Lavis-lavatanssijumppa on uusi hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, jota tanssitaan ilman paria. Tunneilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja kuten humppa, valssi, polkka, foxi, salsa, jenkka , rock/jive, cha cha ja samba. Lavis on niin mukavaa, että et edes huomaa kuntoilevasi.
Lavis- lavatanssijumpan periaatteisiin kuuluu, että tanssiaskeleet ja koreografiat ovat niin helppoja, että mukaan pääsee tottumattomampikin tanssija. Tunneilla käydään monipuolisesti läpi eri lavatanssilajeja ja jokainen löytää tunneilta omat tähtihetkensä!

Ohjaaja

Ohjaaja: Heidi Kilkki

Heidi Kilkki

Aikuisliikunta

Hei,
olen tanssinut lapsesta saakka brasilialaisia tanssilajeja sambakoulussa Turussa sekä Helsingissä. Elämäni vei tänne Oulun seudulle ja olen kohta 3,5 vuotta ohjannut täällä Sambic-tunteja sekä afro -brasilialaistansseja ja 1,5 vuotta Lavista . Tanssitunteja olen ohjannut jo yli kaksikymmentä vuotta sekä nyt myös kymmenisen vuotta ryhmäliikuntaa. Olen iloinen, energinen ja sitä haluan tuoda esiin tunneillani sekä hyvän olon koko kehoon. Tanssi tuo itselleni hyvää fiilistä, iloa ja voimaa tähän arjen kiireiseen tahtiin. Hiki virtaa, askel nousee, hymy irtoaa ja musiikki vie mukanaan!

Print Friendly
Print FriendlyKUINKA ILMOITTAUTUA:

1. Käyttäjäksi rekisteröityminen
Jotta voit ilmoittautua kursseille, täytyy sinun ensin rekisteröityä käyttäjäksi. Rekisteröityminen tehdään täyttämällä internetissä henkilötietolomake. Rekisteröitymisen jälkeen saat oman käyttäjätunnuksesi sekä salasana, joiden avulla voit kirjautua sähköiseen ilmoittautumispalveluun. Rekisteröinnin tarvitsee tehdä vain kerran. Muista ottaa tunnukset talteen.

2. Kaudelle ilmoittautuminen
Ilmoittaudu kurssille/ ryhmään klikkaamalla ILMOITTAUDU -nappia tai tästä linkistä. Kirjaudu sähköiseen ilmoittautumispalveluun käyttämällä omia tunnuksia, jotka olet saanut rekisteröinnin yhteydessä.

3. Maksaminen ja harjoituskortin saaminen
Ilmoittautumisen yhteydessä saat tulostettua laskun. MAKSA SAAMALLASI VIITENUMEROLLA tai maksusuorituksesi ei kirjaudu järjestelmään. Jumppakortin saat kuittia vastaan jumpalta, kun paikalla on johtokunnan jäsen. Johtokuntalaisille voit maksaa kortin myös käteisellä, Smartumeilla tai Sporttipassilla. Järjestämistämme korttipisteistä saat tietoa Facebook-sivulta. Saatuasi jumppakortin pidä se aina mukanasi jumpalla. Seuraavalla kaudella uusi kausitarra liimataan samaan korttiin.

Ongelmatilanteet:
Kaikissa ongelmatilanteissa ota rohkeasti yhteyttä palautelomakkeella.