Aikuisliikunta ryhmät

Aamujumppa

Aamujumppa

1
FitDance

FitDance

2
Iisijumppa (+60v)

Iisijumppa (+60v)

3
Jooga

Jooga

4
Kahvakuula

Kahvakuula

5
Kehonhuolto

Kehonhuolto

6
Kuntobaletti & kehonhuolto

Kuntobaletti & kehonhuolto

7
Kuntopiiri

Kuntopiiri

8
Lavis

Lavis

9
Ninan treeni

Ninan treeni

10
Piloxing®

Piloxing®

11
RPV

RPV

12
SAMBIC®

SAMBIC®

13
Zumba®

Zumba®

14

Tietoa

Kevät -ja syyskaudella, kauden ensimmäinen viikko on kaikille avoin, ilmainen tutustumisviikko. Muutoin kauden aikana käytössä ei ole ilmaista tutustumismahdollisuutta, jotta seuran jäsenet mahtuisivat jumppaamaan.

75€/syyskausi 2017, opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät 50€/syyskausi
= rajoittamaton osallistuminen kaikkiin valitsemiisi aikuisliikuntaryhmiin (erillismaksuiset ryhmät eivät sisälly kausikorttiin)

Kausimaksun lisäksi maksat jäsenmaksun, mikä on vuonna 2017 yli 18-vuotiailta 10€ ja alle 18-vuotiailta 5€, tämän jälkeen olet Kempeleen naisvoimistelijat ry:n jäsen (jäsenmaksu maksetaan vuosittain koko vuodeksi kerrallaan kaudesta riippumatta).

 Saat harjoituskortin, jolla voit osallistua rajoituksetta kaikkiin jumppiin, joihin ei ole erillismaksua (erilliset tapahtumat voivat olla maksullisia). Kortti on henkilökohtainen eikä sitä saa antaa muiden käyttöön. Mikäli havaitsemme kortin väärinkäyttöä, kortti otetaan pois eikä uutta korttia/kausitarraa anneta enää kuluvalle kaudelle.

 Olet oikeutettu jäsenalennuksiin sopimusliikkeissä

Emme palauta maksettuja jumppamaksuja. Uusi kortti hukatun tilalle maksaa 5€.

Laskun kausimaksua varten saat ilmoittautumalla ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Ilmoittautuminen aloitetaan käyttäjäksi rekisteröitymisellä, johon pääsee tästä linkistä. Aikuisliikunnan lukujärjestyksen tunneille ei tarvitse ilmoittautua joka tunnille erikseen, vaan ilmoitat itsesi vain kaudelle (esim. Kevät 2017) ja sinulla on rajoittamaton oikeus käydä kaikilla aikuisliikunnan lukujärjestykseen sisältyvillä tunneilla ilman erillistä ilmoittautumista. Jos tarvitset apua rekisteröitymisessä tai ilmoittautumisessa ota yhteyttä sähköpostitse, näiden sivujen lomakkeella tai jumpilla seuran yhteyshenkilöihin.

Mikäli olet jo rekisteröitynyt ohjelmaan esim. viime kaudella, älä tee sitä enää uudestaan, vaan käytä käyttäjätunnustasi ja salasanaasi kirjautuessasi jäsentieto-ohjelmaan. Jos olet unohtanut salasanasi, laita viestiä Palaute-lomakkeella, sähköpostia tai kysy sähköpostitse suoraan jäsenasioista vastaavalta johtokunnan jäseneltä.

Tutustumismaksut
Aikuisten ryhmäliikunnan lukujärjestykseen sisältyville tunneille voit tulla maksamalla 7€ tutustumismaksun johtokuntalaiselle tai ohjaajalle tasarahalla tai liikuntaseteleillä ennen tuntia. Kertalippuja voi ostaa kerralla useampia johtokuntalaisilta jumppien yhteydessä 7€ hintaan. Fb-sivulla ilmoitetaan milloin johtokuntalaisia on paikalla jumpilla.

Print Friendly