RYHMÄKUVAUS

Show&Disco tunnilla yhdistyvät discotanssin vauhdikkuus ja showtanssin eläytyminen. Tunteihin kuuluu lämmittely, venyttely ja tekniikkaharjoitukset. Tunneilla opetellaan show- ja discotanssin koreografiaa. Et tarvitse aiempaa tanssikokemusta, liikkeille kuitenkin annetaan vaikeusvaihtoehtoja taitotasojen mukaan.

Showtanssi on ilmaisullinen tanssilaji, jossa kehittyvät kehonhallinta, eläytyminen, tanssin perustaidot ja tekniikka. Lajille ominaista on monipuolisuus, isot hypyt, jalanheitot, tietyn teeman ja tarinan tulkinta.

Discotanssi on nopea tanssilaji, jossa kehittyvät nopeus, ketteryys, voima, koordinaatio ja liikkuvuus. Lajille ominaista on vauhdikkaat liikesarjat, räjähtävät hypyt, jalanheitot, piruetit sekä poseeraukset.

Discotanssiryhmä Disco Divas on yli 13- vuotiaille, joilla on jo aikaisempaa tanssikokemusta. Mikäli haluat mukaan Divoihin, ota yhteyttä ohjaajaan mimmi.savolainen[at]knv.fi.

OHJAAJAT

Mimmi Savolainen
Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Sanni Ollikainen
Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

YLEISTÄ TIETOA

 

Lasten- ja nuorten ryhmissä ei ole ilmaista tutustumiskertaa, vaan paikka varataan ilmoittamalla lapsi ryhmään. Ryhmään ilmoittautumisen voi perua elokuun aikana veloituksetta.

Jos ryhmään ei osallistu kahden ensimmäisen kerran aikana, eikä poissaolosta ilmoiteta ohjaajalle, paikan voi menettää varasijalla olijalle. Lasku tulee olla maksettuna eräpäivään mennessä, muuten paikan menettää varasijalla olijalle.

Maksut ovat ryhmäkohtaiset. Jos haluat lapsesi käyvän useammassa ryhmässä, ilmoita hänet erikseen jokaiseen. Jokaisesta tulee oma ryhmäkohtainen hinta.