Minna-Mari Jurvansuu

Aikuisliikunta

Jumppakärpänen puraisi nuorena ja ensimmäisen ryhmäliikuntatunnin pääsin ohjaamaan jo 1989. Vuosien varrella olen ohjannut paljon kaikenlaisia tunteja. Nykyään minulle kovimpia juttuja ovat voimaharjoittelu ja jooga. Tuntini ovat tehokkaita, välillä trimmataan ja välillä rentoudutaan. Liikunta on minulle aina iloinen asia, kun vaan liikkeelle pääsen. Olen huomannut, että ryhmän energia ja musiikki johdattaa aina hyviin fiiliksiin! Minun jumppani sopivat kaikille, uskon perusasioihin ja siihen että onnistumisen elämyksiä tulee ihan kaikille! Tervetuloa!

Nina Keränen

Aikuisliikunta

Olen 46-vuotias kempeleläinen aikuisten kaksoistyttöjen äiti ja pienen tytön mummu. Aloitin jumppaohjausurani Knv:llä 9 vuotta sitten. Tuntini ovat iloisia ja energisiä mutta tehokkaita. Tunneillani saa nauraa eikä kaiken aina tarvitse mennä nappiin. Pääasia, että jokainen saa liikkumisen ilon ja hyvän fiiliksen. Teen kaikkeni, että näin käy. Nähdään tunnilla!

Piritta Pehkonen

Aikuisliikunta

Olen Piritta Pehkonen. Ryhmäliikunnan ohjaaminen on minulle intohimo ja se antaa tärkeää vastapainoa virkatyöhöni. Minulta löytyy lisenssit Les Mills:n Bodycombatista, Bodybalancesta sekä Zumbasta. Ohjauskokemusta löytyy myös freestyle lajeista, kuten kiinteytys, vatsa-peppu-reisi ja venyttely.
Liikkumisessa on tärkeintä hyvä fiilis ja sitä pyrin tunneillani tuomaan esille. Myös musiikilla on suuri merkitys liikunnassa. Tervetuloa tunneilleni niin vasta-alkajat kuin pitempään harrastaneet liikkujat. Pidetään yhdessä Kempele liikkeellä 🙂
Heidi Kilkki

Aikuisliikunta

Olen tanssinut lapsesta saakka brasilialaisia tanssilajeja samba-koulussa Turussa ja Helsingissä. Elämäni vei tänne Oulun seudulle ja nyt olen vetänyt sambic-tunteja, afro-brasilialaisia tansseja, latindance, Lavis-jumppaa, kehonhuoltoa, joogaa ja lihaskuntotunteja. Olen liikunta- ja hyvinvointialan ammattilainen. Olen ohjannut yli 20 vuotta tanssitunteja ja 15 vuotta ryhmäliikuntaa. Olen iloinen, energinen ja haluan, että tunneillani tulee hyvä olo koko kehoon ja mieleen. Tanssi tuo itselleni hyvää fiilistä, iloa ja voimaa tähän arjen kiireiseen elämäntahtiin. Hiki virtaa, askel nousee, hymy irtoaa ja musiikki vie mukanaan. Nähdään tunneilla!

Lotta Leinonen

Aikuisliikunta

Olen harrastanut kilpatanssia lapsesta asti ja erikoistunut siinä lattareihin. Lisäksi kuubalaiset tanssit ovat myös löytäneet minut.
Kilpailen edelleen niin pari- kuin soololattareissakin.
Olen opettanut erilaisia tanssitunteja jo 8 vuoden ajan, sekä lisäksi olen ohjannut muunlaista ryhmäliikuntaa.
Opiskelen myös Oulun ammattikorkea koulussa tanssinopettajaksi.
Minun tunneillani nautiskellaan ihanista lattarirytmeistä, mukaansa tempaavasta musiikista ja ennen kaikkea tanssista.

Mirka Nevala

Aikuisliikunta

Olen Mirka Nevala, liikuntaneuvoja, ryhmäliikunnanohjaaja ja
valmentaja. Ohjaan monipuolisesti ryhmäliikuntatunteja kuten
kahvakuulaa, kehonhuoltoa ja lihaskuntotunteja.