Kuntobaletti & kehonhuolto tunti koostuu keskivartalon tukilihaksia ja jalan lihaksia vahvistavasta osuudesta, jossa tehdään yksinkertaisia ja tehokkaita liikkeitä baletin perusteita mukaillen, sekä kehon liikkuvuutta lisäävästä huoltavasta osuudesta. Tunti päättyy lyhyeen mieltä ja kehoa rauhoittavaan rentoutumiseen. Tunnilla ollaan avojaloin/sukat jalassa. Ota mukaan oma jumppamatto.

Ohjaaja

Ohjaaja: Kirsi Pahkasalo

Kirsi Pahkasalo

Aikuisten ryhmäliikunta

Olen energinen reilu kolmekymppinen kempeleläinen, kahden tytön äiti, joka vaalii elämässään kokonaisvaltaista hyvinvointia. Koulutukseltani olen lisensoitu personal trainer, ravintovalmentaja, hyvinvointivalmentaja ja kuntosalivalmentaja sekä tradenomi. Liikunta on aina kuulunut tärkeänä osana elämääni ja olen harrastanut vuosien varrella mm. ringetteä, tanssia, lenkkeilyä, kuntosalia ja erilaisia ryhmäliikuntatunteja. Oleellista hyvinvoinnin kannalta on se, että liikunnasta nauttii ja se tuntuu itselle sopivalta. Haluankin ohjaajana luoda positiivia kokemuksia ja hyvää mieltä liikunnasta.

Print Friendly
Print FriendlyKUINKA ILMOITTAUTUA:

1. Käyttäjäksi rekisteröityminen
Jotta voit ilmoittautua kursseille, täytyy sinun ensin rekisteröityä käyttäjäksi. Rekisteröityminen tehdään täyttämällä internetissä henkilötietolomake. Rekisteröitymisen jälkeen saat oman käyttäjätunnuksesi sekä salasana, joiden avulla voit kirjautua sähköiseen ilmoittautumispalveluun. Rekisteröinnin tarvitsee tehdä vain kerran. Muista ottaa tunnukset talteen.

2. Kaudelle ilmoittautuminen
Ilmoittaudu kurssille/ ryhmään klikkaamalla ILMOITTAUDU -nappia tai tästä linkistä. Kirjaudu sähköiseen ilmoittautumispalveluun käyttämällä omia tunnuksia, jotka olet saanut rekisteröinnin yhteydessä.

3. Maksaminen ja harjoituskortin saaminen
Ilmoittautumisen yhteydessä saat tulostettua laskun. MAKSA SAAMALLASI VIITENUMEROLLA tai maksusuorituksesi ei kirjaudu järjestelmään. Jumppakortin saat kuittia vastaan jumpalta, kun paikalla on johtokunnan jäsen. Johtokuntalaisille voit maksaa kortin myös käteisellä, Smartumeilla tai Sporttipassilla. Järjestämistämme korttipisteistä saat tietoa Facebook-sivulta. Saatuasi jumppakortin pidä se aina mukanasi jumpalla. Seuraavalla kaudella uusi kausitarra liimataan samaan korttiin.

Ongelmatilanteet:
Kaikissa ongelmatilanteissa ota rohkeasti yhteyttä palautelomakkeella.