RYHMÄKUVAUS

Flow Nightsky-ryhmässä harjoitellaan tanssillisen voimistelun tekniikkaa ja ryhmä esiintyy seuran näytöksissä sekä osallistuu Voimisteluliiton tapahtumiin sekä kilpailuihin mahdollisuuksien mukaan. Ryhmä on tarkoitettu 11-15-vuotiaille. Osallistujilla voi olla kokemusta tanssista tai voimistelusta, mutta tärkeintä on kiinnostus harrastaa tanssillista voimistelua ryhmän tavoitteiden mukaisesti.

Tanssillinen voimistelu on laji, joka perustuu perinteiseen naisvoimisteluun. Tunneilla tehdään erilaisia hyppyjä ja askelsarjoja, yhdistetään vartalo ja kädet liikkeisiin, harjoitellaan piruetteja ja temppuja (kuten kuperkeikkoja ja kärrynpyöriä jne.). Liikkeistä pyritään tekemään yhteen sopivia, soljuvia ja virtaavia kokonaisuuksia. Kyseessä on siis esteettinen laji, josta ei puutu rytmikkyyttä, luovuutta ja ilmauksellisuutta. Tunneilla koordinaatio, tasapaino, liikkuvuus ja rytmitaju paranevat. Lisäksi kehitetään ryhmätyöskentelyn ja oman kehon hahmottamisen taitoa.

OHJAAJA

Jenna Partanen
Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Johanna Keränen
Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

OHJAAJA

Ida Auranen
Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

YLEISTÄ TIETOA

 

 

Lasten- ja nuorten ryhmissä ei ole ilmaista tutustumiskertaa, vaan paikka varataan ilmoittamalla lapsi ryhmään ja maksamalla laskun, jonka saatte sähköpostitse (muistathan laittaa lapsesi tietoihin toimivan sähköpostiosoitteenne ilmoittautumisen/rekisteröitymisen yhteydessä). Maksukuitti oltava matkassa ensimmäiselle kerralla ja se on esitettävä ohjaajalle. Jos ryhmään ei osallistu kahden ensimmäisen kerran aikana ja/tai maksa laskua, paikan menettää varasijalla olijalle.

Maksut ovat ryhmäkohtaiset. Jos haluat lapsesi käyvän useammassa ryhmässä, ilmoita hänet erikseen jokaiseen. Jokaisesta tulee oma ryhmäkohtainen hinta.