Perheliikunta-jumppa on lapsen ja aikuisen jumppa, jossa leikitään musiikin tahtiin, tehdään temppuratoja ja opetellaan ryhmässä toimimista. Jumpassa opetellaan perusliikuntataitoja huomioiden lasten ikä. Samalla lapset oppivat tuntemaan ja hallitsemaan omaa kehoa ja myös rauhoittumaan. Tavoitteena on, että lapset nauttivat vauhdikkaasta menosta yhdessä vanhempansa kanssa. Tasapaino, ketteryys ja uskallus lisääntyvät huomaamatta. Tunnin runko toistaa kerrasta toiseen itseään, mutta sisältö muuttuu säännöllisesti. Tunnilla noudatetaan Voimisteluliiton Jumppakoulun periaatteita. Tunneilla mennään lasten ehdoilla. Jos välillä on huono päivä, niin tehkää jotain mukavaa jumpassa yhdessä. Tulkaa kuitenkin mukaan!
Seuraavalla kerralla voidaan taas osallistua yhteistoimintaan. Jumppaan sekä aikuiset että lapset  pukeutuvat rentoihin vaatteisiin. Mieluiten liikutaan avojaloin, mutta sisätossutkin käyvät.Sisarusten kanssa voi harkinnan mukaan tulla samaan ryhmään, vaikka lapsetolisivat iältään eri ryhmään kuuluvia. Pienten ryhmässä on enemmän loruleikkeihin ja matkimiseen perustuvia leikkejä ja  isommilla enemmän sääntöihin pohjautuvia ja vauhdikkaampia leikkejä.

Ohjaaja

Ohjaaja: Riitta Kyllönen

Riitta Kyllönen

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta sekä aikuisliikunta

Olen ammatiltani mm. liikuntaan erikoistunut luokanopettaja. Liikuntamuodoista juokseminen, kaikenlainen ryhmäliikunta ja tanssi viehättävät eniten. Olen harrastanut soolotanssia viimeiset kaksikymmentä vuotta ja melkein yhtä kauan paritanssi, ensin lavatanssi ja myöhemmin myös kilpalattarit, on kuulunut harrastuksiini.
Harrastusten ohessa olen kouluttautunut soolotanssiohjaajaksi bailatino-, latinobic- ja folk jam-koulutuksissa. Tanssinopettajan (STOL) tutkinto (v.2015) antaa edellytykset paritanssin opetukseen. Senioritanssin peruskurssi ja seniorbailatino (v.2016) tähtäävät ikääntyvien tanssilliseen liikuttamiseen.
Olen opettanut pari- ja soolotanssia enemmän tai vähemmän satunnaisesti eri puolilla Kainuuta ja Pohjois-Pohjanmaata.
Syksyllä ohjaan perheliikuntaa tiistaisin ja +60v-jumppaa keskiviikko-aamuisin. Tervetuloa tunnille!
Print Friendly
Print FriendlyKUINKA ILMOITTAUTUA:

1. Käyttäjäksi rekisteröityminen
Jotta voit ilmoittautua kursseille, täytyy sinun ensin rekisteröityä käyttäjäksi. Rekisteröityminen tehdään täyttämällä internetissä henkilötietolomake. Rekisteröitymisen jälkeen saat oman käyttäjätunnuksesi sekä salasana, joiden avulla voit kirjautua sähköiseen ilmoittautumispalveluun. Rekisteröinnin tarvitsee tehdä vain kerran. Muista ottaa tunnukset talteen.

2. Kaudelle ilmoittautuminen
Ilmoittaudu kurssille/ ryhmään klikkaamalla ILMOITTAUDU -nappia tai tästä linkistä. Kirjaudu sähköiseen ilmoittautumispalveluun käyttämällä omia tunnuksia, jotka olet saanut rekisteröinnin yhteydessä.

3. Maksaminen ja harjoituskortin saaminen
Ilmoittautumisen yhteydessä saat tulostettua laskun. MAKSA SAAMALLASI VIITENUMEROLLA tai maksusuorituksesi ei kirjaudu järjestelmään. Jumppakortin saat kuittia vastaan jumpalta, kun paikalla on johtokunnan jäsen. Johtokuntalaisille voit maksaa kortin myös käteisellä, Smartumeilla tai Sporttipassilla. Järjestämistämme korttipisteistä saat tietoa Facebook-sivulta. Saatuasi jumppakortin pidä se aina mukanasi jumpalla. Seuraavalla kaudella uusi kausitarra liimataan samaan korttiin.

Ongelmatilanteet:
Kaikissa ongelmatilanteissa ota rohkeasti yhteyttä palautelomakkeella.