Pinja Korhonen

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Heips! Olen Pinja. Vuonna 2022 olen ollut KNV:n toiminnassa mukana ohjaajana jo 10 vuotta ja johtokuntalaisena 8 vuotta. Olen harrastanut itse eri tanssilajeja, muuta liikuntaa ja musiikkia pienestä pitäen. Sydäntä lähellä on erityisesti pienten lasten ohjaaminen sekä erityistä tukea tarvitsevat lapset. Ohjaajana olen iloinen, kannustava, positiivinen ja helposti lähestyttävä. Tunneillani haluan, että lapset uskaltavat yrittää uusia asioita, tutustuvat ryhmän muihin lapsiin, luottavat meihin ohjaajiin ja nauttivat liikkumisen ja tanssin ilosta. Ammatiltani olen varhaiskasvatuksen opettaja Oulussa, joten päivät kuluvat siellä ja illat taas KNV:n parissa. Nähdään tunneilla!

Ida Kauppi

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Heippa! Olen Ida Kauppi. Olen taustaltani liikunnanopettaja (LitM) sekä voimisteluvalmentaja. Kilpaurheilutaustani on joukkuevoimistelussa, nykyisin olen kaikenlaisen liikunnan suurkuluttaja. Parasta on yhdessä liikkuminen ja uuden oppiminen! Tunneillani tärkeää on hyvä meininki, kannustaminen ja tehokas treeni. Minun ohjaukseen pääsee äiti-vauva-jumpassa, voimistelukoulussa, core-tunnilla sekä poikien voimisteluryhmässä. Tervetuloa tunneille!

Riitta Kyllönen

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta, aikuisliikunta

Olen ammatiltani mm. liikuntaan erikoistunut luokanopettaja ja olen harrastanut monenlaista liikuntaa koko ikäni. Olen kouluttautunut soolotanssiohjaajaksi bailatino-, latinobic-, FolkJam- sekä Lavis-ohjaajakoulutuksissa. Tanssinopettajan (STOL) tutkintoni mahdollistaa paritanssiopetuksen.
Senioritanssi-, seniorbailatino- ja Vire-Lavis -ohjaajakoulutukseni tähtäävät ikääntyvien ja/tai liikuntarajoitteisten tanssilliseen liikuttamiseen. KNV:n riveissä olen päässyt ohjaamaan myös lapsia. KiddieJam-, liikuntaleikkikoulun ohjaaja- ja perheliikunnan ohjaajakoulutuksissa olen saanut tuntumaa lapsiryhmien ohjaukseen. Mottoni voisikin olla: Liikunnan iloa kaikille – vauvasta vaariin!
Lämpimästi tervetuloa tunneille!

Iida Lämsä

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Heippa! Olen 2003 syntynyt liikunnanohjaaja Oulusta. Olen energinen, ystävällinen ja muut huomioon ottava. Tulen toimeen kaikkien kanssa. Nuorempana olen harrastanut balettia ja hiihtänyt kilpaa. Nykyään harrastan monipuolisesti liikuntaa. Opetuskokemusta minulla on kertynyt lasten ja nuorten ohjaamisesta voimistelun, hiihdon ja pesäpallon merkeissä. Ohjaamisellani haluan luoda turvallisen ja kannustavan ilmapiirin. Haluan, että tunneille voi olla omana itsenään. Nähdään tunneilla!

Annika Aho

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Moikka! Olen vuonna 2003 syntynyt ylioppilas Kempeleestä. Aloitin tanssimisen baletin parissa yli 12 vuotta sitten. Myöhemmin mukaan tuli myös toinen laji, showjazz. Kyseisten lajien harrastaminen on edelleen tärkeä osa arkeani, mikä motivoi minua myös jakamaan tanssin ilon osaksi lasten elämää. Ohjaajana olen kannustava, rauhallinen ja helposti lähestyttävä. Tavoitteenani on luoda jokaiselle lapselle turvallinen ympäristö olla oma itsensä sekä oppia uutta. Aloitin KNV:llä vuoden 2022 alussa apuohjaajana ja tänä syksynä aloitan ensimmäistä kertaa vastuuohjaajana. Toivottavasti tavataan tunneilla!
Iida Lehkonen

Ohjaajakuvaus tulossa.

