Ida-Emilia Auranen

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Hei! Olen 16-vuotias tyttö Kempeleestä. Olen sosiaalinen, hyväntuulinen ja tulen toimeen kaikkien kanssa. Ohjaan Flow Nightsky -ryhmää. Tanssia olen harrastanut jo noin 3-vuotiaasta asti, ja harrastan tällä hetkellä tanssillista voimistelua kilparyhmässä. Rakastan tanssia ja koen että tanssi on hyvin antoisa laji. Toivon että voin antaa tanssista yhtä hyviä kokemuksia nuoremmille kuin mitä itse olen saanut.

Lara Laamanen

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Hei! Olen 15-vuotias kempeleläinen tyttö. Olen jo pienenä tanssinut erilaisissa tanssiryhmissä ja keväällä 2018 pääsin KNV:lle ohjaamaan Cheertanssi-ryhmä Hurricanea. Muina harrastuksinani ovat partio, tanssillinen voimistelu ja laulaminen. Ohjaajaksi lähdin, sillä haluan jakaa samaa iloa tanssista muille, mitä olen itse jo pienestä asti saanut.

Riitta Kyllönen

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Olen ammatiltani mm. liikuntaan erikoistunut luokanopettaja. Liikuntamuodoista juokseminen, kaikenlainen ryhmäliikunta ja tanssi viehättävät eniten. Olen harrastanut soolotanssia viimeiset kaksikymmentä vuotta ja melkein yhtä kauan paritanssi, ensin lavatanssi ja myöhemmin myös kilpalattarit, on kuulunut harrastuksiini.
Harrastusten ohessa olen kouluttautunut soolotanssiohjaajaksi bailatino-, latinobic- ja folk jam-koulutuksissa. Tanssinopettajan (STOL) tutkinto (v.2015) antaa edellytykset paritanssin opetukseen. Senioritanssin peruskurssi ja seniorbailatino (v.2016) tähtäävät ikääntyvien tanssilliseen liikuttamiseen.
Olen opettanut pari- ja soolotanssia enemmän tai vähemmän satunnaisesti eri puolilla Kainuuta ja Pohjois-Pohjanmaata.
Keväällä ohjaan perheliikuntaa tiistaisin Ketolanperällä. Tervetuloa tunnille!
Sannimaija Joutulainen

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Hei! Olen 15-vuotias energinen ja iloinen tyttö Kempeleestä. Olen apuohjaajana satubaletissa ja voimistelukoulu Supernovassa. Itse harrastan mm. street- ja showtanssia. Apuohjaajana haluan tuoda tunneille iloa ja onnistumisen tunteita. Haluan myös auttaa lapsia saamaan uusia kokemuksia sekä huomata lapsissa kehitystä.

Anna Hieta

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Olen 24-vuotias sosionomiopiskelija ja aktiivinen tanssinharrastaja. Ohjaamisen KNV:llä olen aloittanut vuonna 2010. Oma taustani on vahvasti baletissa ja showtanssissa, joita olen harrastanut kilpatasolla, mutta lähiaikoina olen myös esimerkiksi tehnyt musikaaliteatteria ja tällä hetkellä harrastan cheertanssia. Tanssillinen voimistelukin on vuosien saatossa tullut minulle todella tutuksi. Olen käynyt paljon Suomen Voimisteluliiton koulutuksia lasten ja nuorten liikuntaan sekä tanssilliseen voimisteluun liittyen. Lisäksi olen tanssillisen voimistelun tuomari ja Stara-tapahtuman Arvi. Tunneillani hassutellaan ja höpötellään, kuitenkaan tavoitteellista treenaamista unohtamatta!

Johanna Keränen

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Olen ammatiltani fysioterapeutti ja erilaisia ryhmiä olen ohjannut vuodesta 2009. Kempeleen Naisvoimistelijoissa olen ohjannut syksystä 2013 lähtien. Kesällä 2015 liityin myös seuran johtokuntaan. Oma lajini on tällä hetkellä tanssillinen voimistelu, matkan varrella kokemusta on karttunut baletista, nykytanssista, jazzista ja erilaisista ryhmäliikuntatunneista. Toimin myös tanssillisen voimistelun tuomarina. Ohjaan seurassa sekä aikuisten- että lastenryhmiä ja toivoitankin kaikki tervetulleiksi iloiseen ja hyvään seuraan tanssimaan ja liikkumaan!

Noora Salminen

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Hei kaikki! Olen 28-vuotias kolmen lapsen äiti Kempeleestä. Olen harrastanut erilaisia tanssilajeja pienestä pitäen satubaletista reggaettoniin. Tanssi ja voimistelu avaa ovia tunteiden ilmaisuun ja nostaa lapsen ja nuoren itsevarmuutta. Ohjaajana ja vastuuohjaajana annan opettamiselle koko sydämeni. Toivotan kaikki tervetulleiksi tunneilleni.

