Kempeleen Naisvoimistelijat ry - Johtokunta

Johtokunnan jäsenet ja vastuualueet 2024

Seuramme johtokunta on innokas, ideoiva ja motivoitunut ajamaan jäsenten, voimistelun ja liikunnan tärkeää asiaa Kempeleessä. Johtokunnan tehtäviin kuuluu kaikenlainen suunnittelutyö, seuran johtaminen ja toiminnan järjestäminen, uusien toimintatapojen ja toiminnan kehittäminen sekä kaikki muu hallinnollinen työ.

Johtokunnan iloiseen joukkoon mahtuu aina mukaan. Ota yhteyttä meihin, tule tutustumaan kokoukseen ja löydä juuri sinulle oikea tapa olla mukana seurassa- talkoolaisena, johtokunnan jäsenenä tai jonkin vastuualueen hoitajana. Olet lämpimästi tervetullut!

Klikkaamalla johtokuntalaisen nimeä pääset lukemaan hänen esittelytekstin. Jokaiseen johtokunnan jäseneen saat henkilökohtaisesti yhteyttä sähköpostitse. Osoitteena on etunimi.sukunimi[at]knv.fi, eli esimerkiksi jaana.saarikivi[at]knv.fi

Olen tullut seuraan jumppariksi 12 vuotta sitten. Innokkaana jumpparina minua pyydettiin johtokuntaan mukaan. Tänä syksynä tulee 10 vuotta täyteen seurahommissa. Alusta asti olen toiminut aikuisten ryhmäliikunnan vastaavana. Olin myös toiminnanjohtajana 3 vuotta. Nykyään olen myös seuran puheenjohtaja.

Minun puoleeni voit luonnollisesti kääntyä kaikissa seuraan liittyvissä asioissa. Minut löytää helposti jumppasaleilta, joten otan mielelläni palautetta vastaan ihan kasvotustenkin.

Nähdään jumpilla!

Vastuualueitani vuonna 2024 ovat cheertanssi, vastuullisuus ja seuran tapahtumat. Cheertanssin vastuuhenkilönä olen esimerkiksi cheertanssin ohjaajien esihenkilö ja vastaan Cheerleadingliitton ja meidän seuran välisestä yhteydenpidosta. Yhdessä Johannan ja Pinjan kanssa muodostamme lasten ja nuorten liikuntaa suunnittelevan tiimin. Vastuullisuuden vastuuhenkilönä tehtäviäni ovat esimerkiksi vastuullisuusohjelman päivittäminen ja sen jalkauttaminen seuran toimintaan. Tapahtumavastaavina Johannan kanssa suunnittelemme esimerkiksi seuran kevätnäytöksen. Johtokuntatyön lisäksi valmennan seuramme kaikkia lasten ja nuorten kilparyhmiä, koulutukseltani olen tanssinopettaja AMK. Tällä hetkellä hoidan päivisin kotona vauvaa ❤️

Olen aloittanut seurassa ensin ohjaajana vuonna 2013 syksyllä. Silloin haettiin seuraan uusia ohjaajia ja täällä sitä edelleen ollaan. Minun ekat tunnit oli aikuisten kuntojumppa ja lasten jumppakoulu. Vuosien varrella on ollut erilaisia aikuisten ryhmäliikuntatunteja ja lasten tanssia ja voimistelua. Tällä hetkellä ohjaan tanssillista voimistelua; Aroniaa ja Lumpeita. Myös äiti-vauva-jumppaa olen nyt pitänyt.

Johtokuntaan liityin vuonna 2015. Aloitin aluksi lasten ja nuorten liikunnan varavastaavana ja siitä sitten siirryin vastaavaksi, joka olen nyt jo ollut useamman vuoden ajan. Näiden vuosien aikana lasten ja nuorten määrä on seurassa on kasvanut, ryhmiä on tullut lisää ja kilpailutoiminta kehittynyt. Vuoden 2024 johtokunnassa olen siis lasten ja nuorten harrasteliikunnan vastaava, tanssillisen voimistelun vastaava, Tähtiseuravastaava sekä toinen tapahtumavastaavista. Hommia siis riittää, mutta onneksi tämä on mukavaa.