Aleksi Erkheikki

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Hei! Olen Aleksi, kotoisin Lapin Kolarista ja nykyisin oululainen. Luonteeltani olen rauhallinen, liikunnallinen ja kuunteleva. Omia lajejani on ollut pääsääntöisesti jalkapallo, salibandy sekä lentopallo. Ammatiltani olen varhaiskasvatuksen erityisavustaja ja päivätyössäni työskentelen päiväkodissa Oulussa. Olen innolla lähdössä ohjaamaan ensimmäistä syyskautta. Tältä kaudelta odotan eniten, että lapset saavat pitää hauskaa liikunnan parissa ja lähtevät iloisin mielin kohti seuraavaa kertaa! Tunneilla tavataan!

Sanni Ollikainen

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Moikka! Olen Sanni, liminkalainen nuori tanssija ja aloitteleva apuohjaaja. Luonteeltani olen iloinen, sosiaalinen ja kaikkien kanssa toimeentuleva. Tanssiharrastukseni aloitin jo 3-vuotiaana showtanssilla. Vuonna 2015 aloitin KNV:llä cheertanssin parissa ja myöhemmin siirryin discotanssiin. Nykyään tanssin seuramme Disco Divas -joukkueessa. Tavoitteeni on tuoda tunneille pirteä ja reipas tunnelma, josta olen itse jo saanut monta vuotta KNV:llä nauttia! Toivottavasti nähdään tunneilla!

Lara Laamanen

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Moikka! Olen vuonna 2003 syntynyt lukiolainen ja entinen kilpavoimistelija sekä -tanssija. Olen tanssinut ja voimistellut koko elämäni sekä enemmän ja vähemmän kilpailut vuosi vuodelta. Nykyään lähinnä hauskan pidon takia tanssin jamaikalaisia tansseja ja osallistun erilaisiin workshoppeihin. Myöhemmin vuoden 2018 alussa aloitin apuohjaamisen Kempeleen Naisvoimistelijoissa ja syksyllä 2021 aloitan vastuuohjaajana. Ohjaan voimistelua sekä cheertanssia. Valmentajana olen määrätietoinen, mutta kanssani tunneilla myös nauretaan ja ei oteta kaikkea niin vakavasti. Olen kouluttautunut Voimisteluliitolla erilaisissa voimistelun sekä tanssillisen voimistelun koulutuksissa. Cheertanssia olen itseoppinut apuohjatessa ja tehdessä. Mielestäni tanssiminen ja voimistelu ovat elämän mittaisia kehityskaaria, joka päivä oppii jotain uutta. Valmennan, sillä haluan lasten sekä itseni saavan oivalluksia ja iloa elämään. Nähdään tunneilla!

Vanessa Väliaho

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Moikka! Olen nuori ja energinen aloitteleva apuohjaaja Kempeleestä. Tanssi on ollut mukana elämässäni ihan pienestä pitäen, ensin voimistelulla ja baletilla, ja nykyään harrastan KNV:llä cheertanssia joukkueessa Tornado. Tavoitteeni on saada jokainen löytämään oma intohimonsa tanssiin ja saada tunneista mukava fiilis jälkikäteen. Toivottavasti nähdään tunneilla!
Mimmi Savolainen

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Moi! Olen Mimmi, 18-vuotias lukiolainen Kempeleestä. Aloitin tanssimisen pienenä balettitunneilla ja hieman myöhemmin mukaan tuli myös showtanssi.
Alakouluikäisenä innostuin tanssin kilpailutoiminnasta ja olenkin kisannut siitä asti monipuolisesti eri lajeissa, kuten discossa, performing arts-lajeissa ja latino showssa. Minulla on myös kokemusta kyseisten lajien ohjaamisesta ja koreografioiden suunnittelusta.
Ohjaan tulevalla kaudella ensimmäistä kertaa KNV:llä ja olen siitä todella innoissani! Ohjaajana olen kiltti, kannustava ja helposti lähestyttävä. Pyrin luomaan tunneilleni mukavan ja energisen ilmapiirin, jossa jokaisella on hyvä olla.
Toivottavasti nähdään tunneilla! 🙂

Mira Häkkinen

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Olen -03 syntynyt luokanopettajaopiskelija ja tanssillisen voimistelun harrastaja. Olen pienestä pitäen käynyt erilaisissa jumpissa sekä tanssitunneilla ja mukaan mahtuu myös kahden vuoden lentopallotausta. KNV:llä aloitin 2015 syksyllä tanssillisen voimistelun Flow Stars -kilpajoukkueessa ja samalla polulla edelleen. Apuohjaajan hommat aloitin 2018 ja siirryin vastuuohjaajaksi syyskaudella 2021. Lähdin ohjaajaksi, sillä haluan tuoda tunneille tanssin, voimistelun ja ennen kaikkea liikunnan iloista energiaa, jota olen myös itse saanut kokea!

