kahvakuulanettiin2
sisäkahvisnetti
Miran kahvis

Kahvakuulatunnilla tehdään monipuolisia liikkeitä kahvakuulalla. Kahvakuulaharjoittelu sopii kaiken ikäisille ja kuntoisille. Laji kehittää etenkin keskikehon lihaskuntoa, tasapainoa ja koordinaatiota. Tunnilla opetellaan sekä tyypillisiä kahvakuulaliikkeitä eli heilautuksia ja tempausta, sekä perinteisempiä lihaskuntoliikkeitä käyttäen kuulaa lisäpainona. Jokainen valitsee tahtinsa ja kuulan painon oman kuntonsa mukaan. Seuralla on 4-16kg:n painoisia lainakuulia.

Huomio!
Aikuisliikunnan lukujärjestyksen tunneille ei tarvitse ilmoittautua joka tunnille erikseen, vaan ilmoitat itsesi vain kaudelle (esim. Kevät 2017) ja sinulla on rajoittamaton oikeus käydä kaikilla aikuisliikunnan lukujärjestykseen sisältyvillä tunneilla ilman erillistä ilmoittautumista.

Ohjaaja

Ohjaaja: Jaana Saarikivi

Jaana Saarikivi

Toiminnanjohtaja, aikuisliikunta, Liikkuva koulu-ohjaaja

Olen ollut Kempeleen naisvoimistelijoiden johtokunnan jäsen ja aikuisliikunnasta vastaava vuodesta 2014 lähtien. Aloitin KNV:n toiminnanjohtajana tammikuussa 2017. Liikunta-alan koulutuksia minulla on mm. valmentaja-ohjaaja koulutus VOK1, voimisteluohjaajan startti, ryhmäliikunnanohjaajan peruskoulutus ja asahi-vertaisohjaajakoulutus. Syksyllä ohjaan perjantaisin aamujumppaa Santamäen koululla sekä sunnuntaisin kahvakuulaa Ylikylällä. Olen myös seuran Liikkuva Koulu-ohjaaja. Käyn Kempeleen kouluilla ohjaamassa koululaisille sekä aamupäivä- että iltapäivätoimintaa.

Otan mielelläni vastaan palautetta kaikesta toiminnastamme. Olen ylpeä seurastamme. Mottomme ja kannustuslauseemme kuuluukin: OMG, se on KNV, Kempele!!

Print Friendly
Print FriendlyKUINKA ILMOITTAUTUA:

1. Käyttäjäksi rekisteröityminen
Jotta voit ilmoittautua kursseille, täytyy sinun ensin rekisteröityä käyttäjäksi. Rekisteröityminen tehdään täyttämällä internetissä henkilötietolomake. Rekisteröitymisen jälkeen saat oman käyttäjätunnuksesi sekä salasana, joiden avulla voit kirjautua sähköiseen ilmoittautumispalveluun. Rekisteröinnin tarvitsee tehdä vain kerran. Muista ottaa tunnukset talteen.

2. Kaudelle ilmoittautuminen
Ilmoittaudu kurssille/ ryhmään klikkaamalla ILMOITTAUDU -nappia tai tästä linkistä. Kirjaudu sähköiseen ilmoittautumispalveluun käyttämällä omia tunnuksia, jotka olet saanut rekisteröinnin yhteydessä.

3. Maksaminen ja harjoituskortin saaminen
Ilmoittautumisen yhteydessä saat tulostettua laskun. MAKSA SAAMALLASI VIITENUMEROLLA tai maksusuorituksesi ei kirjaudu järjestelmään. Jumppakortin saat kuittia vastaan jumpalta, kun paikalla on johtokunnan jäsen. Johtokuntalaisille voit maksaa kortin myös käteisellä, Smartumeilla tai Sporttipassilla. Järjestämistämme korttipisteistä saat tietoa Facebook-sivulta. Saatuasi jumppakortin pidä se aina mukanasi jumpalla. Seuraavalla kaudella uusi kausitarra liimataan samaan korttiin.

Ongelmatilanteet:
Kaikissa ongelmatilanteissa ota rohkeasti yhteyttä palautelomakkeella.