RYHMÄKUVAUS

Tanssillinen voimistelu on laji, joka pohjautuu perinteiseen naisvoimisteluun. Lajin kulmakiviä ovat virtaavat ja keskustalähtöiset liikkeet. Treeneissä harjoitellaan tanssillisen voimistelun vartalotekniikkaa, käsi- ja jalkatekniikkaa, hyppyjä, liikkuvuutta ja harjoitellaan koreografiaa. Seurassa on kolme tanssillisen voimistelun ryhmää.
Valmennusryhmä Mustikat 7-9-vuotiaille, valmennusryhmä Ruusunmarjat 10-13-vuotiaille ja yli 14-vuotiaiden kilparyhmä Aronia.
Ryhmiin voidaan ottaa uusia harrastajia, joilla on jo jotain tanssi-/voimistelutaustaa. Mikäli olet kiinnostunut, ole suoraan yhteydessä valmentajaan

OHJAAJA

Anna Hieta
Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Lilja Karjalainen
Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Johanna Keränen
Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

YLEISTÄ TIETOA

 

 

Lasten- ja nuorten ryhmissä ei ole ilmaista tutustumiskertaa, vaan paikka varataan ilmoittamalla lapsi ryhmään ja maksamalla laskun, jonka saatte sähköpostitse (muistathan laittaa lapsesi tietoihin toimivan sähköpostiosoitteenne ilmoittautumisen/rekisteröitymisen yhteydessä). Maksukuitti oltava matkassa ensimmäiselle kerralla ja se on esitettävä ohjaajalle. Jos ryhmään ei osallistu kahden ensimmäisen kerran aikana ja/tai maksa laskua, paikan menettää varasijalla olijalle.

Maksut ovat ryhmäkohtaiset. Jos haluat lapsesi käyvän useammassa ryhmässä, ilmoita hänet erikseen jokaiseen. Jokaisesta tulee oma ryhmäkohtainen hinta.