Lara Laamanen

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Hei! Olen 15-vuotias kempeleläinen tyttö. Olen jo pienenä tanssinut erilaisissa tanssiryhmissä ja keväällä 2018 pääsin KNV:lle ohjaamaan Cheertanssi-ryhmä Hurricanea. Muina harrastuksinani ovat partio, tanssillinen voimistelu ja laulaminen. Ohjaajaksi lähdin, sillä haluan jakaa samaa iloa tanssista muille, mitä olen itse jo pienestä asti saanut.

Riitta Kyllönen

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta, aikuisliikunta

Olen ammatiltani mm. liikuntaan erikoistunut luokanopettaja. Liikuntamuodoista juokseminen, kaikenlainen ryhmäliikunta ja tanssi viehättävät eniten. Olen harrastanut soolotanssia viimeiset kaksikymmentä vuotta ja melkein yhtä kauan paritanssi, ensin lavatanssi ja myöhemmin myös kilpalattarit, on kuulunut harrastuksiini.
Harrastusten ohessa olen kouluttautunut soolotanssiohjaajaksi bailatino-, latinobic- ja folk jam-koulutuksissa. Tanssinopettajan (STOL) tutkinto (v.2015) antaa edellytykset paritanssin opetukseen. Senioritanssin peruskurssi ja seniorbailatino (v.2016) tähtäävät ikääntyvien tanssilliseen liikuttamiseen.
Olen opettanut pari- ja soolotanssia enemmän tai vähemmän satunnaisesti eri puolilla Kainuuta ja Pohjois-Pohjanmaata.
Tervetuloa tunneille!
Ida Kinnunen

Olen innokas liikunnan suurkuluttaja ja sekä pienen pojan äiti. Olen 27-vuotias ja koulutukseltani liikunnan- ja terveystiedonopettaja. Elämäni siirtyi Jyväskylästä Kempeleeseen vasta äskettäin. Taustani on joukkuevoimistelussa, ja jotain sen suuntaista tulevat tuntinikin luultavasti olemaan. Ohjauksessani huomioidaan keho kokonaisvaltaisesti ja keskitytään ryhdikkääseen liikkumiseen. Osallistua voi kuka vaan! Olen valmentanut ja ohjannut monenlaista voimistelua, sekä harrastanut itse aktiivisesti joukkuevoimistelua aikuisikään asti. Yhtenä toiveena minulla on päästä toimimaan tärkeän lajin parissa myös täällä Kempeleessä.

Lilja Karjalainen

Hei! Olen vuonna 2003 syntynyt lukiolainen Kempeleestä. Olen ystävällinen, reipas ja tulen toimeen kaikkien kanssa. Tanssimisen olen aloittanut jo pienenä baletin kautta, jota harrastin 8 vuotta kunnes löysin tanssillisen voimistelun ja liityin Kempeleen naisvoimistelijoihin. Täällä olenkin nyt ollut n. 3 vuotta. Ohjaajana toimin ensimmäistä kertaa ja haluan tuoda ohjaamisen myötä kaikille hyvää mieltä ja iloa liikkumisen parissa.

Aija-Riina Kemppainen

Tämä hymyilevä tehopakkaus on aina ollut kiinnostunut terveydestä ja monipuolisesta liikunnasta – tällä hetkellä Aija opiskeleekin tanssinopettajaksi Oulun ammattikorkeakoulussa. Tanssin ja mm. kuntosali-, crossfit-, ryhmäliikunta- ja uintiharrastusten lisäksi hänellä on pitkä kilpaurheilutausta joukkuevoimistelussa. Sitä hän on valmentanut useita vuosia eri puolella Suomea, ja lisäksi opetuskokemusta löytyy muutenkin lasten, nuorten ja aikuisten liikunnan parista. Aijan mielestä opetuksessa on tärkeintä turvallinen ja positiivinen ilmapiiri sekä vuorovaikutteinen, pedagoginen lähestymistapa. Aija on toiselta ammatiltaan myös fysioterapeutti (AMK).

Pilvi Pohjanrinne

Olen 17-vuotias lukiolainen Kempeleestä! Olen luonteeltani positiivinen, sosiaalinen ja huumorintajuinen. Tykkään työskennellä ihmisten parissa. Rakastan tanssia ja olen harrastanut sitä pienestä pitäen. Olen kokeillut monia eri tanssilajeja vuosien varrella, mutta tällä hetkellä harrastan commercial-tanssia ja discotanssia täällä KNV:llä Disco Divoissa. Aloitan apuohjaamisen voimistelukoulu Moonlightissa. Toivon, että ohjaajana voin vaikuttaa positiivisesti lasten ja nuorten tanssilliseen kokemukseen ja levittää hyvää mieltä.

Pinja Tuulas

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Olen Kempeleläinen 2001 vuonna syntynyt opiskelija. Olen innokas ja positiivinen urheilija, joka näkyy myös tunneillani. Olen toiminut apuohjaajana parin vuoden ajan mahtavien vastuuohjaajien kanssa. Tänä syksynä aloitan itse vastuuohjaajan työn voimistelukoulun parissa. Tervetuloa voimistelemaan!

