Lara Laamanen

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Moikka! Olen vuonna 2003 syntynyt lukiolainen ja entinen kilpavoimistelija sekä -tanssija. Olen tanssinut ja voimistellut koko elämäni sekä enemmän ja vähemmän kilpailut vuosi vuodelta. Nykyään lähinnä hauskan pidon takia tanssin jamaikalaisia tansseja ja osallistun erilaisiin workshoppeihin. Myöhemmin vuoden 2018 alussa aloitin apuohjaamisen Kempeleen Naisvoimistelijoissa ja syksyllä 2021 aloitan vastuuohjaajana. Ohjaan voimistelua sekä cheertanssia. Valmentajana olen määrätietoinen, mutta kanssani tunneilla myös nauretaan ja ei oteta kaikkea niin vakavasti. Olen kouluttautunut Voimisteluliitolla erilaisissa voimistelun sekä tanssillisen voimistelun koulutuksissa. Cheertanssia olen itseoppinut apuohjatessa ja tehdessä. Mielestäni tanssiminen ja voimistelu ovat elämän mittaisia kehityskaaria, joka päivä oppii jotain uutta. Valmennan, sillä haluan lasten sekä itseni saavan oivalluksia ja iloa elämään. Nähdään tunneilla!

Riitta Kyllönen

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta, aikuisliikunta

Olen ammatiltani mm. liikuntaan erikoistunut luokanopettaja. Liikuntamuodoista juokseminen, kaikenlainen ryhmäliikunta ja tanssi viehättävät eniten. Olen harrastanut soolotanssia viimeiset kaksikymmentä vuotta ja melkein yhtä kauan paritanssi, ensin lavatanssi ja myöhemmin myös kilpalattarit, on kuulunut harrastuksiini.
Harrastusten ohessa olen kouluttautunut soolotanssiohjaajaksi bailatino-, latinobic- ja folk jam-koulutuksissa. Tanssinopettajan (STOL) tutkinto (v.2015) antaa edellytykset paritanssin opetukseen. Senioritanssin peruskurssi ja seniorbailatino (v.2016) tähtäävät ikääntyvien tanssilliseen liikuttamiseen.
Olen opettanut pari- ja soolotanssia enemmän tai vähemmän satunnaisesti eri puolilla Kainuuta ja Pohjois-Pohjanmaata.
Tervetuloa tunneille!
Lilja Karjalainen

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Hei! Olen vuonna 2003 syntynyt lukiolainen Kempeleestä. Olen ystävällinen, reipas ja tulen toimeen kaikkien kanssa. Tanssimisen olen aloittanut jo pienenä baletin kautta, jota harrastin 8 vuotta kunnes löysin tanssillisen voimistelun ja liityin Kempeleen naisvoimistelijoihin. Täällä olenkin nyt ollut n. 3 vuotta. Ohjaajana toimin ensimmäistä kertaa ja haluan tuoda ohjaamisen myötä kaikille hyvää mieltä ja iloa liikkumisen parissa.

Sherin Asheesh

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Olen 22-vuotias koulunkäynninohjaaja Kempeleestä. Olen lapsena harrastanut monipuolisesti eri tanssilajeja ja muuta liikuntaa. Nykyään harrastan tankotanssia. Haluan ohjaajana kannustaa lapsia ja nuoria liikunnalliseen harrastukseen ja hyvään mieleen. Ei haittaa, vaikka ei aina onnistu, tärkeintä on yrittää!

Ida Kinnunen

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Olen innokas liikunnan suurkuluttaja ja sekä pienen pojan äiti. Olen 27-vuotias ja koulutukseltani liikunnan- ja terveystiedonopettaja. Elämäni siirtyi Jyväskylästä Kempeleeseen vasta äskettäin. Taustani on joukkuevoimistelussa, ja jotain sen suuntaista tulevat tuntinikin luultavasti olemaan. Ohjauksessani huomioidaan keho kokonaisvaltaisesti ja keskitytään ryhdikkääseen liikkumiseen. Osallistua voi kuka vaan! Olen valmentanut ja ohjannut monenlaista voimistelua, sekä harrastanut itse aktiivisesti joukkuevoimistelua aikuisikään asti. Yhtenä toiveena minulla on päästä toimimaan tärkeän lajin parissa myös täällä Kempeleessä.

Jaana Poukkula

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Heippa. Olen Jaana, tanssinopettajaopiskelija ja koulutettu hieroja Oulusta. Lajitaustaa minulta löytyy monien tanssilajien lisäksi muun muassa yleisurheilusta. Opetuskokemusta on kertynyt sekä lasten ja nuorten tanssitunneista että yläkouluikäisten aineenopettaja sijaisuuksista. Opettajana pyrin luomaan positiivisen, sallivan ja kannustavan oppimisympäristön, jonne jokaisen on mukava ja turvallista tulla harjoittelemaan omana itsenään. Tunneillani ei myöskään unohdeta leikin ja hassuttelun merkitystä oppimiselle. Tanssi on parasta! Toivottavasti nähdään tunneilla.

