CheeDance-tunnit ovat vauhdikkaita ja energisiä. Tunneilla harjoitellaan cheerdancen perustekniikkaa ja mm. helppoja hyppyjä ja jalanheittoja. Tunneilla keskitytään siihen, että kaikilla on hauskaa ja mennään lasten ehdoilla.

Ohjaaja

Ohjaaja: Anna Hieta

Anna Hieta

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta ja tanssillinen voimistelu

Olen 24-vuotias sosionomiopiskelija ja aktiivinen tanssinharrastaja. Ohjaamisen KNV:llä olen aloittanut vuonna 2010. Oma taustani on vahvasti baletissa ja showtanssissa, joita olen harrastanut kilpatasolla, mutta lähiaikoina olen myös esimerkiksi tehnyt musikaaliteatteria ja tällä hetkellä harrastan cheertanssia. Tanssillinen voimistelukin on vuosien saatossa tullut minulle todella tutuksi. Olen käynyt paljon Suomen Voimisteluliiton koulutuksia lasten ja nuorten liikuntaan sekä tanssilliseen voimisteluun liittyen. Lisäksi olen tanssillisen voimistelun tuomari ja Stara-tapahtuman Arvi. Tunneillani hassutellaan ja höpötellään, kuitenkaan tavoitteellista treenaamista unohtamatta!

Print Friendly

Ohjaaja

Ohjaaja: Milla Latoranta

Milla Latoranta

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Olen 13-vuotias tyttö Kempeleestä. Olen harrastanut tanssia ja voimistelua
jo pienestä pitäen ja aloitan nyt harjoittelemaan ohjaamista Annan kanssa cheerdancessä.
Liikunnan lisäksi tykkään eläimistä ja vietän aikaa kavereiden kanssa.

Print Friendly
Print FriendlyKUINKA ILMOITTAUTUA:

1. Käyttäjäksi rekisteröityminen
Jotta voit ilmoittautua kursseille, täytyy sinun ensin rekisteröityä käyttäjäksi. Rekisteröityminen tehdään täyttämällä internetissä henkilötietolomake. Rekisteröitymisen jälkeen saat oman käyttäjätunnuksesi sekä salasana, joiden avulla voit kirjautua sähköiseen ilmoittautumispalveluun. Rekisteröinnin tarvitsee tehdä vain kerran. Muista ottaa tunnukset talteen.

2. Kaudelle ilmoittautuminen
Ilmoittaudu kurssille/ ryhmään klikkaamalla ILMOITTAUDU -nappia tai tästä linkistä. Kirjaudu sähköiseen ilmoittautumispalveluun käyttämällä omia tunnuksia, jotka olet saanut rekisteröinnin yhteydessä.

3. Maksaminen ja harjoituskortin saaminen
Ilmoittautumisen yhteydessä saat tulostettua laskun. MAKSA SAAMALLASI VIITENUMEROLLA tai maksusuorituksesi ei kirjaudu järjestelmään. Jumppakortin saat kuittia vastaan jumpalta, kun paikalla on johtokunnan jäsen. Johtokuntalaisille voit maksaa kortin myös käteisellä, Smartumeilla tai Sporttipassilla. Järjestämistämme korttipisteistä saat tietoa Facebook-sivulta. Saatuasi jumppakortin pidä se aina mukanasi jumpalla. Seuraavalla kaudella uusi kausitarra liimataan samaan korttiin.

Ongelmatilanteet:
Kaikissa ongelmatilanteissa ota rohkeasti yhteyttä palautelomakkeella.