RYHMÄKUVAUS

Flow Rainbows on tanssillisen voimistelun kilparyhmäksi tähtäävä ryhmä. Ryhmä harjoittelee perusvoimistelutaitojen lisäksi tanssillisen voimistelun tekniikkaa. Ryhmän tavoitteena on osallistua seuran näytösten lisäksi Voimisteluliiton tapahtumiin ja kilpailuihin mahdollisuuksien mukaan. Ryhmä on 10-13- vuotiaille, jo hieman tanssia tai voimistelua harrastaneille.

Tanssillinen voimistelu on laji, joka perustuu perinteiseen naisvoimisteluun. Tunneilla tehdään erilaisia hyppyjä ja askelsarjoja, yhdistetään vartalo ja kädet liikkeisiin, harjoitellaan piruetteja ja temppuja (kuten kuperkeikkoja ja kärrynpyöriä jne.). Liikkeistä pyritään tekemään yhteen sopivia, soljuvia ja virtaavia kokonaisuuksia. Kyseessä on siis esteettinen laji, josta ei puutu rytmikkyyttä, luovuutta ja ilmauksellisuutta. Tunneilla koordinaatio, tasapaino, liikkuvuus ja rytmitaju paranevat. Lisäksi kehitetään ryhmätyöskentelyn ja oman kehon hahmottamisen taitoa.

OHJAAJA

Johanna Keränen
Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

 

OHJAAJA

Riina Huhtala
Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

 

YLEISTÄ TIETOA

 

 

Lasten- ja nuorten ryhmissä ei ole ilmaista tutustumiskertaa, vaan paikka varataan ilmoittamalla lapsi ryhmään ja maksamalla laskun, jonka saatte sähköpostitse (muistathan laittaa lapsesi tietoihin toimivan sähköpostiosoitteenne ilmoittautumisen/rekisteröitymisen yhteydessä). Maksukuitti oltava matkassa ensimmäiselle kerralla ja se on esitettävä ohjaajalle. Jos ryhmään ei osallistu kahden ensimmäisen kerran aikana ja/tai maksa laskua, paikan menettää varasijalla olijalle.

Maksut ovat ryhmäkohtaiset. Jos haluat lapsesi käyvän useammassa ryhmässä, ilmoita hänet erikseen jokaiseen. Jokaisesta tulee oma ryhmäkohtainen hinta.