Mira Häkkinen

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Olen -03 syntynyt lukiolainen ja tanssillisen voimistelun harrastaja. Olen pienestä pitäen käynyt erilaisissa jumpissa sekä tanssitunneilla ja mukaan mahtuu myös kahden vuoden lentopallotausta. KNV:llä aloitin 2015 syksyllä tanssillisen voimistelun Flow Stars -kilpajoukkueessa ja samalla polulla edelleen. Apuohjaajan hommat aloitin 2018 ja siirryin vastuuohjaajaksi syyskaudella 2021. Lähdin ohjaajaksi, sillä haluan tuoda tunneille tanssin, voimistelun ja ennen kaikkea liikunnan iloista energiaa, jota olen myös itse saanut kokea!

Sara Sankala

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Olen 25-vuotias ja opiskelen rakennusarkkitehtuuria Oulun ammattikorkeakoulussa. Valmentamisen KNV:llä aloitin syksyllä 2014. Olen pienestä asti halunnut toteuttaa itseäni piirtämisen ja tanssin kautta. Minulla on kokemusta erilaisista tanssilajeista, joista show- ja discotanssi muodostuivat eniten omiksi lajeiksi. Tavoitteenani on aina ollut kehittää ja haastaa itseäni tanssijana, josta esimerkkinä on SM-tasolla kilpaileminen discotanssin muodostelmassa. Valmentajana olen kannustava ja iloinen persoona. Tuntieni aikana haluan oppilaille hyvän mielen, uuden oppimisen tunteen ja punaiset posket! Mottoni on: ”Behind every dancer who believes in themselves, is a teacher who believed in them first”.

Anna Hieta

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Olen 26-vuotias tanssinopettajaopiskelija Oulusta. Ohjaamisen KNV:llä olen aloittanut vuonna 2010. Oma taustani on vahvasti baletissa ja showtanssissa. Myöhemmin olen harrastanut myös tanssillista voimistelua ja cheertanssia. Olen käynyt paljon Suomen Voimisteluliiton koulutuksia lasten ja nuorten liikuntaan sekä tanssilliseen voimisteluun liittyen. Lisäksi olen tanssillisen voimistelun tuomari ja Stara-tapahtuman Arvi. Tunneillani hassutellaan ja höpötellään, kuitenkaan tavoitteellista treenaamista unohtamatta!

Fanni Nylander

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Olen reipas ja iloinen lukiolainen Kempeleestä! Tanssitaustaa minulla on ihan pienestä asti. Olen tanssinut pääsääntöisesti disco- ja showtanssia ja se on ollut tärkeä harrastus jo pitkään. Aloitin ohjaamaan Kempeleen naisvoimistelijoilla syksyllä 2018. Ohjaajana olen kannustava ja kaikki huomioon ottava. Toivon, että kaikilla olisi tunneilla mukavaa ja tunnin jälkeen kaikki lähtisivät iloisin mielin kotiin!

Jemina Tulisalo

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Olen kempeleläinen 2006 vuonna syntynyt aloitteleva ohjaaja. Olen 4-vuotiaasta lähtien harrastanut erilaisia voimistelu- ja tanssilajeja. Tällä hetkellä harrastan kilpa-aerobiccia kolmatta vuotta. Haluan tuoda tunneille hyvää energiaa ja yhteishenkeä. Tervetuloa tunneille!

Sani Saarikivi

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Olen iloinen ja energinen kempeleläinen nuori nainen. Olen aloittanut seurassa apuohjaajana vuonna 2016 ja nyt toimin vastuuohjaajana cheertanssin harrasteryhmä Taifuunille ja kilparyhmä Myrskylle. Olen itse harrastanut monia erillaisia tanssilajeja pienestä asti, mm. discoa ja tanssillista voimistelua. Treenit ovat aina olleet minulle mieluisia ja siksi haluankin jakaa samanlaisia mukavia kokemuksia tanssin parissa omille ohjattavilleni.

Johanna Keränen

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Olen ammatiltani fysioterapeutti ja erilaisia ryhmiä olen ohjannut vuodesta 2009. Kempeleen Naisvoimistelijoissa olen ohjannut syksystä 2013 lähtien. Kesällä 2015 liityin myös seuran johtokuntaan. Oma lajini on tällä hetkellä tanssillinen voimistelu, matkan varrella kokemusta on karttunut baletista, nykytanssista, jazzista ja erilaisista ryhmäliikuntatunneista. Toimin myös tanssillisen voimistelun tuomarina. Ohjaan seurassa sekä aikuisten- että lastenryhmiä ja toivoitankin kaikki tervetulleiksi iloiseen ja hyvään seuraan tanssimaan ja liikkumaan!