Pinja Korhonen

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Tervehdys! Työskentelen varhaiskasvatuksen opettajana Oulussa ja KNV:llä olen ohjannut lasten ja nuorten ryhmiä vuodesta 2012. Olen harrastanut tanssia, muuta liikuntaa ja musiikkia pienestä pitäen. Liikunta on hyvä ja virkistävä tauko arjesta, hieno mahdollisuus tutustua uusiin kavereihin, tuntea ryhmähenkeä, oppia uusia taitoja sekä löytää uusia ominaisuuksia itsestään ja omasta kehosta. Kesällä 2022 kanssani voi liikkua Superninjat- ryhmässä. Tervetuloa oppimaan uutta ja liikkumaan!

Lara Laamanen

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Moikka! Olen vuonna 2003 syntynyt lukiolainen ja entinen kilpavoimistelija sekä -tanssija. Olen tanssinut ja voimistellut koko elämäni sekä enemmän ja vähemmän kilpailut vuosi vuodelta. Nykyään lähinnä hauskan pidon takia tanssin jamaikalaisia tansseja ja osallistun erilaisiin workshoppeihin. Myöhemmin vuoden 2018 alussa aloitin apuohjaamisen Kempeleen Naisvoimistelijoissa ja syksyllä 2021 aloitan vastuuohjaajana. Ohjaan voimistelua sekä cheertanssia. Valmentajana olen määrätietoinen, mutta kanssani tunneilla myös nauretaan ja ei oteta kaikkea niin vakavasti. Olen kouluttautunut Voimisteluliitolla erilaisissa voimistelun sekä tanssillisen voimistelun koulutuksissa. Cheertanssia olen itseoppinut apuohjatessa ja tehdessä. Mielestäni tanssiminen ja voimistelu ovat elämän mittaisia kehityskaaria, joka päivä oppii jotain uutta. Valmennan, sillä haluan lasten sekä itseni saavan oivalluksia ja iloa elämään. Nähdään tunneilla!

Riitta Kyllönen

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta, aikuisliikunta

Olen ammatiltani mm. liikuntaan erikoistunut luokanopettaja ja olen harrastanut monenlaista liikuntaa koko ikäni. Olen kouluttautunut soolotanssiohjaajaksi bailatino-, latinobic-, FolkJam- sekä Lavis-ohjaajakoulutuksissa. Tanssinopettajan (STOL) tutkintoni mahdollistaa paritanssiopetuksen.
Senioritanssi-, seniorbailatino- ja Vire-Lavis -ohjaajakoulutukseni tähtäävät ikääntyvien ja/tai liikuntarajoitteisten tanssilliseen liikuttamiseen. KNV:n riveissä olen päässyt ohjaamaan myös lapsia. KiddieJam-, liikuntaleikkikoulun ohjaaja- ja perheliikunnan ohjaajakoulutuksissa olen saanut tuntumaa lapsiryhmien ohjaukseen. Mottoni voisikin olla: Liikunnan iloa kaikille – vauvasta vaariin!
Lämpimästi tervetuloa tunneille!

Lilja Karjalainen

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Hei! Olen vuonna 2003 syntynyt lukiolainen Kempeleestä. Olen ystävällinen, reipas ja tulen toimeen kaikkien kanssa. Tanssimisen olen aloittanut jo pienenä baletin kautta, jota harrastin 8 vuotta kunnes löysin tanssillisen voimistelun ja liityin Kempeleen naisvoimistelijoihin. Täällä olenkin nyt ollut n. 3 vuotta. Ohjaajana toimin ensimmäistä kertaa ja haluan tuoda ohjaamisen myötä kaikille hyvää mieltä ja iloa liikkumisen parissa.

Sherin Asheesh

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Olen 22-vuotias koulunkäynninohjaaja Kempeleestä. Olen lapsena harrastanut monipuolisesti eri tanssilajeja ja muuta liikuntaa. Nykyään harrastan tankotanssia. Haluan ohjaajana kannustaa lapsia ja nuoria liikunnalliseen harrastukseen ja hyvään mieleen. Ei haittaa, vaikka ei aina onnistu, tärkeintä on yrittää!

Annika Aho

Moikka! Olen vuonna 2003 syntynyt lukiolainen Kempeleestä. Kuvailisin itseäni positiiviseksi, ystävälliseksi ja kaikkien kanssa toimeen tulevaksi. Aloitin tanssin harrastamisen jo pienenä baletin parissa. Yläasteikäisenä löysin baletin rinnalle myös toisen lajin, showjazzin. Kyseiset lajit ovat edelleen minulle tärkeitä harrastuksia. Toimin ohjaajana ensimmäistä kertaa. Tavoitteenani on luoda tunneille positiivinen ja turvallinen ympäristön oppia. Nähdään tunneilla!

Heta Sutela

Olen Heta Sutela, 2003 vuonna syntynyt energinen lukiolainen Kempeleestä. Olen kaikki huomioonottava ja haluan työssäni panostaa ryhmän toimivuuteen ja siihen että kaikilla tunneilla on turvallinen ilmapiiri. Tanssitaustaa löytyy ihan pienestä asti, satubaletista lähtien. Nykyään harrastan liikuntaa monipuolisesti. Haluan mahdollistaa tunneilla kaikille tasapuolisesti hyvän kokemuksen tanssiharrastuksesta. Nähdään tunneilla!

