FACEBOOK

HOXHOXHOX Saimme juuri tietää, että lukiolla on tänään vanhempainilta, jonka vuoksi salivuoro on peruttu! Emme siis valitettavasti pysty tänään pitämään RPV-tuntia. 🙁

Tänään kuitenkin nuorisoseuralla kuntotanssi klo 17!
... Näytä lisääNäytä vähemmän

08.21.2019  ·  

Katso Facebookissa

Mahtavasti on ollut porukkaa Nuorisoseuralla kahtena ensimmäisenä päivänä. Keskiviikkona jatketaan klo 17:00 kuntotanssilla. Kyseessä on hauska ja hikinen tanssitunti, jossa on helpot tanssiaskeleet ja koreografiat. Muistathan ottaa oman jumppa-alustan mukaan lopun palauttelua varten.

Nuorisoseuralta hypätään lukion saliin RPV:n pariin klo 18:30. Luvassa on lihaskuntoliikkeitä omaa kehonpainoa hyväksikäyttäen keskittyen reisiin, pakaroihin ja vatsaan. Muista ottaa tännekin oma jumppa-alusta mukaan.
Huom. käynti lukion saliin on kirkon puoleisesta päädystä pääovien vasemmalla puolella olevasta sivuovesta.

Nähdään huomenna!
... Näytä lisääNäytä vähemmän

08.20.2019  ·  

Katso Facebookissa

Syyskausi on startannut eilen ja oli kyllä mahtavasti Jumppaajia saapunut Zumbaan, Kiitos osallistujille hyvästä tunnelmasta 😊

Tänään aloitellaan jumpat Kiinteytyksen parissa klo 18 ja jatketaan klo 19 Kehonhuollossa. Molemmat tunnit pidetään Nuorisoseuran tiloissa. Ota mukaan oma jumppamatto ja juomapullo.

Kiinteytyksessä tehdään alkulämmittelyn jälkeen tehokas koko vartalon lihaskuntotreeni, käyttäen apuna käsipainoja. Suurin osa liikkeistä tehdään kuitenkin omaa kehonpainoa hyväksi käyttäen.

Kehonhuollossa keskitytään liikkuvuuden ja tasapainon kehittämiseen, mutta myös kevyeen voimantuottoon ja ehdottomasti myös venyttelyyn.

Molemmat tunnit soveltuu sekä aloittelijoille että pitempään liikuntaa harrastaneille.

Olette lämpimästi tervetulleita, nähdään illalla 😊

Terveisin Piritta 😊
... Näytä lisääNäytä vähemmän

08.20.2019  ·  

Katso Facebookissa

INSTAGRAM

MENOSSA MUKANA