Ida Kauppi

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Heippa! Olen Ida Kauppi. Olen taustaltani liikunnanopettaja (LitM) sekä voimisteluvalmentaja. Kilpaurheilutaustani on joukkuevoimistelussa, nykyisin olen kaikenlaisen liikunnan suurkuluttaja. Parasta on yhdessä liikkuminen ja uuden oppiminen! Tunneillani tärkeää on hyvä meininki, kannustaminen ja tehokas treeni. Minun ohjaukseen pääsee äiti-vauva-jumpassa, voimistelukoulussa, core-tunnilla sekä poikien voimisteluryhmässä. Tervetuloa tunneille!

Piritta Pehkonen

Aikuisliikunta

Olen Piritta Pehkonen. Ryhmäliikunnan ohjaaminen on minulle intohimo ja se antaa tärkeää vastapainoa virkatyöhöni. Minulta löytyy lisenssit Les Mills:n Bodycombatista, Bodybalancesta sekä Zumbasta. Ohjauskokemusta löytyy myös freestyle lajeista, kuten kiinteytys, vatsa-peppu-reisi ja venyttely.
Liikkumisessa on tärkeintä hyvä fiilis ja sitä pyrin tunneillani tuomaan esille. Myös musiikilla on suuri merkitys liikunnassa. Tervetuloa tunneilleni niin vasta-alkajat kuin pitempään harrastaneet liikkujat. Pidetään yhdessä Kempele liikkeellä 🙂
Nina Keränen

Aikuisliikunta

Olen 46-vuotias kempeleläinen aikuisten kaksoistyttöjen äiti ja pienen tytön mummu. Aloitin jumppaohjausurani Knv:llä 9 vuotta sitten. Tuntini ovat iloisia ja energisiä mutta tehokkaita. Tunneillani saa nauraa eikä kaiken aina tarvitse mennä nappiin. Pääasia, että jokainen saa liikkumisen ilon ja hyvän fiiliksen. Teen kaikkeni, että näin käy. Nähdään tunnilla!

Topi Tiainen

Olen Topi.
Ammatiltani olen peruskoulun lehtori. Monipuolinen liikunta on tuttua
jo omalta kilpaurheiluajalta ja sittemmin työn puolelta ja valmentajana. Olen ohjannut kahvakuulaa, toiminnallisen harjoittelun tunteja sekä toiminut kuntosalivalmentajana.
Koulutukseni olen saanut Tampereella, Turussa ja Oulussa.

Riitta Kyllönen

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta, aikuisliikunta

Olen ammatiltani mm. liikuntaan erikoistunut luokanopettaja ja olen harrastanut monenlaista liikuntaa koko ikäni. Olen kouluttautunut soolotanssiohjaajaksi bailatino-, latinobic-, FolkJam- sekä Lavis-ohjaajakoulutuksissa. Tanssinopettajan (STOL) tutkintoni mahdollistaa paritanssiopetuksen.
Senioritanssi-, seniorbailatino- ja Vire-Lavis -ohjaajakoulutukseni tähtäävät ikääntyvien ja/tai liikuntarajoitteisten tanssilliseen liikuttamiseen. KNV:n riveissä olen päässyt ohjaamaan myös lapsia. KiddieJam-, liikuntaleikkikoulun ohjaaja- ja perheliikunnan ohjaajakoulutuksissa olen saanut tuntumaa lapsiryhmien ohjaukseen. Mottoni voisikin olla: Liikunnan iloa kaikille – vauvasta vaariin!
Lämpimästi tervetuloa tunneille!