Katri Kärppä

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Olen 16-vuotias sosiaali-ja terveysalan opiskelija Kempeleestä! Luonteeltani olen iloinen ja tulen toimeen kaikkien kanssa. Tanssi-innostus alkoi 8-vuotiaana, jolloin harrastin noin 2 vuotta latinotanssia ja nyt olen harrastanut KNV:llä tanssia neljä vuotta Show & Disco-ryhmässä. Tällä hetkellä tanssin Disco Divoissa ja olen apuohjaajana Discon alkeis- ja alkeisjatkoryhmissä. Minusta on ilo saada lapsia ja nuoria innostumaan liikunnasta ja nähdä heissä kehitystä.

Riina Huhtala

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Olen 15-vuotias tyttö Kempeleestä. Olen harrastanut erilaisia tanssilajeja jo pienestä. Tällä hetkellä ohjaan voimistelukoulu Rainbowsia. Itse harrastan tanssillista voimistelua ja partiota, lisäksi olen myös ollut Stara-tapahtumassa arvina. Toivoisin että lapset innostuvat liikunnasta jo nuoressa iässä ja saisivat siitä hyviä kokemuksia.

Jenna Partanen

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Olen Jenna ja aloitin ohjaamisen KNV:llä keväällä 2018. Tanssillista voimistelua olen harrastanut yli kymmenen vuoden ajan. Mukaan mahtuu myös niin lyhyempää showtanssikokeilua kuin pitempiaikaista harrastusta cheer- ja tankotanssinkin parissa. Tärkeänä treenaamisessa pidän, että treenataan tavoitteellisesti oppien uusia asioita joka kerta unohtamatta kuitenkaan joukkuehengen kehittämistä ja hassuttelua.

Mira Häkkinen

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Hei! Olen 15-vuotias tanssillisen voimistelun harrastaja Kempeleestä. Olen pienestä pitäen käynyt erilaisissa jumpissa sekä tanssitunneilla ja mukaan mahtuu myös kahden vuoden lentopallotausta. KNV:llä olen ollut vuoden 2015 syksystä lähtien tanssillisen voimistelun Flow Stars -kilpajoukkueessa. Toimin apuohjaajana voimistelukoulu Moonlightissa. Lähdin ohjaajaksi, sillä haluan tuoda tunneille tanssin, voimistelun ja ennen kaikkea liikunnan iloista energiaa, jota olen myös itse saanut kokea.

Pinja Tuulas

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Olen 16-vuotias opiskelija Kempeleestä. Olen iloinen ja halukas kokemaan uutta. Siksi ryhdyin apuohjaajaksi. Olen viettänyt aikaani paljon lasten parissa mm. ohjaajana kerhoissa, sekä futisryhmässä. Tanssia olen taas harrastanut niin pitkälle kuin vain muistan eri tanssilajeja kokeillen. Apuohjaajana haluan auttaa lapsia saamaan uusia hyviä kokemuksia tanssien ja leikkien.

Pinja Korhonen

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Olen koulutukseltani sosionomi ja varhaiskasvatuksen opettaja. KNV:llä olen ohjannut lasten ja nuorten ryhmiä vuodesta 2012. Olen harrastanut tanssia, muuta liikuntaa ja musiikkia pienestä pitäen. Liikunta on hyvä ja virkistävä tauko arjesta, sekä hieno mahdollisuus tutustua uusiin ihmisiin, tuntea ryhmähenkeä ja oppia uusia taitoja sekä ominaisuuksia itsestään ja omasta kehosta. Tervetuloa oppimaan uutta ja liikkumaan!

Fanni Nylander

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Olen iloinen ja positiivinen 15-vuotias nuori Kempeleestä. Olen apuohjaajana tanssitossuissa ja satubaletissa. Olen harrastanut tanssia pienestä asti ja siitä on tullut tärkeä harrastus. Tällä hetkellä harrastan disco- ja showtanssia. Apuohjaajana tunneilla haluan jakaa hyvää mieltä ja onnistumisen iloa!

Sani Saarikivi

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Olen iloinen ja energinen tyttö Kempeleestä. Olen harrastanut tanssia jo pienestä pitäen. Ohjaan Annan kanssa Cheertanssia. Itse harrastan KNV:llä mm. tanssillista voimistelua ja discodancea. Toivon, että voin omalla esimerkilläni luoda positiivista ja iloista asennetta toisille nuorille!

Sara Sankala

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Olen 23-vuotias rakennusarkkitehtiopiskelija Oulusta. Valmentamisen KNV:llä aloitin syksyllä 2014. Olen harrastanut tanssia pienestä pitäen ja minulla on kokemusta erilaisista tanssilajeista. Olen sijoittunut hopeasijalle muodostelmassa discotanssin SM-kilpailussa ja koen lajin muodostuneen itselleni kaikista läheisimmäksi. Liikunta ja terveelliset elämäntavat ovat minulle tärkeitä asioita. Haluan omalla liikunnallisuudellani innostaa nuoria liikkumaan ja myös jatkamaan tanssiharrastusta kun kasvavat isoiksi. Valmentajana olen kannustava sekä iloinen persoona. Tunnin jälkeen tunnen onnistuneeni, jos oppilaat lähtevät koteihinsa uutta oppineina ja hyvillä mielillä!