Voiko teillä maksaa liikuntaseteleillä?
Kausimaksun voit maksaa Smartum-seteleillä (liikunta- ja kulttuurisetelit). Voit maksaa joko yhden tai useamman kauden maksut kerralla. Seuran facebook-sivuilla www.facebook.com/KempeleenNV ilmoitamme milloin johtokuntaa on paikalla jumpissa, joten pidä maksettua kuittia mukana tunnilla, kunnes saat johtokunnan jäseneltä tarran korttiin. Ilmoittautuminen tapahtuu normaalisti netin kautta jäsentieto-ohjelmassa. Tulosta mukaasi lasku, jonka haluat kuitata seteleillä. Jäsenmaksu tulee maksaa verkkopankissa.

Jos käytät Smartum-saldoa, ohjeita saldolla maksamiseen löydät täältä https://www.smartum.fi/fi/tyosuhde-edut/tyontekija/saldo

Voiko teillä maksaa Sporttipassilla?
Kun käytössäsi on SporttiPassi voit maksaa henkilökohtaisen kausimaksusi SporttiPassin verkkomaksulla.
-Ilmoittaudu jumppakaudelle etusivun ilmoittautumispalkin kautta
-Tee lasku
-Kirjaudu sisään omilla tunnuksillasi www.sporttipassi.fi -sivulla
-Valitse SporttiPassin verkkomaksu
-Valitse riippuvalikosta Kempeleen Naisvoimistelijat ry
-Kirjoita summa euroissa
-Kirjoita laskun viite tai mitä maksu koskee
-Paina maksa
Säilytä saamasi tekstiviesti kuittina
Jäsenmaksu tulee maksaa verkkopankissa.

Voiko teillä maksaa ePassilla?
Pääasiassa ePassilla maksetaan käyttäen maksutonta mobiilisovellusta. Palveluntuottaja (KNV Ry) tekee veloituksen kysymällä puhelinnumerosi ja tunnistamme Sinut sen avulla, jolloin muuta maksutapaa ei tarvita.

MOBIILIMAKSU
1. Etsi toimipaikka ePassi sovelluksen avulla ja maksa haluttu summan/ tuote.
2. Tämän jälkeen saat puhelimeesi kuitin ostosta, joka näytetään kassalla.
3. Kuitti on voimassa 15 minuuttia ostohetkestä.
4. Kuitin ollessa voimassa ”ePassi” logo vilkkuu. Tällä estetään väärinkäytökset.

(ohjeet ja tiedot www.epassi.fi)

Voiko teillä maksaa Tyky-kuntoseteleillä?
Kausimaksun voit maksaa Tyky-kuntoseteleillä. Voit maksaa joko yhden tai useamman kauden maksut kerralla. Ota yhteyttä johtokuntaan niin osaamme kertoa milloin liikuntaseteleillä maksaminen onnistuu. Ilmoittautuminen tapahtuu normaalisti netin kautta jäsentieto-ohjelmassa. Tulosta mukaasi lasku, jonka haluat kuitata seteleillä.
Jäsenmaksu tulee maksaa verkkopankissa..

Voiko liikuntaseteleillä maksaa takautuvasti, jos työnantaja jakaa liikuntasetelit vasta kauden alkamisen jälkeen?
Ei voi. Liikuntaseteleillä maksettaessa maksu tulee suorittaa jumppakauden alussa ensimmäisten kahden viikon aikana (tammikuu,syyskuu, poikkeuksena kesäkausi, joka alkaa jo toukokuun loppupuolella). Mikäli ilmoittautuu jumpille kesken kauden, ilmoittautuminen tapahtuu normaalisti Jäsentieto-järjestelmässämme ja jumppakortin/kausitarran saa maksusuorituksen jälkeen johtokunnan jäseniltä jumppien yhteydessä.
Tulosta mukaasi lasku, jonka haluat kuitata seteleillä. Jäsenmaksu tulee maksaa verkkopankissa.

Ketkä ovat oikeutettuja alennettuun kausimaksuun (50+10€/kausi)?
Alennukseen oikeutetuiksi katsotaan vain työttömät, eläkeläiset ja opiskelijat.
Noudatamme tässä asiassa samaa linjaa esim. Kempeleen kunnan liikuntapalveluiden (uimahalli) kanssa. Alennukseen oikeuttavan tulee saada viranomaiselta alennukseen oikeuttava todistus.

