Nina Keränen

Aikuisliikunta

Olen 46-vuotias kempeleläinen aikuisten kaksoistyttöjen äiti ja pienen tytön mummu. Aloitin jumppaohjausurani Knv:llä 9 vuotta sitten. Tuntini ovat iloisia ja energisiä mutta tehokkaita. Tunneillani saa nauraa eikä kaiken aina tarvitse mennä nappiin. Pääasia, että jokainen saa liikkumisen ilon ja hyvän fiiliksen. Teen kaikkeni, että näin käy. Nähdään tunnilla!

Piritta Pehkonen

Aikuisliikunta

Olen Piritta Pehkonen. Ryhmäliikunnan ohjaaminen on minulle intohimo ja se antaa tärkeää vastapainoa virkatyöhöni. Minulta löytyy lisenssit Les Mills:n Bodycombatista, Bodybalancesta sekä Zumbasta. Ohjauskokemusta löytyy myös freestyle lajeista, kuten kiinteytys, vatsa-peppu-reisi ja venyttely.
Liikkumisessa on tärkeintä hyvä fiilis ja sitä pyrin tunneillani tuomaan esille. Myös musiikilla on suuri merkitys liikunnassa. Tervetuloa tunneilleni niin vasta-alkajat kuin pitempään harrastaneet liikkujat. Pidetään yhdessä Kempele liikkeellä 🙂
Heidi Kilkki

Aikuisliikunta

Olen tanssinut lapsesta saakka brasilialaisia tanssilajeja samba-koulussa Turussa ja Helsingissä. Elämäni vei tänne Oulun seudulle ja nyt olen vetänyt sambic-tunteja, afro-brasilialaisia tansseja, latindance, Lavis-jumppaa, kehonhuoltoa, joogaa ja lihaskuntotunteja. Olen liikunta- ja hyvinvointialan ammattilainen. Olen ohjannut yli 20 vuotta tanssitunteja ja 15 vuotta ryhmäliikuntaa. Olen iloinen, energinen ja haluan, että tunneillani tulee hyvä olo koko kehoon ja mieleen. Tanssi tuo itselleni hyvää fiilistä, iloa ja voimaa tähän arjen kiireiseen elämäntahtiin. Hiki virtaa, askel nousee, hymy irtoaa ja musiikki vie mukanaan. Nähdään tunneilla!

Topi Tiainen

Olen Topi.
Ammatiltani olen peruskoulun lehtori (en enää työelämässä). Monipuolinen liikunta on tuttua
jo omalta kilpaurheiluajalta ja sittemmin työn puolelta ja valmentajana.
Ryhmäliikuntatunteja olen vetänyt kahvakuula-, toiminnallisen harjoittelun- ja kuntosaliohjaajana.
Koulutukseni olen saanut Tampereella, Turussa ja Oulussa.

Riitta Kyllönen

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta, aikuisliikunta

Olen ammatiltani mm. liikuntaan erikoistunut luokanopettaja. Liikuntamuodoista juokseminen, kaikenlainen ryhmäliikunta ja tanssi viehättävät eniten. Olen harrastanut soolotanssia viimeiset kaksikymmentä vuotta ja melkein yhtä kauan paritanssi, ensin lavatanssi ja myöhemmin myös kilpalattarit, on kuulunut harrastuksiini.
Harrastusten ohessa olen kouluttautunut soolotanssiohjaajaksi bailatino-, latinobic- ja folk jam-koulutuksissa. Tanssinopettajan (STOL) tutkinto (v.2015) antaa edellytykset paritanssin opetukseen. Senioritanssin peruskurssi ja seniorbailatino (v.2016) tähtäävät ikääntyvien tanssilliseen liikuttamiseen.
Olen opettanut pari- ja soolotanssia enemmän tai vähemmän satunnaisesti eri puolilla Kainuuta ja Pohjois-Pohjanmaata.
Tervetuloa tunneille!
Mirka Nevala

Aikuisliikunta

Olen Mirka Nevala, liikuntaneuvoja, ryhmäliikunnanohjaaja ja
valmentaja. Ohjaan monipuolisesti ryhmäliikuntatunteja kuten
kahvakuulaa, kehonhuoltoa ja lihaskuntotunteja.