Jaana Poukkula

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Heippa. Olen Jaana, tanssinopettajaopiskelija ja koulutettu hieroja Oulusta. Lajitaustaa minulta löytyy monien tanssilajien lisäksi muun muassa yleisurheilusta. Opetuskokemusta on kertynyt sekä lasten ja nuorten tanssitunneista että yläkouluikäisten aineenopettaja sijaisuuksista. Opettajana pyrin luomaan positiivisen, sallivan ja kannustavan oppimisympäristön, jonne jokaisen on mukava ja turvallista tulla harjoittelemaan omana itsenään. Tunneillani ei myöskään unohdeta leikin ja hassuttelun merkitystä oppimiselle. Tanssi on parasta! Toivottavasti nähdään tunneilla.

Vanessa Väliaho

Kuvaus tulossa.

Mira Häkkinen

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Olen -03 syntynyt lukiolainen ja tanssillisen voimistelun harrastaja. Olen pienestä pitäen käynyt erilaisissa jumpissa sekä tanssitunneilla ja mukaan mahtuu myös kahden vuoden lentopallotausta. KNV:llä aloitin 2015 syksyllä tanssillisen voimistelun Flow Stars -kilpajoukkueessa ja samalla polulla edelleen. Apuohjaajan hommat aloitin 2018 ja siirryin vastuuohjaajaksi syyskaudella 2021. Lähdin ohjaajaksi, sillä haluan tuoda tunneille tanssin, voimistelun ja ennen kaikkea liikunnan iloista energiaa, jota olen myös itse saanut kokea!

Sara Sankala

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Olen 26-vuotias ja koulutukseltani rakennusarkkitehti. Valmentajana olen ollut vuodesta 2014 lähtien, jolloin suoritin Voimisteluliiton ohjaajakoulutuksen. Tanssi on aina ollut minulle rakas harrastus. Aloitin tanssin 8-vuotiaana Show&Funk -tunneilla ja siitä lähtien kokemusta on kertynyt eri lajeista. Show ja disco ovat päälajejani ja minulla on SM-tason kilpailutausta discotanssin muodostelmassa. Valmentajana olen kannustava ja iloinen persoona. Tuntieni aikana haluan oppilaille hyvän mielen, uuden oppimisen tunteen ja punaiset posket! Mottoni on: ”Behind every dancer who believes in themselves, is a teacher who believed in them first”.

Anna Hieta

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Olen 26-vuotias tanssinopettajaopiskelija Oulusta. Ohjaamisen KNV:llä olen aloittanut vuonna 2010. Oma taustani on vahvasti baletissa ja showtanssissa. Myöhemmin olen harrastanut myös tanssillista voimistelua ja cheertanssia. Olen käynyt paljon Suomen Voimisteluliiton koulutuksia lasten ja nuorten liikuntaan sekä tanssilliseen voimisteluun liittyen. Lisäksi olen tanssillisen voimistelun tuomari ja Stara-tapahtuman Arvi. Tunneillani hassutellaan ja höpötellään, kuitenkaan tavoitteellista treenaamista unohtamatta!

Fanni Nylander

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Olen reipas ja iloinen lukiolainen Kempeleestä! Tanssitaustaa minulla on ihan pienestä asti. Olen tanssinut pääsääntöisesti disco- ja showtanssia ja se on ollut tärkeä harrastus jo pitkään. Aloitin ohjaamaan Kempeleen naisvoimistelijoilla syksyllä 2018. Ohjaajana olen kannustava ja kaikki huomioon ottava. Toivon, että kaikilla olisi tunneilla mukavaa ja tunnin jälkeen kaikki lähtisivät iloisin mielin kotiin!

Jemina Tulisalo

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Olen kempeleläinen 2006 vuonna syntynyt aloitteleva ohjaaja. Olen 4-vuotiaasta lähtien harrastanut erilaisia voimistelu- ja tanssilajeja. Tällä hetkellä harrastan kilpa-aerobiccia kolmatta vuotta. Haluan tuoda tunneille hyvää energiaa ja yhteishenkeä. Tervetuloa tunneille!

Sani Saarikivi

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Olen iloinen ja energinen kempeleläinen nuori nainen. Olen aloittanut seurassa apuohjaajana vuonna 2016 ja nyt toimin vastuuohjaajana cheertanssin harrasteryhmä Taifuunille ja kilparyhmä Myrskylle. Olen itse harrastanut monia erillaisia tanssilajeja pienestä asti, mm. discoa ja tanssillista voimistelua. Treenit ovat aina olleet minulle mieluisia ja siksi haluankin jakaa samanlaisia mukavia kokemuksia tanssin parissa omille ohjattavilleni.

Johanna Keränen

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Olen ammatiltani fysioterapeutti ja erilaisia ryhmiä olen ohjannut vuodesta 2009. Kempeleen Naisvoimistelijoissa olen ohjannut syksystä 2013 lähtien. Kesällä 2015 liityin myös seuran johtokuntaan. Oma lajini on tällä hetkellä tanssillinen voimistelu, matkan varrella kokemusta on karttunut baletista, nykytanssista, jazzista ja erilaisista ryhmäliikuntatunneista. Toimin myös tanssillisen voimistelun tuomarina. Ohjaan seurassa sekä aikuisten- että lastenryhmiä ja toivoitankin kaikki tervetulleiksi iloiseen ja hyvään seuraan tanssimaan ja liikkumaan!