Voiko lapsi tutustua ilmaiseksi lasten- ja nuorten ryhmiin?
Lasten- ja nuorten ryhmiin on paljon tulijoita. Sen takia ryhmiin ei ole ilmaista tutustumista. Paikka ryhmään varataan ilmoittautumalla jäsenrekisterin kautta ja maksamalla lasku. Ilmoittautuminen on sitova ja kausimaksua ei palauteta, paitsi harkinnanvaraisesti poikkeustapauksissa, esimerkiksi loukkaantuminen, vakava sairaus tms. Tällöin pyydämme esittämään lääkärintodistuksen asiasta. Kausimaksun alennusta voidaan myös tapauskohtaisesti harkita, mikäli lapsi aloittaa ryhmässä kesken kauden. Poikkeustapauksessa ota yhteyttä toiminnanjohtaja Jaana Saarikiveen.

Palautetaanko kausimaksuja?
Ilmoittautuminen on sitova ja kausimaksua ei palauteta, paitsi harkinnanvaraisesti poikkeustapauksissa, esimerkiksi loukkaantuminen, vakava sairaus tms. Tällöin pyydämme esittämään lääkärintodistuksen asiasta. Poikkeustapauksessa ota yhteyttä toiminnanjohtaja Jaana Saarikiveen.

Voiko aikuisten jumpilla käydä tutustumassa ilmaiseksi ennen kuin päättää liittyä jäseneksi?
Kevät- ja syyskauden alkaessa ensimmäinen kokonainen viikko (kaudet vaihtuvat joskus kesken viikon) on ilmainen tutustumisviikko, jolloin jäsenkortteja ei tarkasteta. Tämän jälkeen jumpilla pitää olla mukana joko jäsenkortti, jossa on voimassa oleva kausitarra tai kuitti maksetusta kausimaksusta. Kortti on henkilökohtainen eikä sitä saa antaa muiden käyttöön. Mikäli havaitsemme kortin väärinkäyttöä, kortti otetaan pois eikä uutta korttia/kausitarraa anneta enää kuluvalle kaudelle. Jumpilla voi käydä tutustumassa 7€ tutustumismaksulla, joka maksetaan joko ohjaajalle tai paikalla olevalle johtokunnan jäsenelle.

Voiko jumpilla käydä tutustumassa kertamaksulla?
Kyllä. Voit ostaa etukäteen 7€ hintaisia kertamaksulippuja käteisellä tai Smartum -seteleillä johtokunnan jäseniltä. Ohjaajat keskittyvät tuntiensa ohjaamiseen ja eivätkä näin ollen myy kertamaksulippuja, mutta ottavat vastaan 7€ tasarahan tai Smartum-setelin ja käteistä tutustumismaksuna.

Pitääkö maksaa koko kausimaksu jos liityn jäseneksi kesken kauden?
Aikuiset maksavat aina koko kausimaksun. Lasten ja nuorten ryhmien kohdalla maksun suuruudesta päätetään sen perusteella, kuinka monta harjoituskertaa on jäljellä. Ota yhteyttä tällöin toiminnanjohtajaan.

Voiko jumppakortteja ostaa muuten kuin netin kautta?
Järjestämme kausien vaihtuessa sekä edellisen kauden lopussa että uuden kauden alussa kausikorttien käteismyyntiä jumppapaikoilla. Silloin voit maksaa paikan päällä käteisellä tai Smartum-seteleillä ja saat jumppakorttisi heti mukaan. Vapaaehtoistyöntekijöiden ylikuormituksen estämiseksi toivomme, että mahdollisimman moni ilmoittautuisi itse kaudelle ja maksaisi kausimaksun tilille. Jumppakortin saa kuittia vastaan johtokunnan jäseniltä jumppapaikoilla. Jos haluat ostaa kausikortin lahjaksi, ota yhteyttä

Miten peruutan ilmoittautumiseni?
Peruutukset hoidetaan samassa sähköisessä Jäsentieto-ilmoittautumispalvelussa, missä ilmoittaudutaan kausille/ryhmiin. Kirjaudu palveluun -> Omat tiedot -> Aktiivikauden osallistumiset -> Klikkaa roskakorin kuvaa.

Miksi jumpat ovat paikassa, jonka sali tms. ei ole paras mahdollinen?
Emme aina saa salivuoroja niistä paikoista, joista haluaisimme. Salivuorot jaetaan useiden eri toimijoiden kesken. Pyrimme kuitenkin järjestämään jumpan paikassa, joka olisi mahdollisimman hyvä ja turvallinen ks. jumppatuntia ajatellen.
 

 

Print Friendly

Sähköposti