Iida Isomäki

Olen 16-vuotias tyttö Kempeleestä. Luonteeltani olen pirteä, energinen ja ystävällinen. Olen aina pitänyt tanssista, ja harrastanut siitä erilaisia tyylejä 7 vuotta hip hopista showtanssiin. Tällä hetkellä tanssin Disco Divoissa, ja apuohjaan cheertanssiryhmää Taifuunit. Vapaa-ajallani tykkään käydä kuntosalilla ja piirtää. Toivon, että voisin apuohjaajana saada muille iloisia kokemuksia tanssista ja muutenkin hyvän mielen!

Pinja Tuulas

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Olen Kempeleläinen 2001 vuonna syntynyt opiskelija. Olen innokas ja positiivinen urheilija, joka näkyy myös tunneillani. Olen toiminut apuohjaajana parin vuoden ajan mahtavien vastuuohjaajien kanssa. Tänä syksynä aloitan itse vastuuohjaajan työn voimistelukoulun parissa. Tervetuloa voimistelemaan!

Ida-Emilia Auranen

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Hei! Olen 16-vuotias tyttö Kempeleestä. Olen sosiaalinen, hyväntuulinen ja tulen toimeen kaikkien kanssa. Ohjaan Flow Nightsky -ryhmää. Tanssia olen harrastanut jo noin 3-vuotiaasta asti, ja harrastan tällä hetkellä tanssillista voimistelua kilparyhmässä. Rakastan tanssia ja koen että tanssi on hyvin antoisa laji. Toivon että voin antaa tanssista yhtä hyviä kokemuksia nuoremmille kuin mitä itse olen saanut.

Pilvi Pohjanrinne

Olen 17-vuotias lukiolainen Kempeleestä! Olen luonteeltani positiivinen, sosiaalinen ja huumorintajuinen. Tykkään työskennellä ihmisten parissa. Rakastan tanssia ja olen harrastanut sitä pienestä pitäen. Olen kokeillut monia eri tanssilajeja vuosien varrella, mutta tällä hetkellä harrastan commercial-tanssia ja discotanssia täällä KNV:llä Disco Divoissa. Aloitan apuohjaamisen voimistelukoulu Moonlightissa. Toivon, että ohjaajana voin vaikuttaa positiivisesti lasten ja nuorten tanssilliseen kokemukseen ja levittää hyvää mieltä.

Lara Laamanen

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Hei! Olen 15-vuotias kempeleläinen tyttö. Olen jo pienenä tanssinut erilaisissa tanssiryhmissä ja keväällä 2018 pääsin KNV:lle ohjaamaan Cheertanssi-ryhmä Hurricanea. Muina harrastuksinani ovat partio, tanssillinen voimistelu ja laulaminen. Ohjaajaksi lähdin, sillä haluan jakaa samaa iloa tanssista muille, mitä olen itse jo pienestä asti saanut.

Anna Hieta

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Olen 26-vuotias tanssinopettajaopiskelija Oulusta. Ohjaamisen KNV:llä olen aloittanut vuonna 2010. Oma taustani on vahvasti baletissa ja showtanssissa. Myöhemmin olen harrastanut myös tanssillista voimistelua ja cheertanssia. Olen käynyt paljon Suomen Voimisteluliiton koulutuksia lasten ja nuorten liikuntaan sekä tanssilliseen voimisteluun liittyen. Lisäksi olen tanssillisen voimistelun tuomari ja Stara-tapahtuman Arvi. Tunneillani hassutellaan ja höpötellään, kuitenkaan tavoitteellista treenaamista unohtamatta!

Riitta Kyllönen

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta, aikuisliikunta

Olen ammatiltani mm. liikuntaan erikoistunut luokanopettaja. Liikuntamuodoista juokseminen, kaikenlainen ryhmäliikunta ja tanssi viehättävät eniten. Olen harrastanut soolotanssia viimeiset kaksikymmentä vuotta ja melkein yhtä kauan paritanssi, ensin lavatanssi ja myöhemmin myös kilpalattarit, on kuulunut harrastuksiini.
Harrastusten ohessa olen kouluttautunut soolotanssiohjaajaksi bailatino-, latinobic- ja folk jam-koulutuksissa. Tanssinopettajan (STOL) tutkinto (v.2015) antaa edellytykset paritanssin opetukseen. Senioritanssin peruskurssi ja seniorbailatino (v.2016) tähtäävät ikääntyvien tanssilliseen liikuttamiseen.
Olen opettanut pari- ja soolotanssia enemmän tai vähemmän satunnaisesti eri puolilla Kainuuta ja Pohjois-Pohjanmaata.
Tervetuloa tunneille!
Johanna Keränen

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Olen ammatiltani fysioterapeutti ja erilaisia ryhmiä olen ohjannut vuodesta 2009. Kempeleen Naisvoimistelijoissa olen ohjannut syksystä 2013 lähtien. Kesällä 2015 liityin myös seuran johtokuntaan. Oma lajini on tällä hetkellä tanssillinen voimistelu, matkan varrella kokemusta on karttunut baletista, nykytanssista, jazzista ja erilaisista ryhmäliikuntatunneista. Toimin myös tanssillisen voimistelun tuomarina. Ohjaan seurassa sekä aikuisten- että lastenryhmiä ja toivoitankin kaikki tervetulleiksi iloiseen ja hyvään seuraan tanssimaan ja liikkumaan!

Katri Kärppä

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Olen 16-vuotias sosiaali-ja terveysalan opiskelija Kempeleestä! Luonteeltani olen iloinen ja tulen toimeen kaikkien kanssa. Tanssi-innostus alkoi 8-vuotiaana, jolloin harrastin noin 2 vuotta latinotanssia ja nyt olen harrastanut KNV:llä tanssia neljä vuotta Show & Disco-ryhmässä. Tällä hetkellä tanssin Disco Divoissa ja olen apuohjaajana Discon alkeis- ja alkeisjatkoryhmissä. Minusta on ilo saada lapsia ja nuoria innostumaan liikunnasta ja nähdä heissä kehitystä.