Johanna Keränen

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Olen ammatiltani fysioterapeutti ja erilaisia ryhmiä olen ohjannut vuodesta 2009. Kempeleen Naisvoimistelijoissa olen ohjannut syksystä 2013 lähtien. Kesällä 2015 liityin myös seuran johtokuntaan. Oma lajini on tällä hetkellä tanssillinen voimistelu, matkan varrella kokemusta on karttunut baletista, nykytanssista, jazzista ja erilaisista ryhmäliikuntatunneista. Toimin myös tanssillisen voimistelun tuomarina. Ohjaan seurassa sekä aikuisten- että lastenryhmiä ja toivoitankin kaikki tervetulleiksi iloiseen ja hyvään seuraan tanssimaan ja liikkumaan!

Mira Häkkinen

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Hei! Olen 2003 syntynyt tanssillisen voimistelun harrastaja Kempeleestä. Olen pienestä pitäen käynyt erilaisissa jumpissa sekä tanssitunneilla ja mukaan mahtuu myös kahden vuoden lentopallotausta. KNV:llä olen ollut vuoden 2015 syksystä lähtien tanssillisen voimistelun Flow Stars -kilpajoukkueessa. Toimin seurassa apuohjaajana. Lähdin ohjaajaksi, sillä haluan tuoda tunneille tanssin, voimistelun ja ennen kaikkea liikunnan iloista energiaa, jota olen myös itse saanut kokea.

Sara Sankala

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Olen 25-vuotias ja opiskelen rakennusarkkitehtuuria Oulun ammattikorkeakoulussa. Valmentamisen KNV:llä aloitin syksyllä 2014. Olen pienestä asti halunnut toteuttaa itseäni piirtämisen ja tanssin kautta. Minulla on kokemusta erilaisista tanssilajeista, joista show- ja discotanssi muodostuivat eniten omiksi lajeiksi. Tavoitteenani on aina ollut kehittää ja haastaa itseäni tanssijana, josta esimerkkinä on SM-tasolla kilpaileminen discotanssin muodostelmassa. Valmentajana olen kannustava ja iloinen persoona. Tuntieni aikana haluan oppilaille hyvän mielen, uuden oppimisen tunteen ja punaiset posket! Mottoni on: ”Behind every dancer who believes in themselves, is a teacher who believed in them first”.

Anna Hieta

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Olen 26-vuotias tanssinopettajaopiskelija Oulusta. Ohjaamisen KNV:llä olen aloittanut vuonna 2010. Oma taustani on vahvasti baletissa ja showtanssissa. Myöhemmin olen harrastanut myös tanssillista voimistelua ja cheertanssia. Olen käynyt paljon Suomen Voimisteluliiton koulutuksia lasten ja nuorten liikuntaan sekä tanssilliseen voimisteluun liittyen. Lisäksi olen tanssillisen voimistelun tuomari ja Stara-tapahtuman Arvi. Tunneillani hassutellaan ja höpötellään, kuitenkaan tavoitteellista treenaamista unohtamatta!

Fanni Nylander

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Olen reipas ja iloinen lukiolainen Kempeleestä! Tanssitaustaa minulla on ihan pienestä asti. Olen tanssinut pääsääntöisesti disco- ja showtanssia ja se on ollut tärkeä harrastus jo pitkään. Aloitin ohjaamaan Kempeleen naisvoimistelijoilla syksyllä 2018. Ohjaajana olen kannustava ja kaikki huomioon ottava. Toivon, että kaikilla olisi tunneilla mukavaa ja tunnin jälkeen kaikki lähtisivät iloisin mielin kotiin!

Sani Saarikivi

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Olen iloinen ja energinen tyttö Kempeleestä. Olen harrastanut tanssia jo pienestä pitäen. Ohjaan Annan kanssa Cheertanssiryhmä Tornadoa, joka on kilpailuun valmistava ryhmä. Itse harrastan KNV:llä tanssillista voimistelua Flow Stars-ryhmässä ja discotanssia DiscoDivoissa. Toivon, että voin omalla esimerkilläni luoda positiivista ja iloista asennetta toisille nuorille!

Ida-Emilia Auranen

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Minun nimeni on Ida ja olen 18 vuotias opiskelija Kempeleestä. Olen pirteä ja sosiaalinen ja tulen toimeen kaikkien kanssa. Tällä hetkellä harrastan itse ja ohjaan tanssillista voimistelua.
Taskussa on useita koulutuksia liittyen koreografiaan, ryhmäytymiseen ja tanvoon.
Ohjausta on takana jo useampi vuosi ja tanssi sekä tanvo ovat aina olleet iso osa elämää.
Toivon, että voin tuoda muiden elämään piristystä, virkeyttä ja onnistumisen tunteita liikunnan parissa.