RYHMÄKUVAUS

Perheliikuntatunnilla lapsi liikkuu oman aikuisen (äidin, isän, isovanhemman, kummin jne.) kanssa. Aikuiset ovat aktiivisesti mukana jumpassa, näyttävät mallia, tukevat ja kannustavat. Tunneilla ollaan avojaloin tai luistamattomat jumppatossut jalassa, päällä rennot vaatteet. Tunneilla temppuillaan ja samalla opitaan tuntemaan ja käyttämään omaa kehoa. Harjoituksissa puretaan energiaa, kehitetään perusliikuntataitoja, ketteryyttä, tasapainoa ja uskallusta. Tuntien teemat koostuvat mm. temppuradoista, palloilusta ja musiikkiliikunnasta.

Tärkeintä perheliikuntaryhmässä on liikkumisen ilo turvallisessa, ohjatussa ympäristössä.
Tunneilla tutustutaan erilaisiin liikkumistapoihin. Erilaiset välineet kuten pallot, vanteet, hernepussit ja huivit tulevat tutuiksi. Harjoituksissa pyritään kehittämään keskittymistä, ryhmässä toimimista sekä reaktio- ja koordinaatiokykyä. Ryhmässä toimiminen luo pohjaa myös sosiaaliseen kanssakäymiseen.

Perheliikunta alkaa 30.9. Kauden hinta 20€ on perhekohtainen ja ilmoittautuessa järjestelmään voidaan kirjata vain yhden lapsen tiedot. Jos perheestä on tulossa sisaruksia mukaan, ilmoitetaan heidät erikseen sähköpostitse

OHJAAJA

Riitta Kyllönen

Riitta Kyllönen
Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

YLEISTÄ TIETOA

 

 

Lasten- ja nuorten ryhmissä ei ole ilmaista tutustumiskertaa, vaan paikka varataan ilmoittamalla lapsi ryhmään ja maksamalla laskun, jonka saatte sähköpostitse (muistathan laittaa lapsesi tietoihin toimivan sähköpostiosoitteenne ilmoittautumisen/rekisteröitymisen yhteydessä). Maksukuitti oltava matkassa ensimmäiselle kerralla ja se on esitettävä ohjaajalle. Jos ryhmään ei osallistu kahden ensimmäisen kerran aikana ja/tai maksa laskua, paikan menettää varasijalla olijalle.

Maksut ovat ryhmäkohtaiset. Jos haluat lapsesi käyvän useammassa ryhmässä, ilmoita hänet erikseen jokaiseen. Jokaisesta tulee oma ryhmäkohtainen hinta.