Usein kysyttyä

Klikkaamalla kysymystä saat esiin vastauksen.

Kausimaksun voit maksaa Smartum-seteleillä (liikunta- ja kulttuurisetelit). Käy ensin ilmoittautumassa kaudelle netin kautta jäsentieto-ohjelmassa. Maksa muodostuneesta laskusta mahdollinen jäsenmaksu verkkopankissa laskun viitenumerolla. Tuo mukanasi jumpille kuitti jäsenmaksusta sekä liikuntasetelit. Saat tarrat jäsenkorttiisi.
Kuittaamme laskun avoimen summan antamillasi liikuntaseteleillä. Jos sinulla ei ole tarpeeksi liikuntaseteleitä, maksa erotus kokonaan verkkopankissa ja loput sitten seteleillä johtokuntalaiselle.

Jos käytät Smartum-saldoa, ohjeita saldolla maksamiseen löydät täältä https://www.smartum.fi/fi/tyosuhde-edut/tyontekija/saldo . Smartum-saldolla maksaessasi saamme kuitin maksusta heti.

Kun käytössäsi on SporttiPassi voit maksaa henkilökohtaisen kausimaksusi SporttiPassin verkkomaksulla.

 • Ilmoittaudu jumppakaudelle etusivun ilmoittautumispalkin kautta
 • Tee lasku
 • Kirjaudu sisään omilla tunnuksillasi www.sporttipassi.fi -sivulla
 • Valitse SporttiPassin verkkomaksu
 • Valitse riippuvalikosta Kempeleen Naisvoimistelijat ry
 • Kirjoita summa euroissa
 • Kirjoita laskun viite tai mitä maksu koskee
 • Paina maksa

Säilytä saamasi tekstiviesti kuittina. Jäsenmaksu tulee maksaa verkkopankissa.

Pääasiassa ePassilla maksetaan käyttäen maksutonta mobiilisovellusta. Palveluntuottaja (KNV Ry) tekee veloituksen kysymällä puhelinnumerosi ja tunnistamme Sinut sen avulla, jolloin muuta maksutapaa ei tarvita.

MOBIILIMAKSU

 1. Etsi toimipaikka ePassi sovelluksen avulla ja maksa haluttu summan/ tuote
 2. Tämän jälkeen saat puhelimeesi kuitin ostosta, joka näytetään kassalla
 3. Kuitti on voimassa 15 minuuttia ostohetkestä
 4. Kuitin ollessa voimassa ”ePassi” logo vilkkuu. Tällä estetään väärinkäytökset.

( ohjeet ja tiedot www.epassi.fi )

Kausimaksun voit maksaa Tyky-kuntoseteleillä. Ota yhteyttä johtokuntaan niin osaamme kertoa milloin liikuntaseteleillä maksaminen onnistuu. Ilmoittautuminen tapahtuu normaalisti netin kautta jäsentieto-ohjelmassa. Tulosta mukaasi lasku, jonka haluat kuitata seteleillä.

Jäsenmaksu tulee maksaa verkkopankissa.

Voit maksaa kausimaksun myös Tyky-Onlinen kautta.

Ei voi. Liikuntaseteleillä maksettaessa maksu tulee suorittaa jumppakauden alussa ensimmäisten kahden viikon aikana (tammikuu,syyskuu, poikkeuksena kesäkausi, joka alkaa jo toukokuun loppupuolella). Mikäli ilmoittautuu jumpille kesken kauden, ilmoittautuminen tapahtuu normaalisti Jäsentieto-järjestelmässämme ja jumppakortin/kausitarran saa maksusuorituksen jälkeen johtokunnan jäseniltä jumppien yhteydessä.

Tulosta mukaasi lasku, jonka haluat kuitata seteleillä. Jäsenmaksu tulee maksaa verkkopankissa.

Alennukseen oikeutetuiksi katsotaan vain työttömät, eläkeläiset ja opiskelijat.
Noudatamme tässä asiassa samaa linjaa esim. Kempeleen kunnan liikuntapalveluiden (uimahalli) kanssa. Alennukseen oikeuttavan tulee saada viranomaiselta alennukseen oikeuttava todistus.

