Usein kysyttyä

Klikkaamalla kysymystä saat esiin vastauksen.

COVID-19 virusta on edelleen Suomessa. ”Uuden aallon” tuloa varten olemme tehneet Teitä asiakkaita ajatellen toimintasuunnitelman. Täällä lisätietoa siitä.

Ilmoittautuminen tehdään aina pääsääntöisesti itse ilmoittautumisjärjestelmässä. Ilmoittautumiseen löytyy helpot video-ohjeet, joita voit seurata perässä ja pysäyttää sekä selata videota tarvittaessa. Aikuisten ilmoittautumisohje täällä, lasten ja nuorten ilmoittautumisohje täällä.

Meidän lasten ja nuorten tunnit sekä aikuisliikunnan tunnit ovat avoimia kaikille. Jokainen osallistuu tuntien toimintaan omien kykyjensä ja tilanteen mukaan. Mikäli henkilö tarvitsee arjessaan yleensä avustajaa, avustajan saa ottaa mukaan niin aikuisliikuntatunneille kuin lasten ja nuorten ryhmiin tai avustajana voi toimia joku läheinen henkilö. Lisätietoa sekä sopivan liikuntaryhmän yhdessä pohtimista tarjoaa lasten ja nuorten liikuntavastaava sekä aikuisliikunnan vastaava, yhteystiedot täällä.

Kausimaksun voit maksaa Smartum-seteleillä (liikunta- ja kulttuurisetelit). Käy ensin ilmoittautumassa kaudelle netin kautta jäsentieto-ohjelmassa. Maksa muodostuneesta laskusta mahdollinen jäsenmaksu verkkopankissa laskun viitenumerolla. Tuo mukanasi jumpille kuitti jäsenmaksusta sekä liikuntasetelit. Saat tarrat jäsenkorttiisi.
Kuittaamme laskun avoimen summan antamillasi liikuntaseteleillä. Jos sinulla ei ole tarpeeksi liikuntaseteleitä, maksa erotus kokonaan verkkopankissa ja loput sitten seteleillä johtokuntalaiselle.

Jos käytät Smartum-saldoa, ohjeita saldolla maksamiseen löydät täältä https://www.smartum.fi/fi/tyosuhde-edut/tyontekija/saldo . Smartum-saldolla maksaessasi saamme kuitin maksusta heti.

Kun käytössäsi on SporttiPassi voit maksaa henkilökohtaisen kausimaksusi SporttiPassin verkkomaksulla.

 • Ilmoittaudu jumppakaudelle etusivun ilmoittautumispalkin kautta
 • Tee lasku
 • Kirjaudu sisään omilla tunnuksillasi www.sporttipassi.fi -sivulla
 • Valitse SporttiPassin verkkomaksu
 • Valitse riippuvalikosta Kempeleen Naisvoimistelijat ry
 • Kirjoita summa euroissa
 • Kirjoita laskun viite tai mitä maksu koskee
 • Paina maksa

Säilytä saamasi tekstiviesti kuittina. Jäsenmaksu tulee maksaa verkkopankissa.

Pääasiassa ePassilla maksetaan käyttäen maksutonta mobiilisovellusta. Palveluntuottaja (KNV Ry) tekee veloituksen kysymällä puhelinnumerosi ja tunnistamme Sinut sen avulla, jolloin muuta maksutapaa ei tarvita.

MOBIILIMAKSU

 1. Etsi toimipaikka ePassi sovelluksen avulla ja maksa haluttu summan/ tuote
 2. Tämän jälkeen saat puhelimeesi kuitin ostosta, joka näytetään kassalla
 3. Kuitti on voimassa 15 minuuttia ostohetkestä
 4. Kuitin ollessa voimassa ”ePassi” logo vilkkuu. Tällä estetään väärinkäytökset.

( ohjeet ja tiedot www.epassi.fi )

Kausimaksun voit maksaa Tyky-kuntoseteleillä. Ota yhteyttä johtokuntaan niin osaamme kertoa milloin liikuntaseteleillä maksaminen onnistuu. Ilmoittautuminen tapahtuu normaalisti netin kautta jäsentieto-ohjelmassa. Tulosta mukaasi lasku, jonka haluat kuitata seteleillä.

Jäsenmaksu tulee maksaa verkkopankissa.

Voit maksaa kausimaksun myös Tyky-Onlinen kautta.

Ei voi. Liikuntaseteleillä maksettaessa maksu tulee suorittaa jumppakauden alussa ensimmäisten kahden viikon aikana (tammikuu,syyskuu, poikkeuksena kesäkausi, joka alkaa jo toukokuun loppupuolella). Mikäli ilmoittautuu jumpille kesken kauden, ilmoittautuminen tapahtuu normaalisti Jäsentieto-järjestelmässämme ja jumppakortin/kausitarran saa maksusuorituksen jälkeen johtokunnan jäseniltä jumppien yhteydessä.

