sambic2

Sambic® on kaikille sopivaa tanssiliikuntaa brasilialaisten rytmien tahdissa. Tunnilla ryhti ja lihaskunto kohoaa ja vartalon liikkuvuus lisääntyy aivan huomaamatta. Reggaen pehmeät liikkeet poistavat selän, hartiaseudun ja rintarangan jäykkyyttä. Samban pyörteissä lantion seutuun ilmestyy liikettä aivan itsestään! Askelkuviot ja koreografiat ovat selkeitä ja niitä kerrataan koko kauden ajan tunneilla. Rentoa, hauskaa sekä hikistä menoa luvassa brassimusiikin tahdissa!

Huomio!
Aikuisliikunnan lukujärjestyksen tunneille ei tarvitse ilmoittautua joka tunnille erikseen, vaan ilmoitat itsesi vain kaudelle (esim. Syksy 2015) ja sinulla on rajoittamaton oikeus käydä kaikilla aikuisliikunnan lukujärjestykseen sisältyvillä tunneilla ilman erillistä ilmoittautumista.

Ohjaaja

Ohjaaja: Heidi Kilkki

Heidi Kilkki

Aikuisliikunta

Hei,
olen tanssinut lapsesta saakka brasilialaisia tanssilajeja sambakoulussa Turussa sekä Helsingissä. Elämäni vei tänne Oulun seudulle ja olen kohta 3,5 vuotta ohjannut täällä Sambic-tunteja sekä afro -brasilialaistansseja ja 1,5 vuotta Lavista . Tanssitunteja olen ohjannut jo yli kaksikymmentä vuotta sekä nyt myös kymmenisen vuotta ryhmäliikuntaa. Olen iloinen, energinen ja sitä haluan tuoda esiin tunneillani sekä hyvän olon koko kehoon. Tanssi tuo itselleni hyvää fiilistä, iloa ja voimaa tähän arjen kiireiseen tahtiin. Hiki virtaa, askel nousee, hymy irtoaa ja musiikki vie mukanaan!

Print Friendly
Print FriendlyKUINKA ILMOITTAUTUA:

1. Käyttäjäksi rekisteröityminen
Jotta voit ilmoittautua kursseille, täytyy sinun ensin rekisteröityä käyttäjäksi. Rekisteröityminen tehdään täyttämällä internetissä henkilötietolomake. Rekisteröitymisen jälkeen saat oman käyttäjätunnuksesi sekä salasana, joiden avulla voit kirjautua sähköiseen ilmoittautumispalveluun. Rekisteröinnin tarvitsee tehdä vain kerran. Muista ottaa tunnukset talteen.

2. Kaudelle ilmoittautuminen
Ilmoittaudu kurssille/ ryhmään klikkaamalla ILMOITTAUDU -nappia tai tästä linkistä. Kirjaudu sähköiseen ilmoittautumispalveluun käyttämällä omia tunnuksia, jotka olet saanut rekisteröinnin yhteydessä.

3. Maksaminen ja harjoituskortin saaminen
Ilmoittautumisen yhteydessä saat tulostettua laskun. MAKSA SAAMALLASI VIITENUMEROLLA tai maksusuorituksesi ei kirjaudu järjestelmään. Jumppakortin saat kuittia vastaan jumpalta, kun paikalla on johtokunnan jäsen. Johtokuntalaisille voit maksaa kortin myös käteisellä, Smartumeilla tai Sporttipassilla. Järjestämistämme korttipisteistä saat tietoa Facebook-sivulta. Saatuasi jumppakortin pidä se aina mukanasi jumpalla. Seuraavalla kaudella uusi kausitarra liimataan samaan korttiin.

Ongelmatilanteet:
Kaikissa ongelmatilanteissa ota rohkeasti yhteyttä palautelomakkeella.