Lasten- ja nuorten ryhmiin on paljon tulijoita. Sen takia ryhmiin ei ole ilmaista tutustumista. Paikka ryhmään varataan ilmoittautumalla jäsenrekisterin kautta ja maksamalla lasku. Ilmoittautuminen on sitova ja kausimaksua ei palauteta, paitsi harkinnanvaraisesti poikkeustapauksissa, esimerkiksi loukkaantuminen, vakava sairaus tms. Tällöin pyydämme esittämään lääkärintodistuksen asiasta. Kausimaksun alennusta voidaan myös tapauskohtaisesti harkita, mikäli lapsi aloittaa ryhmässä kesken kauden. Poikkeustapauksessa ota yhteyttä toiminnanjohtaja Jaana Saarikiveen.

Ilmoittautuminen on sitova ja kausimaksua ei palauteta, paitsi harkinnanvaraisesti poikkeustapauksissa, esimerkiksi loukkaantuminen, vakava sairaus tms. Tällöin pyydämme esittämään lääkärintodistuksen asiasta. Poikkeustapauksessa ota yhteyttä toiminnanjohtaja Jaana Saarikiveen.

Kevät- ja syyskauden alkaessa ensimmäinen kokonainen viikko (kaudet vaihtuvat joskus kesken viikon) on ilmainen tutustumisviikko, jolloin jäsenkortteja ei tarkasteta. Tämän jälkeen jumpilla pitää olla mukana joko jäsenkortti, jossa on voimassa oleva kausitarra tai kuitti maksetusta kausimaksusta. Kortti on henkilökohtainen eikä sitä saa antaa muiden käyttöön. Mikäli havaitsemme kortin väärinkäyttöä, kortti otetaan pois eikä uutta korttia/kausitarraa anneta enää kuluvalle kaudelle. Jumpilla voi käydä tutustumassa 10€ tutustumismaksulla, joka maksetaan joko ohjaajalle tai paikalla olevalle johtokunnan jäsenelle.

Kyllä. Voit maksaa 10 €:n tutustumismaksun paikan päällä joko johtokuntalaiselle tai ohjaajalle. Maksuna käy käteinen tai liikuntaseteli + käteinen -yhdistelmä. Varaathan mukaasi tasarahan.

Olemme ottaneet käyttöön 10-kerran maksukortin. Voit ostaa sen netin ilmoittautumisjärjestelmässä. Maksun yhteydessä peritään myös jäsenmaksu (kerran kalenterivuodessa). Maksa kortti normaalisti verkkopankissa. Ota kuitti mukaan jumppapaikalle. Saat käyttöösi 10-kerran kortin, josta annat aina yhden lipukkeen tunnin alussa johtokuntalaiselle tai ohjaajalle. Lipukkeet ovat voimassa vaikka kausi ehtisi välissä vaihtua eli lipukkeilla ei ole viimeistä voimassaolopäivää.

Aikuiset maksavat aina koko kausimaksun. Lasten ja nuorten ryhmien kohdalla maksun suuruudesta päätetään sen perusteella, kuinka monta harjoituskertaa on jäljellä. Ota yhteyttä tällöin toiminnanjohtajaan.

Jos kausikortin ostaminen netissä on vaikeaa tai haluat ostaa kortin lahjaksi, ota silloin yhteyttä tai puh. 045 855 3288.

Peruutukset hoidetaan samassa sähköisessä Jäsentieto -ilmoittautumispalvelussa, missä ilmoittaudutaan kausille/ryhmiin. Kirjaudu palveluun -> Omat tiedot -> Aktiivikauden osallistumiset -> Klikkaa roskakorin kuvaa.

Emme aina saa salivuoroja niistä paikoista, joista haluaisimme. Salivuorot jaetaan useiden eri toimijoiden kesken. Pyrimme kuitenkin järjestämään jumpan paikassa, joka olisi mahdollisimman hyvä ja turvallinen ks. jumppatuntia ajatellen.

PUHELINNUMERO

 

KEMPELEEN NAISVOIMISTELIJAT RY:N PUHELINNUMERO ON 045 855 3288
(yhteydenotot vain tekstiviestillä)

SÄHKÖPOSTI

 

Jumppa-asioita koskevat yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostilla tai palautelomakkeen kautta.