Minuun voit olla rohkeasti yhteydessä. 😊

Olen ollut seuran toiminnassa nyt reilun vuoden. KNV on minulle seurana ollut tuttu jo pitkään, sillä tyttöni aloitti aikoinaan Satubaletissa ja nykyisin harrastaa Cheerdancea Syklonit-ryhmässä. Siksi olikin mukava lupautua johtokuntatoimintaan kun ystävä siihen houkutteli. Viime vuonna perehdyin aktiivisen seuratoiminnan maailmaan sihteerin roolissa. Tänä vuonna olen aikuisliikunnan varavastaava. Pyrinkin käymään aktiivisesti aikuisliikunnan jumpissa ja hoitamaan siellä samalla jäsenkorttiasioita. Toimin myös seuran häirintäyhdyshenkilönä. Jos tunnet kohdanneesi minkäänlaista häirintää, voit olla minuun yhteydessä. Nähdään jumpilla 😊

Tutustuin seuran toimintaan ensimmäistä kertaa saattaessa lapseni satubalettiin vuonna 2016. Tuosta hetkestä alkoi perheessämme nyt jo kahdeksan vuotta jatkunut voimistelijan polku. Muutamia ryhmiä ja vuosia myöhemmin huomasin istuvani seuran johtokunnan kokouksessa oppimassa seuratoiminnan taustatöistä sekä laadukkaan ohjauksen mahdollistamisesta. Toin johtokunnan toimintaan ensisijaisesti mukanani harrastavan lapsen vanhemman näkemyksen. Seuratoiminnan kehittämisen lisäksi kannan korteni kekoon etenkin markkinoinnissa ja sihteerin tehtävissä.

Toimin myös Mustikoiden tanssillisen voimistelun kilpajoukkueen joukkueenjohtajana. Olenkin päässyt Jojon tehtävässä huolehtimaan kisamatkojen sujuvuudesta kerrassaan upean porukan kanssa. Jatkossa saan jännittää Mustikoiden onnistuneen kisatunnelman lisäksi myös oman suoritukseni puolesta, sillä voimistelen myös itse uudessa aikuisille perustetussa tanssillisen voimistelun kilpajoukkueessa Lumpeissa. Nautin toisin sanoen niin itseni kuin seuratoiminnan kehittämisestä.

Johtokunnassa meitä Mervi nimisiä on kaksin kappalein. Minua kutsutaan kuitenkin lempinimellä, joten kun kohdataan, sano Mertsi vaan. Minuun voit olla yhteydessä etenkin markkinointiin ja viestintään liittyvissä asioissa sekä mahdollisissa häirintätapauksissa. Saat minuun yhteyden sähköpostilla tai laittamalla viestiä KNV:n messengerissä tai Instagramissa. Huomioithan, että sähköposti ei ole päivittäisessä käytössä, joten kiireellisissä asioissa voit jättää esimerkiksi yhteydenottopyynnön seuramme puhelimeen numeroon 045 855 3288.

Toimin seuran rahastonhoitajana. Tehtävässä hoidan laskujen maksun sekä tarvittaessa laskutuksen, kuukausittaiset tiliöinnit sekä toimin palkkayhteyshenkilönä Poplille ja hyväksyn ohjaajien tuntikirjaukset. Lisäksi teen seuralle vuosittaisen budjetin sekä ryhmien budjetoinnin ja hoidan niiden seurannan. Tarvittaessa tuen myös joukkueiden rahastonhoitajia heidän tehtävissä. Olen toiminut johtokunnassa vuodesta 2019. Meidän perheestä myös tyttäret ovat olleet Kempeleen Naisvoimistelijoiden jäseniä ja osallistuneet alle kouluikäisenä harrasteryhmiin ja myöhemmin myös kilparyhmiin.

Olen seuran toiminnassa ollut mukana aina vuodesta 2013: aluksi olin alaikäinen aloitteleva apuohjaaja, myöhemmin vastuuohjaaja ja myös innokas johtokunnan jäsen. Seuran toiminta on siis tullut tutuksi monessa roolissa. Nyt olen seurassa varapuheenjohtaja ja Johannan kanssa lasten harrasteliikunnan vastaava. Lisäksi vastaan seuran turvallisuudesta: päivitän seuran turvallisuussuunnitelmaa ja seuraan, että toimimme sen mukaisesti. Webmasterina taas päivittelen näitä nettisivuja aina ajan tasalle 😊

Niin lasten ja nuorten liikunta-asioissa kuin muissakin seuraan liittyvissä kysymyksissä voi olla minuun yhteydessä sähköpostilla. Pyrin vastaamaan aina mahdollisimman pian.