RYHMÄKUVAUS

Huom! Perheliikunta järjestetään keväällä 2021 yhteistyössä Kempeleen kunnan kanssa. Ilmoittautuminen ryhmään tapahtuu erillisellä lomakkeella, jonka julkaisemme myöhemmin.

Perheliikunta-jumppa on lapsen ja aikuisen jumppa, jossa leikitään musiikin tahtiin, tehdään temppuratoja ja opetellaan ryhmässä toimimista. Jumpassa opetellaan perusliikuntataitoja huomioiden lasten ikä. Samalla lapset oppivat tuntemaan ja hallitsemaan omaa kehoa ja myös rauhoittumaan. Tavoitteena on, että lapset nauttivat vauhdikkaasta menosta yhdessä vanhempansa kanssa. Tasapaino, ketteryys ja uskallus lisääntyvät huomaamatta. Tunnin runko toistaa kerrasta toiseen itseään, mutta sisältö muuttuu säännöllisesti. Tunnilla noudatetaan Voimisteluliiton Jumppakoulun periaatteita. Tunneilla mennään lasten ehdoilla. Jos välillä on huono päivä, niin tehkää jotain mukavaa jumpassa yhdessä. Tulkaa kuitenkin mukaan!
Seuraavalla kerralla voidaan taas osallistua yhteistoimintaan. Jumppaan sekä aikuiset että lapset pukeutuvat rentoihin vaatteisiin. Mieluiten liikutaan avojaloin, mutta sisätossutkin käyvät.Sisarusten kanssa voi harkinnan mukaan tulla samaan ryhmään, vaikka lapsetolisivat iältään eri ryhmään kuuluvia. Pienten ryhmässä on enemmän loruleikkeihin ja matkimiseen perustuvia leikkejä ja isommilla enemmän sääntöihin pohjautuvia ja vauhdikkaampia leikkejä.

OHJAAJA

Riitta Kyllönen

Riitta Kyllönen
Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

YLEISTÄ TIETOA

 

 

Lasten- ja nuorten ryhmissä ei ole ilmaista tutustumiskertaa, vaan paikka varataan ilmoittamalla lapsi ryhmään ja maksamalla laskun, jonka saatte sähköpostitse (muistathan laittaa lapsesi tietoihin toimivan sähköpostiosoitteenne ilmoittautumisen/rekisteröitymisen yhteydessä). Maksukuitti oltava matkassa ensimmäiselle kerralla ja se on esitettävä ohjaajalle. Jos ryhmään ei osallistu kahden ensimmäisen kerran aikana ja/tai maksa laskua, paikan menettää varasijalla olijalle.

Maksut ovat ryhmäkohtaiset. Jos haluat lapsesi käyvän useammassa ryhmässä, ilmoita hänet erikseen jokaiseen. Jokaisesta tulee oma ryhmäkohtainen hinta.