Minna-Mari Jurvansuu

Aikuisliikunta

Jumppakärpänen puraisi nuorena ja ensimmäisen ryhmäliikuntatunnin pääsin ohjaamaan jo 1989. Vuosien varrella olen ohjannut paljon kaikenlaisia tunteja. Nykyään minulle kovimpia juttuja ovat voimaharjoittelu ja jooga. Tuntini ovat tehokkaita, välillä trimmataan ja välillä rentoudutaan. Liikunta on minulle aina iloinen asia, kun vaan liikkeelle pääsen. Olen huomannut, että ryhmän energia ja musiikki johdattaa aina hyviin fiiliksiin! Minun jumppani sopivat kaikille, uskon perusasioihin ja siihen että onnistumisen elämyksiä tulee ihan kaikille! Tervetuloa!

Piritta Pehkonen

Aikuisliikunta

Olen Piritta Pehkonen. Ryhmäliikunnan ohjaaminen on minulle intohimo ja se antaa tärkeää vastapainoa virkatyöhöni. Minulta löytyy lisenssit Les Mills:n Bodycombatista, Bodybalancesta sekä Zumbasta. Ohjauskokemusta löytyy myös freestyle lajeista, kuten kiinteytys, vatsa-peppu-reisi ja venyttely.
Liikkumisessa on tärkeintä hyvä fiilis ja sitä pyrin tunneillani tuomaan esille. Myös musiikilla on suuri merkitys liikunnassa. Tervetuloa tunneilleni niin vasta-alkajat kuin pitempään harrastaneet liikkujat. Pidetään yhdessä Kempele liikkeellä 🙂
Riitta Kyllönen

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta, aikuisliikunta

Olen ammatiltani mm. liikuntaan erikoistunut luokanopettaja. Liikuntamuodoista juokseminen, kaikenlainen ryhmäliikunta ja tanssi viehättävät eniten. Olen harrastanut soolotanssia viimeiset kaksikymmentä vuotta ja melkein yhtä kauan paritanssi, ensin lavatanssi ja myöhemmin myös kilpalattarit, on kuulunut harrastuksiini.
Harrastusten ohessa olen kouluttautunut soolotanssiohjaajaksi bailatino-, latinobic- ja folk jam-koulutuksissa. Tanssinopettajan (STOL) tutkinto (v.2015) antaa edellytykset paritanssin opetukseen. Senioritanssin peruskurssi ja seniorbailatino (v.2016) tähtäävät ikääntyvien tanssilliseen liikuttamiseen.
Olen opettanut pari- ja soolotanssia enemmän tai vähemmän satunnaisesti eri puolilla Kainuuta ja Pohjois-Pohjanmaata.
Tervetuloa tunneille!
Jaana Saarikivi

Aikuisliikunta

Olen ollut Kempeleen naisvoimistelijoiden johtokunnan jäsen ja aikuisliikunnasta vastaava vuodesta 2014 lähtien. Toimin KNV:n toiminnanjohtajana vuosina 2017-2019. Liikunta-alan koulutuksia minulla on mm. valmentaja-ohjaaja koulutus VOK1, voimisteluohjaajan startti, ryhmäliikunnanohjaajan peruskoulutus.  Tällä hetkellä ohjaan kahvakuulaa torstaisin Piriläsalissa.

Lotta Leinonen

Aikuisliikunta

Olen harrastanut kilpatanssia lapsesta asti ja erikoistunut siinä lattareihin. Lisäksi kuubalaiset tanssit ovat myös löytäneet minut.
Kilpailen edelleen niin pari- kuin soololattareissakin.
Olen opettanut erilaisia tanssitunteja jo 8 vuoden ajan, sekä lisäksi olen ohjannut muunlaista ryhmäliikuntaa.
Opiskelen myös Oulun ammattikorkea koulussa tanssinopettajaksi.
Minun tunneillani nautiskellaan ihanista lattarirytmeistä, mukaansa tempaavasta musiikista ja ennen kaikkea tanssista.

Mirka Palander

Aikuisliikunta

Olen Mirka Palander liikuntaneuvoja, ryhmäliikunnanohjaaja ja
valmentaja. Ohjaan monipuolisesti ryhmäliikuntatunteja kuten
kahvakuulaa, kehonhuoltoa ja lihaskuntotunteja.