Jarna Julkunen

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Olen Jarna Julkunen. Toimin Oulun Napteekissa naprapaattina.
Valmistuin Oulun hieroja-akatemiasta vuonna 2013 urheiluhierojaksi ja Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulusta naprapaatiksi vuonna 2018.
Naprapaatiksi opiskellaan 4 vuotta täysipäiväisessä ammattikorkeakoulutuksessa. Naprapaatin koulutus antaa valmiudet erilaisten tuki–ja liikuntaelimistön vaivojen tutkimiseen sekä hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Naprapatia on manuaalista terapiaa, jonka tavoitteena on normalisoida nivelten liikkuvuutta ja pehmytkudosten toimintaa nivelissä.
Olen harrastanut joukkuevoimistelua 10 vuotta. Joukkuevoimistelun ohella harrastin balettia
vuoden verran. Voimistelun jälkeen aloin harrastaa show/nyky-tanssia ja tanssiteatteria. Valmensin Kotkassa opiskellessani Kotkan Kirin joukkuevoimistelijoita. Pääosin tehtäviini kuului joukkueiden fyysiset harjoitteet.

Riina Huhtala

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Olen 15-vuotias tyttö Kempeleestä. Olen harrastanut erilaisia tanssilajeja jo pienestä. Tällä hetkellä ohjaan voimistelukoulu Rainbowsia. Itse harrastan tanssillista voimistelua ja partiota, lisäksi olen myös ollut Stara-tapahtumassa arvina. Toivoisin että lapset innostuvat liikunnasta jo nuoressa iässä ja saisivat siitä hyviä kokemuksia.

Mira Häkkinen

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Hei! Olen 2003 syntynyt tanssillisen voimistelun harrastaja Kempeleestä. Olen pienestä pitäen käynyt erilaisissa jumpissa sekä tanssitunneilla ja mukaan mahtuu myös kahden vuoden lentopallotausta. KNV:llä olen ollut vuoden 2015 syksystä lähtien tanssillisen voimistelun Flow Stars -kilpajoukkueessa. Toimin apuohjaajana voimistelukoulu Supernovassa ja Aurorassa. Lähdin ohjaajaksi, sillä haluan tuoda tunneille tanssin, voimistelun ja ennen kaikkea liikunnan iloista energiaa, jota olen myös itse saanut kokea.

Hanna-Leena Laukkanen

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Olen Kempeleessä asuva tanssinopettaja ja taidekasvattaja. Aloitan Kempeleen Naisvoimistelijoiden satubalettiryhmien uutena ohjaajana kevätlukukaudella 2019. Tunneillani tärkeitä teemoja ovat lasten kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin huomioiminen, positiivinen vuorovaikutus, leikki, luovuuteen ja kokeiluun kannustaminen, oppimisen ilo, vauhdin hurma sekä uudet kokemukset ja elämykset. Tervetuloa tanssimaan!

Pinja Korhonen

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Työskentelen varhaiskasvatuksen opettajana Oulussa ja KNV:llä olen ohjannut lasten ja nuorten ryhmiä vuodesta 2012! Olen harrastanut tanssia, muuta liikuntaa ja musiikkia pienestä pitäen. Liikunta on hyvä ja virkistävä tauko arjesta, hieno mahdollisuus tutustua uusiin kavereihin, tuntea ryhmähenkeä, oppia uusia taitoja sekä löytää uusia ominaisuuksia itsestään ja omasta kehosta. Tervetuloa oppimaan uutta ja liikkumaan!

Fanni Nylander

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Olen iloinen ja positiivinen 15-vuotias nuori Kempeleestä. Olen apuohjaajana tanssitossuissa ja satubaletissa. Olen harrastanut tanssia pienestä asti ja siitä on tullut tärkeä harrastus. Tällä hetkellä harrastan disco- ja showtanssia. Apuohjaajana tunneilla haluan jakaa hyvää mieltä ja onnistumisen iloa!

Sani Saarikivi

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Olen iloinen ja energinen tyttö Kempeleestä. Olen harrastanut tanssia jo pienestä pitäen. Ohjaan Annan kanssa Cheertanssiryhmä Tornadoa, joka on kilpailuun valmistava ryhmä. Itse harrastan KNV:llä tanssillista voimistelua Flow Stars-ryhmässä ja discotanssia DiscoDivoissa. Toivon, että voin omalla esimerkilläni luoda positiivista ja iloista asennetta toisille nuorille!

Sara Sankala

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Moikka Sara täällä! Olen 24-vuotias ja opiskelen tällä hetkellä viimeistä vuotta rakennusarkkitehtuuria. Luovuus piirtämisen ja tanssin parissa ovat olleet pienestä asti osana elämääni ja pidän siitä, kun pääsen toteuttamaan itseäni. Tähän mennessä tanssista ei ole ollut taukoa sen jälkeen, kun sen 7-vuotiaana aloitin. Kokemusta minulla on eri lajeista mm: showtanssista, reggaettonista, musikaalitanssista, streetjazzista ja eteenkin discotanssista, jossa olen kilpaillut sm-tasolla ja kyseistä lajia olen valmentanut KNV:llä syksystä 2014 lähtien. Valmetajana olen kannustava ja iloinen persoona. Tuntieni aikana haluan oppilaille hyvän mielen, uuden oppimisen tunteen ja punaiset posket! Mottoni on: ”Behind every dancer who believes in themselves, is a teacher who believed in them first”.