portfolio-rpv

RPV eli reisi-peppu-vatsa-jumppa on helppoa ja tehokasta! Lämmittelyiden jälkeen keskitytään reisien, vatsan ja pakaroiden lihaskuntoharjoitteluun eri tekniikoita vaihdellen (mm. kiertoharjoittelu, intervallitreeni, perinteiseen tyyliin musiikin tahtiin…). Ei sisällä vaikeita koreografioita eikä hyppyjä, joten sopii kaiken ikäisille ja kuntoisille. Ota mukaasi oma jumppamatto!

Huomio!
Aikuisliikunnan lukujärjestyksen tunneille ei tarvitse ilmoittautua joka tunnille erikseen, vaan ilmoitat itsesi vain kaudelle (esim. Syksy 2015) ja sinulla on rajoittamaton oikeus käydä kaikilla aikuisliikunnan lukujärjestykseen sisältyvillä tunneilla ilman erillistä ilmoittautumista.

Ohjaaja

Ohjaaja: Riitta Mäkäräinen

Riitta Mäkäräinen

Aikuisliikunta

Olen liikunta-alan yrittäjä ja pienen tytön äiti. Olen käynyt aikuisliikunnanohjaajaksi valmistavan koulutuksen 2007-2008, lisäksi olen koulutettu ja lisensoitu Trainer4You Kuntosalivalmentaja, Personal Trainer ja Ravintovalmentaja sekä kahvakuulaohjaaja. Lisäksi olen käynyt erinäisiä ryhmäliikunta- ja lajikoulutuksia, sekä terveyskonsulentti- koulutuksen painonhallintaryhmien ohjaukseen. Tällä hetkellä opiskelen myös Kalevalaista Jäsenkorjausta. Liikunta-alalla olen työskennellyt koko aikuisikäni v.2008 alkaen. Liikunta ja terveys kaikissa muodoissaan on aina ollut elämäntapani ja intohimoni, samaa haluan välittää asiakkaillenikin. Harjoittelen itse tavoitteellisesti kuntosalilla, ja jumpista haluan sosiaalisuutta ja vaihtelua treenaamiseen. Rakastan itse helppoa ja tehokasta liikuntaa, ja tätä korostan myös omilla tunneillani, joilla kaikki pystyvät tekemään oman kuntonsa mukaan. Tervetuloa hikoilemaan ja trimmaamaan kroppa kuntoon RPV -tunnille ja kuntopiiriin sekä huoltamaan lihaksia venyttelyyn!

Print Friendly
Print FriendlyKUINKA ILMOITTAUTUA:

1. Käyttäjäksi rekisteröityminen
Jotta voit ilmoittautua kursseille, täytyy sinun ensin rekisteröityä käyttäjäksi. Rekisteröityminen tehdään täyttämällä internetissä henkilötietolomake. Rekisteröitymisen jälkeen saat oman käyttäjätunnuksesi sekä salasana, joiden avulla voit kirjautua sähköiseen ilmoittautumispalveluun. Rekisteröinnin tarvitsee tehdä vain kerran. Muista ottaa tunnukset talteen.

2. Kaudelle ilmoittautuminen
Ilmoittaudu kurssille/ ryhmään klikkaamalla ILMOITTAUDU -nappia tai tästä linkistä. Kirjaudu sähköiseen ilmoittautumispalveluun käyttämällä omia tunnuksia, jotka olet saanut rekisteröinnin yhteydessä.

3. Maksaminen ja harjoituskortin saaminen
Ilmoittautumisen yhteydessä saat tulostettua laskun. MAKSA SAAMALLASI VIITENUMEROLLA tai maksusuorituksesi ei kirjaudu järjestelmään. Jumppakortin saat kuittia vastaan jumpalta, kun paikalla on johtokunnan jäsen. Johtokuntalaisille voit maksaa kortin myös käteisellä, Smartumeilla tai Sporttipassilla. Järjestämistämme korttipisteistä saat tietoa Facebook-sivulta. Saatuasi jumppakortin pidä se aina mukanasi jumpalla. Seuraavalla kaudella uusi kausitarra liimataan samaan korttiin.

Ongelmatilanteet:
Kaikissa ongelmatilanteissa ota rohkeasti yhteyttä palautelomakkeella.