RYHMÄKUVAUS

Ryhmään osallistuva lapsi voi olla iältään noin 2-12 kuukautta. Tunnilla jumpataan yhdessä lapsen kanssa niin, että lapsi on sylissä tai lattialla. Tunnilla jumpataan aina lapsen ehdoilla. Mukaan kannattaa ottaa oma alusta äidille ja oma lapselle.

Kurssin hinta on 40€ + mahdollinen KNV:n 10€:n jäsenmaksu vuodelle 2019. Erillismaksuinen ryhmä, eli osallistumismaksu ei sisällä KNV:n aikuisten kausikorttia. Ryhmä kokoontuu kuusi kertaa joka tiistai 20.8 alkaen.

OHJAAJA

Johanna Keränen
Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

YLEISTÄ TIETOA

 

 

Lasten- ja nuorten ryhmissä ei ole ilmaista tutustumiskertaa, vaan paikka varataan ilmoittamalla lapsi ryhmään ja maksamalla laskun, jonka saatte sähköpostitse (muistathan laittaa lapsesi tietoihin toimivan sähköpostiosoitteenne ilmoittautumisen/rekisteröitymisen yhteydessä). Maksukuitti oltava matkassa ensimmäiselle kerralla ja se on esitettävä ohjaajalle. Jos ryhmään ei osallistu kahden ensimmäisen kerran aikana ja/tai maksa laskua, paikan menettää varasijalla olijalle.

Maksut ovat ryhmäkohtaiset. Jos haluat lapsesi käyvän useammassa ryhmässä, ilmoita hänet erikseen jokaiseen. Jokaisesta tulee oma ryhmäkohtainen hinta.