Maija Karvonen

Aikuisliikunta

Olen Maija Karvonen, ammatiltani olen lähihoitaja. Valmistuin liikuntaneuvojaksi joulukuussa 2021 ja samana syksynä olen käynyt myös polkujuoksuohjaajan koulutuksen sekä kahvakuulaohjaaja koulutuksen. Oma intohimoni on juoksu ja sen lisäksi toiminnallinen treeni. Tällä hetkellä ohjaan kahvakuulatuntia, tunneilleni ovat kaikki tervetulleita ikään, kokoon ja tasoon katsomatta, treenit sopivat aina kaikille. Minulle tärkeintä liikkumisessa on hyvä fiilis, vaikka joskus väsyttää lähteä on treenin jälkeen silti virkeä ja energinen olo. Tervetuloa kuulailemaan.

Piritta Pehkonen

Aikuisliikunta

Olen Piritta Pehkonen. Ryhmäliikunnan ohjaaminen on minulle intohimo ja se antaa tärkeää vastapainoa virkatyöhöni. Minulta löytyy lisenssit Les Mills:n Bodycombatista, Bodybalancesta sekä Zumbasta. Ohjauskokemusta löytyy myös freestyle lajeista, kuten kiinteytys, vatsa-peppu-reisi ja venyttely.
Liikkumisessa on tärkeintä hyvä fiilis ja sitä pyrin tunneillani tuomaan esille. Myös musiikilla on suuri merkitys liikunnassa. Tervetuloa tunneilleni niin vasta-alkajat kuin pitempään harrastaneet liikkujat. Pidetään yhdessä Kempele liikkeellä 🙂
Nina Keränen

Aikuisliikunta

Olen 46-vuotias kempeleläinen aikuisten kaksoistyttöjen äiti ja pienen tytön mummu. Aloitin jumppaohjausurani Knv:llä 9 vuotta sitten. Tuntini ovat iloisia ja energisiä mutta tehokkaita. Tunneillani saa nauraa eikä kaiken aina tarvitse mennä nappiin. Pääasia, että jokainen saa liikkumisen ilon ja hyvän fiiliksen. Teen kaikkeni, että näin käy. Nähdään tunnilla!

Topi Tiainen

Olen Topi.
Ammatiltani olen peruskoulun lehtori (en enää työelämässä). Monipuolinen liikunta on tuttua
jo omalta kilpaurheiluajalta ja sittemmin työn puolelta ja valmentajana.
Ryhmäliikuntatunteja olen vetänyt kahvakuula-, toiminnallisen harjoittelun- ja kuntosalivalmentajana.
Koulutukseni olen saanut Tampereella, Turussa ja Oulussa.

Heidi Kilkki

Aikuisliikunta

Olen tanssinut lapsesta saakka brasilialaisia tanssilajeja samba-koulussa Turussa ja Helsingissä. Elämäni vei tänne Oulun seudulle ja nyt olen vetänyt sambic-tunteja, afro-brasilialaisia tansseja, latindance, Lavis-jumppaa, kehonhuoltoa, joogaa ja lihaskuntotunteja. Olen liikunta- ja hyvinvointialan ammattilainen. Olen ohjannut yli 20 vuotta tanssitunteja ja 15 vuotta ryhmäliikuntaa. Olen iloinen, energinen ja haluan, että tunneillani tulee hyvä olo koko kehoon ja mieleen. Tanssi tuo itselleni hyvää fiilistä, iloa ja voimaa tähän arjen kiireiseen elämäntahtiin. Hiki virtaa, askel nousee, hymy irtoaa ja musiikki vie mukanaan. Nähdään tunneilla!

Riitta Kyllönen

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta, aikuisliikunta

Olen ammatiltani mm. liikuntaan erikoistunut luokanopettaja ja olen harrastanut monenlaista liikuntaa koko ikäni. Olen kouluttautunut soolotanssiohjaajaksi bailatino-, latinobic-, FolkJam- sekä Lavis-ohjaajakoulutuksissa. Tanssinopettajan (STOL) tutkintoni mahdollistaa paritanssiopetuksen.
Senioritanssi-, seniorbailatino- ja Vire-Lavis -ohjaajakoulutukseni tähtäävät ikääntyvien ja/tai liikuntarajoitteisten tanssilliseen liikuttamiseen. KNV:n riveissä olen päässyt ohjaamaan myös lapsia. KiddieJam-, liikuntaleikkikoulun ohjaaja- ja perheliikunnan ohjaajakoulutuksissa olen saanut tuntumaa lapsiryhmien ohjaukseen. Mottoni voisikin olla: Liikunnan iloa kaikille – vauvasta vaariin!
Lämpimästi tervetuloa tunneille!