Keväällä ja syksyllä kauden ensimmäinen viikko on kaikille avoin, ilmainen tutustumisviikko. Muutoin kauden aikana käytössä ei ole ilmaista tutustumismahdollisuutta, jotta seuran jäsenet mahtuisivat jumppaamaan.

 75€/syyskausi 2017, opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät 50€/kausi. Lisäksi jäsenmaksu 2017 10€ uusilta jäseniltä.
= rajoittamaton osallistuminen kaikkiin valitsemiisi aikuisliikuntaryhmiin, jotka sisältyvät aikuisliikunnan lukujärjestykseen. Erilliskurssit eivät sisälly kausimaksuun. Hinnastosta näet kaikkien erilliskurssien hinnat. Alennukseen oikeutetut (opiskelijat, eläkeläiset, työttömät) tulee esittää todistus (työttömillä enintään 2 viikkoa vanha todistus työttömänä työnhakijana olemisesta) johtokuntalaiselle tarraa noudettaessa.

Uutta! 10 kerran kortti 40€. Lisäksi jäsenmaksu 2017 10€ uusilta jäseniltä.

Voit ostaa 10 kerran kortin ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Saat kortin johtokuntalaisilta jumppapaikoilta.

Syyskausi 21.8.2017-10.12.2017

Kausimaksun lisäksi maksat jäsenmaksun, mikä on vuonna 2017 yli 18-vuotiaille 10€ ja alle 18-vuotiaille 5€, tämän jälkeen olet Kempeleen naisvoimistelijat ry:n jäsen. Kausimaksu ja jäsenmaksu maksetaan ensisijaisesti verkkopankissa. Maksessasi käteisellä kausimaksun veloitamme maksun yhteydessä 5€ käsittelykuluja. 

 Saat harjoituskortin, jolla voit osallistua rajoituksetta kaikille jumpille, jotka sisältyvät aikuisliikunnan lukujärjestykseen ja  joihin ei ole erillismaksua (erilliset tapahtumat voivat olla maksullisia). Kortti on henkilökohtainen eikä sitä saa antaa muiden käyttöön. Mikäli havaitsemme kortin väärinkäyttöä, kortti otetaan pois eikä uutta korttia/kausitarraa anneta enää kuluvalle kaudelle.

 Seuran jäsenet eivät ole vakuutettuja seuran puolesta.

 Olet oikeutettu jäsenalennuksiin sopimusliikkeissä.

Emme palauta maksettuja jumppamaksuja. Uusi kortti hukatun tilalle maksaa 5 €.

Laskun kausimaksua varten saat ilmoittautumalla mukaan kaudelle ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Ilmoittautuminen aloitetaan käyttäjäksi rekisteröitymisellä, johon pääsee tästä linkistä jasentieto.fi/public/Login.aspx?sid=16 . Lisääthän rekisteröityessäsi tietoihisi voimassaolevan ja toimivan sähköpostiosoitteesi, jotta pystymme lähettämään sinulle käyttäjätunnuksesi sekä laskun sähköpostilla. Jos tarvitset apua rekisteröitymisessä tai ilmoittautumisessa ota yhteyttä sähköpostitse, näiden sivujen lomakkeella tai jumpilla seuran yhteyshenkilöihin.

Mikäli olet jo rekisteröitynyt ohjelmaan esim. viime kaudella, älä tee sitä enää uudestaan, vaan käytä käyttäjätunnustasi ja salasanaasi kirjautuessasi jäsentieto-ohjelmaan. Jos olet unohtanut salasanasi, saat uuden salasanan ottamalla yhteyttä johtokuntaan sähköpostilla

Tutustumismaksut
Aikuisliikunnan lukujärjestykseen sisältyville tunneille voit tulla maksamalla 7€ tutustumismaksun johtokuntalaiselle tai ohjaajalle tasarahalla tai liikuntaseteleillä ennen tuntia. KNV:n Facebook-sivulla ( www.facebook.com/KempeleenNV ) ilmoitetaan milloin johtokuntalaisia on paikalla jumpilla.

Print Friendly