Kempeleen Naisvoimistelijat ry eli KNV on perustettu vuonna 1979. Se on Suomen Voimisteluliiton (SVOLI) sekä Pohjois-Pohjanmaan Liikuntaseura (PoPLi) ry:n jäsenjärjestö. Seuran jäsenmäärä oli 846 jäsentä vuonna 2015. Jäsenistä aikuisia oli 458 ja lapsia ja nuoria yhteensä 388. Seura painottaa toiminnassaan perhekeskeisyyttä, terveyttä, yksilöllisyyttä, turvallisuutta ja ohjauksen laadukkuutta. Painopisteet ovat aikuisten monipuolisen kuntoliikunnan harrastamisen ja lasten ja nuorten liikunnan ilon tukemisessa.  Olemme Priima – aikuisliikunnan laatuseura.

Lastenryhmissä liikutaan lasten ehdoilla, ottamalla huomioon eri-ikäisten lasten fyysiset ja sosiaaliset taidot. Aikuisten ryhmissä halutaan korostaa liikuntaharrastuksen monipuolisuutta ja säännöllisyyttä.

Liikuntaryhmille tarjotaan myös mahdollisuus hankkia esiintymiskokemusta esim. osallistumalla tapahtumiin ja esiintymällä seuran näytöksissä.

KNV pitää huolen ohjaamisen laadusta kouluttamalla ohjaajiaan säännöllisesti. Kaikki lasten ja nuorten ohjaajat kouluttautuvat vähintään Voimisteluliiton 1-tason ohjaajiksi. Seuralla on rekisteröityjä ja käyttöoikeusnimikkeillä suojattuja lajeja, joihin seura ja ohjaajat huolehtivat tarvittavat koulutukset sekä laji- ja ohjaajalisenssit.

Kempeleen Naisvoimistelijat ry tekee yhteistyötä Voimisteluliiton, Kempeleen kunnan, yritysten ja kempeleläisten seurojen kanssa.

Seuraa johtaa jäsenistön valitsema johtokunta, joka toimii vapaaehtoisvoimin. Jäsenet ovat tervetulleita mukaan johtokuntaan vaikuttamaan ja osallistumaan toimintaamme!

KEMPELEEN NAISVOIMISTELIJAT RY:N PUHELINNUMERO ON 0458553288 (yhteydenotot arkisin klo 10-18 välisenä aikana). Jumppa-asioita koskevat yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostilla tai palautelomakkeen kautta.

 

priima

Print Friendly

Sähköposti