Tunti, jossa vahvistamme, avaamme ja tasapainotamme kehoa lempeillä liikkeillä. Samalla annamme mielelle mahdollisuuden rauhoittumiseen. Et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta. Tunti muokataan kaikentasoisille sopivaksi.

(Lyhyeen loppurentoutukseen sukat jalkaan ja pitkähihaista päälle)

Ohjaaja

Ohjaaja: Minna Tiilikainen

Minna Tiilikainen

Aikuisliikunta

Liikunta on kuulunut elämääni aina. Olen ohjannut nuorempana liikuntaa ja opettanut monet lapset uimaan. Ensimmäisen kerran tutustuin joogaan n.10 vuotta sitten. Sille tielle jäin 🙂

Olen hathajoogaohjaaja ja opiskelen Slow yoga-koulutuksessa. Tuntini ovatkin jonkinlainen sekoitus näistä. Voimaa, lempeyttä ja rentoutta yhdistellen. Kehomme ja mielemme tarvitsee hikijumppien/tanssien vastapainoksi rauhallista harjoitusta.  Ota mukaan tunnille oma jooga-alusta ja esim. fleecehuopa. Tule sinäkin kokeilemaan joogaa!

Print Friendly
Print FriendlyKUINKA ILMOITTAUTUA:

1. Käyttäjäksi rekisteröityminen
Jotta voit ilmoittautua kursseille, täytyy sinun ensin rekisteröityä käyttäjäksi. Rekisteröityminen tehdään täyttämällä internetissä henkilötietolomake. Rekisteröitymisen jälkeen saat oman käyttäjätunnuksesi sekä salasana, joiden avulla voit kirjautua sähköiseen ilmoittautumispalveluun. Rekisteröinnin tarvitsee tehdä vain kerran. Muista ottaa tunnukset talteen.

2. Kaudelle ilmoittautuminen
Ilmoittaudu kurssille/ ryhmään klikkaamalla ILMOITTAUDU -nappia tai tästä linkistä. Kirjaudu sähköiseen ilmoittautumispalveluun käyttämällä omia tunnuksia, jotka olet saanut rekisteröinnin yhteydessä.

3. Maksaminen ja harjoituskortin saaminen
Ilmoittautumisen yhteydessä saat tulostettua laskun. MAKSA SAAMALLASI VIITENUMEROLLA tai maksusuorituksesi ei kirjaudu järjestelmään. Jumppakortin saat kuittia vastaan jumpalta, kun paikalla on johtokunnan jäsen. Johtokuntalaisille voit maksaa kortin myös käteisellä, Smartumeilla tai Sporttipassilla. Järjestämistämme korttipisteistä saat tietoa Facebook-sivulta. Saatuasi jumppakortin pidä se aina mukanasi jumpalla. Seuraavalla kaudella uusi kausitarra liimataan samaan korttiin.

Ongelmatilanteet:
Kaikissa ongelmatilanteissa ota rohkeasti yhteyttä palautelomakkeella.