portolio-baletti

Tunneilla tutustutaan baletin perusteisiin ja oman kehon hallintaan. Tunneilla harjoitellaan myös esiintymistä ja ryhmässä toimimista. Tunnit koostuvat leikinomaisista harjoituksista sekä baletin tekniikkaharjoituksista. Tunneilla tanssitaan hymy huulilla ja balettihameen helma hulmuten!

Ohjaaja

Ohjaaja: Piia Järvinen

Piia Järvinen

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta ja tanssillinen voimistelu

Olen pohjoistuulen Ouluun tuoma kauppatieteen opiskelija. Tanssi, erityisesti nykytanssi, on lähellä sydäntä. Kokemusta on kertynyt useista lajeista, ja viimeisempänä 1930-luvulta alkujaan olevasta Lindy Hop swingtanssista. Olen opettanut tanssia pohjoisen Suomen maakunnissa useissa lajeissa ja monen ikäisillä harrastajille. Oulussa olen opettanut tanssia ja tehnyt koreografiaa opiskelija-musikaaliteatteriin. Baletti on kulkenut mukana tanssiharrastuksissa nuoresta asti. Baletissa minua miellyttää tarkka tekniikka, sekä tapa yhdistää voimaa vaativat liikkeet tarkkaan kevyen näköiseen työskentelyyn. Tanssillinen voimistelu on verrattain uusi tuttavuus. Tanvossa mielenkiintoista on voimistelun ja tanssin elementtien yhdistäminen, jossa sulavuus ja liikkeen jatkuvuus tuo lajille ominaisen keskustalähtöisyyden liikkeille. Myös tanvossa tehtävät suuret hypyt, joissa yhdistyy voima ja liikkuvuus ovat mielestäni lajin parhaita puolia. Tunneillani keskitytään tekniikkaan ja ilmaisuun, opetellaan yhdessä ja ilon kautta harjoitellen.

Print Friendly
Print FriendlyKUINKA ILMOITTAUTUA:

1. Käyttäjäksi rekisteröityminen
Jotta voit ilmoittautua kursseille, täytyy sinun ensin rekisteröityä käyttäjäksi. Rekisteröityminen tehdään täyttämällä internetissä henkilötietolomake. Rekisteröitymisen jälkeen saat oman käyttäjätunnuksesi sekä salasana, joiden avulla voit kirjautua sähköiseen ilmoittautumispalveluun. Rekisteröinnin tarvitsee tehdä vain kerran. Muista ottaa tunnukset talteen.

2. Kaudelle ilmoittautuminen
Ilmoittaudu kurssille/ ryhmään klikkaamalla ILMOITTAUDU -nappia tai tästä linkistä. Kirjaudu sähköiseen ilmoittautumispalveluun käyttämällä omia tunnuksia, jotka olet saanut rekisteröinnin yhteydessä.

3. Maksaminen ja harjoituskortin saaminen
Ilmoittautumisen yhteydessä saat tulostettua laskun. MAKSA SAAMALLASI VIITENUMEROLLA tai maksusuorituksesi ei kirjaudu järjestelmään. Jumppakortin saat kuittia vastaan jumpalta, kun paikalla on johtokunnan jäsen. Johtokuntalaisille voit maksaa kortin myös käteisellä, Smartumeilla tai Sporttipassilla. Järjestämistämme korttipisteistä saat tietoa Facebook-sivulta. Saatuasi jumppakortin pidä se aina mukanasi jumpalla. Seuraavalla kaudella uusi kausitarra liimataan samaan korttiin.

Ongelmatilanteet:
Kaikissa ongelmatilanteissa ota rohkeasti yhteyttä palautelomakkeella.