Anna Hieta

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Moi! Olen viimeisen vuoden tanssinopettajaopiskelija Oulusta. Olen aloittanut ohjaamisen KNV:ssa vuonna 2010 ja nykyään toimin tanssillisen voimistelun ja cheertanssin kilparyhmien valmentajana. Oma tanssiharrastukseni on alkanut lapsena baletilla, mutta kokemusta on myöhemmin karttunut myös monista muista lajeista, kuten cheertanssista ja tanssillisesta voimistelusta. Yli kymmenvuotisen ohjausurani aikana olen ohjannut monenlaisia lasten ja nuorten ryhmiä. Olen suorittanut Voimisteluliiton 1. tason ohjaajakoulutuksen ja kouluttautunut aktiivisesti sekä Voimisteluliiton että Suomen cheerleadingliiton koulutuksissa. Lisäksi olen tanssillisen voimistelun ja tanssin tuomari sekä Stara-tapahtuman arvi.Tunneillani hassutellaan ja höpötellään, kuitenkaan tavoitteellista treenaamista unohtamatta!

Lotta Harju

Moikka! Olen 17-vuotias lukiolainen Kempeleestä. Aloitin 7-vuotiaana Flow Girls -joukkueessa tanssillisen voimistelun ja harrastin KNV:llä itse lähemmäs 8 vuotta, joten seura on ollut minulle tuttu jo 10 vuotta. Luonteeltani olen iloinen ja rauhallinen. Aloitin nyt syksyllä 2022 apuohjaajan tehtävissä, on ollut mukava palata takaisin tuttuun seuraan parin vuoden tauon jälkeen! Ohjaajana haluan tarjota lapsille ja nuorille samanlaisia mukavia kokemuksia liikunnan parissa, mitä itse koin kun aloitin seurassamme.

Sani Saarikivi

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Olen iloinen ja energinen kempeleläinen nuori nainen. Olen aloittanut seurassa apuohjaajana vuonna 2016 ja nyt toimin vastuuohjaajana cheertanssin harrasteryhmille Taifuunille ja Hurricanelle, jatkoharrasteryhmä Syklonille ja kilparyhmä Thunderille. Olen itse harrastanut monia erilaisia tanssilajeja pienestä asti, mm. discoa ja tanssillista voimistelua. Treenit ovat aina olleet minulle mieluisia ja siksi haluankin jakaa samanlaisia mukavia kokemuksia tanssin parissa omille ohjattavilleni.

Lilja Karjalainen

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Hei! Olen vuonna 2003 syntynyt kempeleläinen. Tanssimisen olen aloittanut jo pienenä baletin kautta, jota harrastin 8 vuotta kunnes löysin tanssillisen voimistelun ja liityin Kempeleen naisvoimistelijoihin. Täällä olenkin nyt harrastanut kyseistä lajia n. 4 vuotta. Apuohjaajana olen aloittanut vuonna 2021 helmikuussa ja tulevana syksynä toimin ensimmäistä kertaa vastuuohjaajana tanssillisen voimistelun ryhmissä, Mustikat ja Hillat. Luonteeltani olen iloinen sekä ystävällinen ja tulen toimeen kaikkien kanssa. Haluankin tuoda ohjaamisen kautta kaikille hyvää mieltä ja iloa liikkumisen parissa!
Johanna Keränen

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Olen ammatiltani fysioterapeutti ja erilaisia ryhmiä olen ohjannut vuodesta 2009. Kempeleen Naisvoimistelijoissa olen ohjannut syksystä 2013 lähtien. Kesällä 2015 liityin myös seuran johtokuntaan. Oma lajini on tällä hetkellä tanssillinen voimistelu, matkan varrella kokemusta on karttunut baletista, nykytanssista, jazzista ja erilaisista ryhmäliikuntatunneista. Toimin myös tanssillisen voimistelun tuomarina. Ohjaan seurassa sekä aikuisten- että lastenryhmiä ja toivoitankin kaikki tervetulleiksi iloiseen ja hyvään seuraan tanssimaan ja liikkumaan!

Pinja Tuulas

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Olen Kempeleläinen 2001 vuonna syntynyt opiskelija. Olen innokas ja positiivinen urheilija, joka näkyy myös tunneillani. Olen toiminut apuohjaajana parin vuoden ajan mahtavien vastuuohjaajien kanssa. Tänä syksynä aloitan itse vastuuohjaajan työn voimistelukoulun parissa. Tervetuloa voimistelemaan!