Tulosta mukaasi lasku, jonka haluat kuitata seteleillä. Jäsenmaksu tulee maksaa verkkopankissa.

Alennukseen oikeutetuiksi katsotaan vain työttömät, eläkeläiset ja opiskelijat.
Noudatamme tässä asiassa samaa linjaa esim. Kempeleen kunnan liikuntapalveluiden (uimahalli) kanssa. Alennukseen oikeuttavan tulee saada viranomaiselta alennukseen oikeuttava todistus.

Olemme kuulleet asiakkaiden ja toiminnasta kiinnostuneiden toiveita! Lasten- ja nuorten ryhmiin on paljon tulijoita, jonka vuoksi ryhmiin ei voida valitettavasti järjestää ilmaista tutustumiskertaa. Paikka ryhmään varataan edelleen ilmoittautumalla jäsenrekisterin kautta. Harrasteryhmiin osallistumisen voi kuitenkin halutessaan perua elokuun ajan ohjaajan kautta tai ottamalla seuraan yhteyttä info[at]knv.fi. Mikäli haluatte kokeilla harrastusta, laskun voi maksaa vasta ensimmäisten harrastuskertojen jälkeen. Jos lasku jää eräpäivän jälkeen maksamatta, ei voi enää osallistua seuran toimintaan ja paikan voi menettää varasijalla olevalle.

Ilmoittautumisohje täällä. Kauden aikana kausimaksua ei palauteta, paitsi harkinnanvaraisesti poikkeustapauksissa, esimerkiksi loukkaantuminen, vakava sairastuminen tai muu vastaava. Tällöin pyydämme esittämään lääkärintodistuksen asiasta. Kausimaksun alennusta voidaan myös tapauskohtaisesti harkita, mikäli lapsi aloittaa ryhmässä kesken kauden. Poikkeustapauksessa ota yhteyttä lasten ja nuorten liikuntavastaavaan, yhteystiedot löytyy täältä.

Ilmoittautuminen on sitova ja kausimaksua ei palauteta, paitsi harkinnanvaraisesti poikkeustapauksissa, esimerkiksi loukkaantuminen, vakava sairastuminen tai muu vastaava. Tällöin pyydämme esittämään lääkärintodistuksen asiasta. Poikkeustapauksessa ota yhteyttä aikuisliikunnan vastaavaan tai lasten ja nuorten liikunnanvastaavaan, yhteystiedot löydät täältä.

Kevät- ja syyskauden alkaessa ensimmäinen kokonainen viikko (kaudet vaihtuvat joskus kesken viikon) on ilmainen tutustumisviikko, jolloin jäsenkortteja ei tarkasteta. Tämän jälkeen jumpilla pitää olla mukana joko jäsenkortti, jossa on voimassa oleva kausitarra tai kuitti maksetusta kausimaksusta. Kortti on henkilökohtainen eikä sitä saa antaa muiden käyttöön. Mikäli havaitsemme kortin väärinkäyttöä, kortti otetaan pois eikä uutta korttia/kausitarraa anneta enää kuluvalle kaudelle. Jumpilla voi käydä tutustumassa 10€ tutustumismaksulla, joka maksetaan joko ohjaajalle tai paikalla olevalle johtokunnan jäsenelle.

Kyllä. Voit maksaa 10 €:n tutustumismaksun paikan päällä joko johtokuntalaiselle tai ohjaajalle. Maksuna käy käteinen tai liikuntaseteli + käteinen -yhdistelmä. Varaathan mukaasi tasarahan.

Aikuiset maksavat aina koko kausimaksun. Lasten ja nuorten ryhmien kohdalla maksun suuruudesta päätetään sen perusteella, kuinka monta harjoituskertaa on jäljellä. Ota yhteyttä tällöin lasten ja nuorten liikuntavastaavaan, yhteystiedot täällä.

Peruutukset hoidetaan samassa sähköisessä Jäsentieto -ilmoittautumispalvelussa, missä ilmoittaudutaan kausille/ryhmiin. Kirjaudu palveluun -> Omat tiedot -> Aktiivikauden osallistumiset -> Klikkaa roskakorin kuvaa.

Emme aina saa salivuoroja niistä paikoista, joista haluaisimme. Salivuorot jaetaan useiden eri kempeleläisten toimijoiden kesken. Pyrimme kuitenkin järjestämään lukujärjestyksien tunnit niin että jokainen tunti on paikassa, joka olisi mahdollisimman sopiva, hyvä ja turvallinen.

PUHELINNUMERO

 

KEMPELEEN NAISVOIMISTELIJAT RY:N PUHELINNUMERO ON 045 855 3288
(yhteydenotot vain tekstiviestillä)