RYHMÄKUVAUS

Discotanssissa harjoitellaan discotanssin tekniikka ja esityskoreografiaa. Discotanssi on nopea tanssilaji, jossa kehittyvät nopeus, ketteryys, voima, koordinaatio ja liikkuvuus. Discotanssi-ryhmiä löytyy kolme: Disco Cinderellas 9-11v, Disco Girls 12-15-vuotiaat ja edistyneet Disco Divas +13-vuotiaat, johon pääsy vaatii aikaisempaa tanssikokemusta. Mikäli haluat mukaan Divoihin, ota yhteyttä ohjaajaan sara.sankala(at)knv.fi.

OHJAAJAT

Sara Sankala
Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Pilvi Pohjanrinne
Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

YLEISTÄ TIETOA

 

 

Lasten- ja nuorten ryhmissä ei ole ilmaista tutustumiskertaa, vaan paikka varataan ilmoittamalla lapsi ryhmään ja maksamalla laskun, jonka saatte sähköpostitse (muistathan laittaa lapsesi tietoihin toimivan sähköpostiosoitteenne ilmoittautumisen/rekisteröitymisen yhteydessä). Maksukuitti oltava matkassa ensimmäiselle kerralla ja se on esitettävä ohjaajalle. Jos ryhmään ei osallistu kahden ensimmäisen kerran aikana ja/tai maksa laskua, paikan menettää varasijalla olijalle.

Maksut ovat ryhmäkohtaiset. Jos haluat lapsesi käyvän useammassa ryhmässä, ilmoita hänet erikseen jokaiseen. Jokaisesta tulee oma ryhmäkohtainen hinta.