Tanssitossut ryhmä 3-4v (ilman vanhempaa) 
18.-19.6. klo 10-11
Tanssitossut ryhmä 5-6v (ilman vanhempia)
18.-19.6. klo 11-12
Ohjaajana Fanni Nylander ja Annika Aho
Ylikylän päiväkoti
Hinta yhteen ryhmään osallistumisesta 10€

Kesän lyhytkurssi, johon on helppo tulla kokeilemaan tanssiharrastusta! Perusliikuntataitojen harjoittelun lisäksi tutustutaan tanssin maailmaan sekä opetellaan ryhmässä toimimista. Mukaan tarvitset liikuntavaatteet, oman juomapullon ja voit liikkua tossut jalassa tai avojaloin. Ryhmässä lapsi liikkuu ilman vanhempaa.

Voimistelukoulu ja akrobatia 6-8v
27.5-29.5. klo 16-17
Hinta 15€
Voimistelukoulu ja akrobatia 9-12v
27.5-29.5. klo 17-18:30
Hinta 22,50€

Ohjaajana Mira Häkkinen ja Lilja Karjalainen
Ylikylän päiväkoti

Kesän lyhytkurssi, jonne on helppo tulla kokeilemaan voimistelua ja akrobatiaa! Kurssi sopii aloittelijoille ja jo harrastaneille. Kurssilla harjoitellaan perusvoimistelua sekä akrobatiaa kuten kärrynpyöriä, käsilläseisontaa ja pari-/ryhmäakrobatiaa. Kurssille tarvitset mukaan liikuntavaatteet ja oman juomapullon, salissa liikumme avojaloin.

Superninjat
31.5.-21.6 klo 17:15-18
Ohjaajana Pinja Korhonen ja Lilja Karjalainen
Ylikylän päiväkoti
Hinta 20€

Kesän lyhytkurssi, johon on helppo tulla kokeilemaan vaikka ensimmäistä harrastusta ja opettelemaan liikuntataitoja!

Perusliikuntataitoja vauhdikkaille 5-7- vuotiaille lapsille, jotka harjoittelevat keskittymis- ja tarkkaavaisuustaitoja, ryhmässä toimimista sekä oman toiminnan ohjaamista. Ryhmän vastuuohjaajana toimii varhaiskasvatuksen opettaja, jolla on lisäkoulutusta lasten liikunnasta sekä tukea tarvitsevien lasten kohtaamisesta.

Tunnille mukaan liikuntavaatteet ja oma juomapullo. Tunnilla liikuntaan avojaloin.

Cheertanssi 9-12v
17.6 klo 18-19:30 ja 18.-19.6 klo 16:30-18
Ohjaajana Anna Hieta ja Vanessa Väliaho
Ylikylän päiväkoti
Hinta 22,50€

Kolmen kerran cheertanssin kesäkurssi, jossa liikutaan monipuolisesti ja harjoitellaan cheertanssin perustaitoja, kuten hyppyjä ja piruetteja. Tämä kurssi sopii kaiken tasoisille tanssijoille, eli aiempaa kokemusta cheertanssista ei tarvita. Myös kilparyhmäläiset ovat tervetulleita, jokainen osallistuja pääsee harjoittelemaan itselleen sopivia taitoja. Liikumme sukat jalassa tai avojaloin, pitkät hiukset kiinni ja liikuntaan soveltuvissa vaatteissa. Mukaan voi ottaa huiskat eli pompomit, jos sellaiset omistaa, mutta ilman huiskiakin voi osallistua.

Cheertanssi 6-8v
17.6 klo 17-18 ja 18.-19.6 klo 15:30-16:30
Ohjaajana Anna Hieta ja Vanessa Väliaho
Ylikylän päiväkoti
Hinta 15€

Kolmen kerran cheertanssin kesäkurssi, jossa liikutaan monipuolisesti ja harjoitellaan cheertanssin perustaitoja, kuten hyppyjä ja piruetteja. Tämä kurssi sopii kaiken tasoisille tanssijoille, eli aiempaa kokemusta cheertanssista ei tarvita. Liikumme sukat jalassa tai avojaloin, pitkät hiukset kiinni ja liikuntaan soveltuvissa vaatteissa. Mukaan voi ottaa huiskat eli pompomit, jos sellaiset omistaa, mutta ilman huiskiakin voi osallistua.
Yhteiset tärkeät tavoitteet on löytää yhdessä tanssin riemu ja pitää hauskaa!

Kilparyhmien treenipäivä
18.6. klo 12-15
Ohjaajana Anna Hieta
Ylikylän päiväkoti
Hinta 22,50€

Kilparyhmien yhteinen kesätreenipäivä, tervetuloa treenailemaan rennolla fiiliksellä ja näkemään omia joukkuekavereita! Treenipäivään ovat tervetulleita kaikki tanssillisen voimistelun, cheertanssin ja discotanssin kilparyhmäläiset. Mukaan tarvitsee sisäliikuntavaatteet, juomapullon ja halutessaan pientä evästä. Otathan mukaan myös ulkotreenivarustuksen, sillä kelin salliessa liikumme osan päivästä ulkona.