flowsunshines_stars

Kempeleen Naisvoimistelijoissa on kaksi esiintyvä ja kilpailevaa tyttöjen tanssillisen voimistelun ryhmää, Flow Sunshines (10-12-vuotiaat) ja Flow Stars (yli 13-vuotiaat). Ryhmät harjoittelevat säännöllisesti ja tavoitteellisesti ympäri vuoden. Ryhmissä harjoitellaan koreografioita kevät- ja syyskausien aikana. Koreografiat esitetään seuran joulu- ja kevätnäytöksissä. Flow SunShines pyrkii osallistumaan vuosittain alueellisen Stara-tapahtumaan ja Flow Stars Show-tapahtumaan.

Tanssillinen voimistelu on laji, joka perustuu perinteiseen naisvoimisteluun. Tunneilla tehdään erilaisia hyppyjä ja askelsarjoja, yhdistetään vartalo ja kädet liikkeisiin, harjoitellaan piruetteja ja temppuja (kuten kuperkeikkoja ja kärrynpyöriä jne.). Liikkeistä pyritään tekemään yhteen sopivia, soljuvia ja virtaavia kokonaisuuksia. Kyseessä on siis esteettinen laji, josta ei puutu rytmikkyyttä, luovuutta ja ilmauksellisuutta. Tunneilla koordinaatio, tasapaino, liikkuvuus ja rytmitaju paranevat. Lisäksi kehitetään ryhmätyöskentelyn ja oman kehon hahmottamisen taitoa.

Mikäli olet kiinnostunut ryhmästä, olethan yhteydessä suoraan valmentajiin: Johanna johanna.keranen(a)knv.fi, Anna anna.hieta(a)knv.fi

Ohjaaja

Ohjaaja: Johanna Keränen

Johanna Keränen

Tanssillinen voimistelu, lasten ja nuorten ryhmäliikunta sekä aikuisliikunta

Olen ammatiltani fysioterapeutti ja erilaisia ryhmiä olen ohjannut vuodesta 2009. Kempeleen Naisvoimistelijoissa olen ohjannut syksystä 2013 lähtien. Kesällä 2015 liityin myös seuran johtokuntaan. Oma lajini on tällä hetkellä tanssillinen voimistelu, matkan varrella kokemusta on karttunut baletista, nykytanssista, jazzista ja erilaisista ryhmäliikuntatunneista. Toimin myös tanssillisen voimistelun tuomarina. Ohjaan seurassa sekä aikuisten- että lastenryhmiä ja toivoitankin kaikki tervetulleiksi iloiseen ja hyvään seuraan tanssimaan ja liikkumaan!

Print Friendly

Ohjaaja

Ohjaaja: Anna Hieta

Anna Hieta

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta ja tanssillinen voimistelu

Olen 24-vuotias sosionomiopiskelija ja aktiivinen tanssinharrastaja. Ohjaamisen KNV:llä olen aloittanut vuonna 2010. Oma taustani on vahvasti baletissa ja showtanssissa, joita olen harrastanut kilpatasolla, mutta lähiaikoina olen myös esimerkiksi tehnyt musikaaliteatteria ja tällä hetkellä harrastan cheertanssia. Tanssillinen voimistelukin on vuosien saatossa tullut minulle todella tutuksi. Olen käynyt paljon Suomen Voimisteluliiton koulutuksia lasten ja nuorten liikuntaan sekä tanssilliseen voimisteluun liittyen. Lisäksi olen tanssillisen voimistelun tuomari ja Stara-tapahtuman Arvi. Tunneillani hassutellaan ja höpötellään, kuitenkaan tavoitteellista treenaamista unohtamatta!

Print Friendly
Print FriendlyKUINKA ILMOITTAUTUA:

1. Käyttäjäksi rekisteröityminen
Jotta voit ilmoittautua kursseille, täytyy sinun ensin rekisteröityä käyttäjäksi. Rekisteröityminen tehdään täyttämällä internetissä henkilötietolomake. Rekisteröitymisen jälkeen saat oman käyttäjätunnuksesi sekä salasana, joiden avulla voit kirjautua sähköiseen ilmoittautumispalveluun. Rekisteröinnin tarvitsee tehdä vain kerran. Muista ottaa tunnukset talteen.

2. Kaudelle ilmoittautuminen
Ilmoittaudu kurssille/ ryhmään klikkaamalla ILMOITTAUDU -nappia tai tästä linkistä. Kirjaudu sähköiseen ilmoittautumispalveluun käyttämällä omia tunnuksia, jotka olet saanut rekisteröinnin yhteydessä.

3. Maksaminen ja harjoituskortin saaminen
Ilmoittautumisen yhteydessä saat tulostettua laskun. MAKSA SAAMALLASI VIITENUMEROLLA tai maksusuorituksesi ei kirjaudu järjestelmään. Jumppakortin saat kuittia vastaan jumpalta, kun paikalla on johtokunnan jäsen. Johtokuntalaisille voit maksaa kortin myös käteisellä, Smartumeilla tai Sporttipassilla. Järjestämistämme korttipisteistä saat tietoa Facebook-sivulta. Saatuasi jumppakortin pidä se aina mukanasi jumpalla. Seuraavalla kaudella uusi kausitarra liimataan samaan korttiin.

Ongelmatilanteet:
Kaikissa ongelmatilanteissa ota rohkeasti yhteyttä palautelomakkeella.