Kevät -ja syyskaudella, kauden ensimmäinen viikko on kaikille avoin, ilmainen tutustumisviikko. Muutoin kauden aikana käytössä ei ole ilmaista tutustumismahdollisuutta, jotta seuran jäsenet mahtuisivat jumppaamaan.

Jäsenmaksu

Kausimaksun lisäksi maksat jäsenmaksun, mikä on vuonna 2019 yli 18-vuotiailta 10€ ja alle 18-vuotiailta 10€, tämän jälkeen olet Kempeleen naisvoimistelijat ry:n jäsen (jäsenmaksu maksetaan vuosittain koko vuodeksi kerrallaan kaudesta riippumatta).

Saat harjoituskortin, jolla voit osallistua rajoituksetta kaikkiin jumppiin, joihin ei ole erillismaksua (erilliset tapahtumat voivat olla maksullisia). Kortti on henkilökohtainen eikä sitä saa antaa muiden käyttöön. Mikäli havaitsemme kortin väärinkäyttöä, kortti otetaan pois eikä uutta korttia/kausitarraa anneta enää kuluvalle kaudelle. Uusi kortti hukatun tilalle maksaa 5€.

Olet oikeutettu jäsenalennuksiin sopimusliikkeissä

Emme palauta maksettuja jumppamaksuja. Emme myöskään korvaa peruutettuja salivuoroja.

Rekisteröinti ja ilmoittautuminen

Laskun kausimaksua varten saat ilmoittautumalla ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Ilmoittautuminen aloitetaan käyttäjäksi rekisteröitymisellä, johon pääsee tästä linkistä. Aikuisliikunnan lukujärjestyksen tunneille ei tarvitse ilmoittautua joka tunnille erikseen, vaan ilmoitat itsesi vain kaudelle (esim. Kevät 2019) ja sinulla on rajoittamaton oikeus käydä kaikilla aikuisliikunnan lukujärjestykseen sisältyvillä tunneilla ilman erillistä ilmoittautumista. Jos tarvitset apua rekisteröitymisessä tai ilmoittautumisessa ota yhteyttä sähköpostitse, näiden sivujen lomakkeella tai jumpilla seuran yhteyshenkilöihin.

Mikäli olet jo rekisteröitynyt ohjelmaan esim. viime kaudella, älä tee sitä enää uudestaan, vaan käytä käyttäjätunnustasi ja salasanaasi kirjautuessasi jäsentieto-ohjelmaan. Jos olet unohtanut salasanasi, voit tilata uuden ilmoittautumisjärjestelmän etusivulta. Voit myös laittaa viestiä Palaute-lomakkeella, sähköpostia tai kysy sähköpostitse suoraan jäsenasioista vastaavalta johtokunnan jäseneltä.

Tutustumismaksut

Aikuisten ryhmäliikunnan lukujärjestykseen sisältyville tunneille voit tulla maksamalla 10€ kertamaksun johtokuntalaiselle tai ohjaajalle tasarahalla tai liikuntaseteleillä ennen tuntia. Verotussyistä kertamaksulla tunneilla käyminen on mahdollista vain kausien alkaessa kahden kuukauden ajan.