RYHMÄKUVAUS

Perheliikuntatunnilla lapsi liikkuu oman aikuisen (äidin, isän, isovanhemman, kummin jne.) kanssa. Aikuiset ovat aktiivisesti mukana jumpassa, näyttävät mallia, tukevat ja kannustavat. Tunneilla ollaan avojaloin tai luistamattomat jumppatossut jalassa, päällä rennot vaatteet. Tunneilla temppuillaan ja samalla opitaan tuntemaan ja käyttämään omaa kehoa. Harjoituksissa puretaan energiaa, kehitetään perusliikuntataitoja, ketteryyttä, tasapainoa ja uskallusta. Tuntien teemat koostuvat mm. temppuradoista, palloilusta ja musiikkiliikunnasta.

Tärkeintä perheliikuntaryhmässä on liikkumisen ilo turvallisessa, ohjatussa ympäristössä.
Tunneilla tutustutaan erilaisiin liikkumistapoihin. Erilaiset välineet kuten pallot, vanteet, hernepussit ja huivit tulevat tutuiksi. Harjoituksissa pyritään kehittämään keskittymistä, ryhmässä toimimista sekä reaktio- ja koordinaatiokykyä. Ryhmässä toimiminen luo pohjaa myös sosiaaliseen kanssakäymiseen.

Kauden hinta on perhekohtainen ja ilmoittautuessa järjestelmään voidaan kirjata vain yhden lapsen tiedot. Jos perheestä on tulossa sisaruksia mukaan, ilmoitetaan heidät erikseen sähköpostitse

OHJAAJA

Riitta Kyllönen

Riitta Kyllönen
Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

YLEISTÄ TIETOA

 

Lasten- ja nuorten ryhmissä ei ole ilmaista tutustumiskertaa, vaan paikka varataan ilmoittamalla lapsi ryhmään. Ryhmään ilmoittautumisen voi perua elokuun aikana veloituksetta.

Jos ryhmään ei osallistu kahden ensimmäisen kerran aikana, eikä poissaolosta ilmoiteta ohjaajalle, paikan voi menettää varasijalla olijalle. Lasku tulee olla maksettuna eräpäivään mennessä, muuten paikan menettää varasijalla olijalle.

Maksut ovat ryhmäkohtaiset. Jos haluat lapsesi käyvän useammassa ryhmässä, ilmoita hänet erikseen jokaiseen. Jokaisesta tulee oma ryhmäkohtainen hinta.