Tanssitossut on tanssillinen ryhmä 3-4- vuotiaille. Jumpparyhmässä harjoitellaan erityisesti tanssillisiin lajeihin tarvittavia taitoja, kuten luovuutta, erilaisia liikkeitä sekä rytmiikkaa. Tunneilla opetellaan myös ryhmässä toimimisen taitoja ja saadaan uusia tanssikavereita! Jumpassa herätellään kehonhallintaa ja omaksutaan tanssimaisia liikkeitä, joten Tanssitossuista on helppo myöhemmin jatkaa muihin tanssillisiin ryhmiin.

Ohjaaja

Ohjaaja: Pinja Korhonen

Pinja Korhonen

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Opiskelen Oulun ammattikorkeakoulussa sosionomiksi ja lastentarhaopettajaksi. KNV:llä olen ohjannut lasten ja nuorten ryhmiä vuodesta 2012.
Olen harrastanut tanssia, muuta liikuntaa ja musiikkia pienestä pitäen. Liikunta on hyvä ja virkistävä tauko arjesta, sekä hieno mahdollisuus tutustua uusiin ihmisiin, tuntea ryhmähenkeä ja oppia uusia taitoja sekä ominaisuuksia itsestään ja omasta kehosta. Tervetuloa oppimaan uutta ja liikkumaan!

Print Friendly

Ohjaaja

Ohjaaja: Pinja Tuulas

Pinja Tuulas

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Olen 16-vuotias opiskelija Kempeleestä. Olen iloinen ja halukas kokemaan uutta. Siksi ryhdyin apuohjaajaksi.
Olen viettänyt aikaani paljon lasten parissa mm. ohjaajana kerhoissa, sekä futisryhmässä. Tanssia olen taas harrastanut niin pitkälle kuin vain muistan eri tanssilajeja kokeillen.
Apuohjaajana haluan auttaa lapsia saamaan uusia hyviä kokemuksia tanssien ja leikkien.

Print Friendly
Print FriendlyKUINKA ILMOITTAUTUA:

1. Käyttäjäksi rekisteröityminen
Jotta voit ilmoittautua kursseille, täytyy sinun ensin rekisteröityä käyttäjäksi. Rekisteröityminen tehdään täyttämällä internetissä henkilötietolomake. Rekisteröitymisen jälkeen saat oman käyttäjätunnuksesi sekä salasana, joiden avulla voit kirjautua sähköiseen ilmoittautumispalveluun. Rekisteröinnin tarvitsee tehdä vain kerran. Muista ottaa tunnukset talteen.

2. Kaudelle ilmoittautuminen
Ilmoittaudu kurssille/ ryhmään klikkaamalla ILMOITTAUDU -nappia tai tästä linkistä. Kirjaudu sähköiseen ilmoittautumispalveluun käyttämällä omia tunnuksia, jotka olet saanut rekisteröinnin yhteydessä.

3. Maksaminen ja harjoituskortin saaminen
Ilmoittautumisen yhteydessä saat tulostettua laskun. MAKSA SAAMALLASI VIITENUMEROLLA tai maksusuorituksesi ei kirjaudu järjestelmään. Jumppakortin saat kuittia vastaan jumpalta, kun paikalla on johtokunnan jäsen. Johtokuntalaisille voit maksaa kortin myös käteisellä, Smartumeilla tai Sporttipassilla. Järjestämistämme korttipisteistä saat tietoa Facebook-sivulta. Saatuasi jumppakortin pidä se aina mukanasi jumpalla. Seuraavalla kaudella uusi kausitarra liimataan samaan korttiin.

Ongelmatilanteet:
Kaikissa ongelmatilanteissa ota rohkeasti yhteyttä palautelomakkeella.