RYHMÄKUVAUS

Tanssillinen voimistelu on laji, joka pohjautuu perinteiseen naisvoimisteluun. Lajin kulmakiviä ovat virtaavat ja keskustalähtöiset liikkeet. Treeneissä harjoitellaan tanssillisen voimistelun vartalotekniikkaa, käsi- ja jalkatekniikkaa, hyppyjä, liikkuvuutta ja harjoitellaan koreografiaa.
Kaudella 2020-2021 seurassa on kolme tanssillisen voimistelun ryhmää. Alkeisryhmä 7-9v-vuotiaille, joka tähtää kilpailutoimintaan, alkeisryhmä 10-13-vuotiaille, joka itse määrittelee kauden alussa tavoitteensa ja yli 14-vuotiaiden kilparyhmä.

7-9-vuotiaiden alkeisryhmä syksyllä 2020 avoin kaikille. Valmentaja Anna Hieta.
10-13-vuotiaiden alkeisryhmä syksyllä 2020 avoin kaikille. Valmentaja Ida Auranen.
Yli 14-vuotiaiden kilparyhmä jo voimistelua harrastaneille. Valmentajat Johanna Keränen ja Anna Hieta. Mikäli olet kiinnostunut kilparyhmästä, ole suoraan yhteydessä valmentajaan

OHJAAJA

Anna Hieta
Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Ida Auranen
Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Johanna Keränen
Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

YLEISTÄ TIETOA

 

 

Lasten- ja nuorten ryhmissä ei ole ilmaista tutustumiskertaa, vaan paikka varataan ilmoittamalla lapsi ryhmään ja maksamalla laskun, jonka saatte sähköpostitse (muistathan laittaa lapsesi tietoihin toimivan sähköpostiosoitteenne ilmoittautumisen/rekisteröitymisen yhteydessä). Maksukuitti oltava matkassa ensimmäiselle kerralla ja se on esitettävä ohjaajalle. Jos ryhmään ei osallistu kahden ensimmäisen kerran aikana ja/tai maksa laskua, paikan menettää varasijalla olijalle.

Maksut ovat ryhmäkohtaiset. Jos haluat lapsesi käyvän useammassa ryhmässä, ilmoita hänet erikseen jokaiseen. Jokaisesta tulee oma ryhmäkohtainen hinta.