Nina Keränen

Aikuisliikunta

Olen 40-vuotias kahden tyttären äiti. Perheeseen kuuluu myös cairnterrieri. Ohjaan KNV:llä Piloxing-tuntia ja Ninan treeniä vaihdellen siinä gymstickiä ja puntteja. Lupaan, että tuntini ovat tehokkaita ja tunnin jälkeen tiedät tehneesi jotain. Mutta lupaan myös, että tunneillani on iloinen ja rempseä meininki ja jonne on helppo tulla juuri sellaisena kuin olet!

Piritta Pehkonen

Aikuisliikunta

Olen Piritta Pehkonen. Ryhmäliikunnan ohjaaminen on minulle intohimo ja se antaa tärkeää vastapainoa virkatyöhöni. Minulta löytyy lisenssit Les Mills:n Bodycombatista, Bodybalancesta sekä Zumbasta. Ohjauskokemusta löytyy myös freestyle lajeista, kuten kiinteytys, vatsa-peppu-reisi ja venyttely.
Liikkumisessa on tärkeintä hyvä fiilis ja sitä pyrin tunneillani tuomaan esille. Myös musiikilla on suuri merkitys liikunnassa. Tervetuloa tunneilleni niin vasta-alkajat kuin pitempään harrastaneet liikkujat. Pidetään yhdessä Kempele liikkeellä 🙂
Heidi Kilkki

Aikuisliikunta

Hei,
olen tanssinut lapsesta saakka brasilialaisia tanssilajeja sambakoulussa Turussa sekä Helsingissä. Elämäni vei tänne Oulun seudulle ja olen kohta 3,5 vuotta ohjannut täällä Sambic-tunteja sekä afro -brasilialaistansseja ja 1,5 vuotta Lavista . Tanssitunteja olen ohjannut jo yli kaksikymmentä vuotta sekä nyt myös kymmenisen vuotta ryhmäliikuntaa. Olen iloinen, energinen ja sitä haluan tuoda esiin tunneillani sekä hyvän olon koko kehoon. Tanssi tuo itselleni hyvää fiilistä, iloa ja voimaa tähän arjen kiireiseen tahtiin. Hiki virtaa, askel nousee,

Jaana Saarikivi

Toiminnanjohtaja, aikuisliikunta

Olen ollut Kempeleen naisvoimistelijoiden johtokunnan jäsen ja aikuisliikunnasta vastaava vuodesta 2014 lähtien. Aloitin KNV:n toiminnanjohtajana tammikuussa 2017. Liikunta-alan koulutuksia minulla on mm. valmentaja-ohjaaja koulutus VOK1, voimisteluohjaajan startti, ryhmäliikunnanohjaajan peruskoulutus ja asahi-vertaisohjaajakoulutus. Tällä hetkellä opiskelen liikunnan ammattitutkintoa.

Otan mielelläni vastaan palautetta kaikesta toiminnastamme. Olen ylpeä seurastamme. Mottomme ja kannustuslauseemme kuuluukin: OMG, se on KNV, Kempele!!

Lotta Leinonen

Aikuisliikunta

Olen harrastanut kilpatanssia lapsesta asti ja erikoistunut siinä lattareihin. Lisäksi kuubalaiset tanssit ovat myös löytäneet minut.
Kilpailen edelleen niin pari- kuin soololattareissakin.
Olen opettanut erilaisia tanssitunteja jo 8 vuoden ajan, sekä lisäksi olen ohjannut muunlaista ryhmäliikuntaa.
Opiskelen myös Oulun ammattikorkea koulussa tanssinopettajaksi.
Minun tunneillani nautiskellaan ihanista lattarirytmeistä, mukaansa tempaavasta musiikista ja ennen kaikkea tanssista.

Elina Tikkanen

Aikuisliikunta

Olen reipas ja innokas latinalaistanssien ohjaaja jo vuodesta 2009. Olen koulutukseltani Suomen Tanssiurheiluliiton Bailatino sekä Suomen Tanssistudioiden Latinos ohjaaja ja tanssitaustaani kuuluvat kilpatanssi, parilattarit kuten salsa,bachata ja kizomba sekä soololattarit aina merenquesta reggaetoniin ja twerkiin. Pidän vaihtelusta ja siksi harrastankin useita tanssilajeja joita käytän pohjana myös omille tunneilleni. Haluan tuoda tanssin iloa kaikille ja tarjota miellyttävät urheilumuodon tanssirytmien tahdittamana