RYHMÄKUVAUS

Perusliikuntataitoja vauhdikkaille 4-6 ja 6-8- vuotiaille lapsille, jotka harjoittelevat keskittymis- ja tarkkaavaisuustaitoja, ryhmässä toimimista sekä oman toiminnan ohjaamista. Ryhmän vastuuohjaajana toimii varhaiskasvatuksen opettaja ja varhaiskasvatuksen erityisavustaja, joilla on lisäkoulutusta lasten liikunnasta, tukea tarvitsevien lasten kohtaamisesta sekä tuen antamisesta. Lisäksi tunneilla on kolmas ohjaaja, apuohjaaja Lotta Harju. Tunneilla käytetään kuvakortteja, selkeitä ohjeita, strukturoitua tuntiohjelmaa ja pelisääntöjä lasten oppimisen ja osallistumisen tukena. Otamme toiminnassa ja sen suunnittelussa huomioon lasten mielenkiinnonkohteet ja tuen tarpeet- lapset siis pääsevät vaikuttamaan halutessaan tuntien sisältöön!

Ilmoittautumista varten ota yhteyttä pinja.korhonen[at]knv.fi ja kerro lapsestasi lyhyesti. Näin varmistamme, että ryhmän toiminta ja tavoitteet sopivat juuri lapsellesi. Mikäli haluat kertoa lapsesta puhelimitse, laita sähköpostilla oma puhelinnumerosi ja Pinja soittaa sinulle.

Tunnille mukaan liikuntavaatteet ja oma juomapullo. Tunnilla liikutaan avojaloin.

OHJAAJA

Pinja Korhonen
Lasten ja nuorten liikunta

Lotta Harju
Lasten ja nuorten liikunta

Aleksi Erkheikki
Lasten ja nuorten liikunta

KERTAMAKSUT

 

Aikuisten ryhmäliikunnan lukujärjestykseen sisältyville tunneille voit tulla maksamalla 5€ tutustumismaksun johtokuntalaiselle tai ohjaajalle tasarahalla tai liikuntaseteleillä ennen tuntia. Verotussyistä kertamaksuja otetaan vastaan kausien alkaessa kahden kuukauden ajan.