Kaikkiin lasten ryhmiin ilmoittaudutaan ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Hinnat ovat ryhmäkohtaisia. Aikuinen-lapsi-jumpassa ilmoitetaan vain lapsi. Aikuisesta ei mene erillistä maksua. Aikuinen-lapsi-ryhmässä voi käydä kuka tahansa huoltaja lapsen seurassa kauden aikana. Hinnastosta näet kaikkien lasten ja nuorten liikuntaryhmien  ryhmäkohtaiset hinnat. Jos ryhmään ei osallistu kahden ensimmäisen kerran aikana ja/tai ei maksa laskua, paikan menettää varasijalla olevalle.

Voit ILMOITTAUTUA tästä

1. Käyttäjäksi rekisteröityminen
Rekisteröityminen tehdään täyttämällä internetissä henkilötietolomake. Kun olet täyttänyt ja lähettänyt lomakkeen, näet ruudulla oman käyttäjätunnuksesi sekä salasana, joiden avulla voit kirjautua sähköiseen ilmoittautumispalveluun. Ota tunnukset talteen. Ohjelma lähettää samat tiedot myös antamaasi sähköpostiin. HUOM! Muistathan rekisteröityessäsi ja ilmoittaessasi lapsesi ryhmään lisätä tietoihinne toimivan sähköpostiosoitteen, jotta ohjelma pystyy automaattisesti lähettämään teille tunnukset.

HUOM! Vanhempi pystyy ilmoittamaan useita alakäyttäjiä (esim. omat lapset) eri ryhmiin omalla sisäänkirjautumisellaan. Vanhempi voi rekisteröidä omaan hallintaansa useita alakäyttäjiä OMAT TIEDOT-sivulla. Tarkemmat ohjeet löydät ohjelmasta.

Mikäli olet jo rekisteröitynyt ohjelmaan esim. viime kaudella, älä tee sitä enää uudestaan, vaan käytä vanhaa käyttäjätunnustasi ja salasanaasi kirjautuessasi. Jos olet unohtanut salasanasi, pyydä uusi salasana Palaute-lomakkeella, sähköpostilla tai suoraan jäsenasioista vastaavalta johtokunnan jäseneltä .

2. Ryhmiin ilmoittautuminen
Ryhmiin ei voi ilmoittautua ennen kuin on rekisteröitynyt käyttäjäksi. Kirjaudut ilmoittautumisjärjestelmään laittamalla käyttäjätunnukseksi oman sähköpostiosoitteesi ja salasanaksi saamasi salasanan

>> Liikuntaryhmiin ilmoittautuminen

3. Maksaminen ja harjoituskortin lunastaminen
Ilmoittautumisen yhteydessä saat tulostettua laskun. KÄYTÄ SAAMAASI VIITENUMEROA maksaessasi laskun, muuten maksusi ei kirjaudu järjestelmään ja saatamme lähettää vahingossa turhia maksumuistutuksia. Maksettuasi laskun tulosta kuitti ja esitä se ohjaajalle ryhmän harjoitusten alussa. Jokaisen harjoituskerran alussa LANU-ryhmissä merkitään osallistujat läsnäololistaan. Halutessasi lapsellesi jäsenkortin, pyydä sitä ohjaajalta. Voimassaolevalla jäsenkortilla saa jäsenetuja. Tutustu jäsenetuihin tästä.

Lasten ja nuorten ryhmissä ei ole ilmaista tutustumiskertaa, vaan paikka ryhmään varataan ilmoittamalla lapsi ryhmään ja maksamalla lasku. Jos ryhmään ei osallistu kahden ensimmäisen kerran aikana ja/tai ei maksa laskua, paikan menettää varasijalla olijalle.

Kaikissa ongelmatilanteissa ota rohkeasti yhteyttä esim. palautelomakkeen kautta.

Print Friendly