjoisen Suomen maakunnissa useissa lajeissa ja monen ikäisillä harrastajille. Oulussa olen opettanut tanssia ja tehnyt koreografiaa opiskelija-musikaaliteatteriin. Baletti on kulkenut mukana tanssiharrastuksissa nuoresta asti. Baletissa minua miellyttää tarkka tekniikka, sekä tapa yhdistää voimaa vaativat liikkeet tarkkaan kevyen näköiseen työskentelyyn. Tanssillinen voimistelu on verrattain uusi tuttavuus. Tanvossa mielenkiintoista on voimistelun ja tanssin elementtien yhdistäminen, jossa sulavuus ja liikkeen jatkuvuus tuo lajille ominaisen keskustalähtöisyyden liikkeille. Myös tanvossa tehtävät suuret hypyt, joissa yhdistyy voima ja liikkuvuus ovat mielestäni lajin parhaita puolia. Tunneillani keskitytään tekniikkaan ja ilmaisuun, opetellaan yhdessä ja ilon kautta harjoitellen.

Print Friendly
Jaana Saarikivi

Toiminnanjohtaja, aikuisliikunta, Liikkuva koulu-ohjaaja

Olen ollut Kempeleen naisvoimistelijoiden johtokunnan jäsen ja aikuisliikunnasta vastaava vuodesta 2014 lähtien. Aloitin KNV:n toiminnanjohtajana tammikuussa 2017. Liikunta-alan koulutuksia minulla on mm. valmentaja-ohjaaja koulutus VOK1, voimisteluohjaajan startti, ryhmäliikunnanohjaajan peruskoulutus ja asahi-vertaisohjaajakoulutus. Syksyllä ohjaan perjantaisin aamujumppaa Santamäen koululla sekä sunnuntaisin kahvakuulaa Ylikylällä. Olen myös seuran Liikkuva Koulu-ohjaaja. Käyn Kempeleen kouluilla ohjaamassa koululaisille sekä aamupäivä- että iltapäivätoimintaa.

Otan mielelläni vastaan palautetta kaikesta toiminnastamme. Olen ylpeä seurastamme. Mottomme ja kannustuslauseemme kuuluukin: OMG, se on KNV, Kempele!!

Print Friendly
Piritta Pehkonen

Aikuisten ryhmäliikunta

Olen Piritta Pehkonen. Ryhmäliikunnan ohjaaminen on minulle intohimo ja se antaa tärkeää vastapainoa virkatyöhöni. Minulta löytyy lisenssit Les Mills:n Bodycombatista, Bodybalancesta sekä Zumbasta. Ohjauskokemusta löytyy myös freestyle lajeista, kuten kiinteytys, vatsa-peppu-reisi ja venyttely.
Liikkumisessa on tärkeintä hyvä fiilis ja sitä pyrin tunneillani tuomaan esille. Myös musiikilla on suuri merkitys liikunnassa. Tervetuloa tunneilleni niin vasta-alkajat kuin pitempään harrastaneet liikkujat. Pidetään yhdessä Kempele liikkeellä 🙂
Print Friendly
Print Friendly