RYHMÄKUVAUS

Tanssillinen voimistelu on Voimisteluliiton kilpalaji, joka pohjautuu perinteiseen naisvoimisteluun. Lajin kulmakiviä ovat virtaavat ja keskustalähtöiset liikkeet. Treeneissä harjoitellaan tanssillisen voimistelun vartalotekniikkaa, käsi- ja jalkatekniikkaa, hyppyjä, liikkuvuutta ja harjoitellaan koreografiaa. Seurassa on yksi tanssillisen voimistelun harrasteryhmä ja kolme tanssillisen voimistelun kilparyhmää.

Hillat on tanssillisen voimistelun harrasteryhmä 9-13 -vuotiaille. Ryhmä harjoittelee kerran viikossa ja esiintyy seuran kevätnäytöksessä. Tähän ryhmään ovat tervetulleita kaikki tanssillisesta voimistelusta kiinnostuneet!

Mustikat on tanssillisen voimistelun kilparyhmä vuosina 2011-2013 syntyneille. Ryhmä harjoittelee kahdesti viikossa ja kilpailee 1-2 kertaa vuodessa.

Ruusunmarjat on vuosina 2008-2010 syntyneiden tanssillisen voimistelun kilparyhmä, joka harjoittelee kolmesti viikossa (kaksi lajitreeniä ja yksi fysiikkatreeni). Ruusunmarjat kilpailevat 1-3 kertaa vuodessa, tulevan vuoden kisojen määrä sovitaan aina alkusyksyllä vanhempainillassa.

Aronia on tanssillisen voimistelun kilparyhmä yli 15-vuotiaille. Aronia harjoittelee kahdesti viikossa ja kilpailee 2-3 kertaa vuodessa. Myös Aronian tulevan vuoden kisakalenteri sovitaan aina yhdessä alkusyksyllä.

Kilparyhmiin otetaan uusia jäseniä ensisijaisesti joka vuosi elokuussa järjestettävän starttileirin kautta. Ryhmiin otetaan ensisijaisesti sellaisia uusia harrastajia, joilla on jo aiempaa tanssi- tai voimistelutaustaa. Mikäli olet kiinnostunut kilparyhmästä, ole suoraan yhteydessä valmentajaan .

YLEISTÄ TIETOA

 

Lasten- ja nuorten ryhmissä ei ole ilmaista tutustumiskertaa, vaan paikka varataan ilmoittamalla lapsi ryhmään. Ryhmään ilmoittautumisen voi perua elokuun aikana veloituksetta.

Jos ryhmään ei osallistu kahden ensimmäisen kerran aikana, eikä poissaolosta ilmoiteta ohjaajalle, paikan voi menettää varasijalla olijalle. Lasku tulee olla maksettuna eräpäivään mennessä, muuten paikan menettää varasijalla olijalle.

Maksut ovat ryhmäkohtaiset. Jos haluat lapsesi käyvän useammassa ryhmässä, ilmoita hänet erikseen jokaiseen. Jokaisesta tulee oma ryhmäkohtainen hinta.