FACEBOOK

Hei jumppaajat 😘 Pahoittelen, että peruin tuntini viime tipassa ennen kauden alkua. Minulta löydettiin pahanlaatuinen kasvain ja sehän pitää luonnollisesti poistaa mahdollisimman pian. Mutta heti vaan kun lavalle kykenen, lupaan rääkätä teitä entiseen tapaan 😀💪. Olette pitäneet minut liikkeessä ja hyvässä kunnossa, joten lihakset pulleina 😂 ja positiivisin mielin huumoria unohtamatta kohti taistoa! Oikein reipasta kevätkautta ja jumppailkaa ahkerasti!! Nähdään pian 😘 Terkuin Nina ... Näytä lisääNäytä vähemmän

01.24.2020  ·  

Katso Facebookissa

Tänään vielä pääsette tutustumaan ilmaiseksi kahteen mahtavaan tuntiin. Ylikylän päiväkodilla klo 18:00 on ensin Latinodance-tunti, jossa harjoitellaan yhtä tanssilajia aina kahtena peräkkäisenä viikkona. Tänään aloitamme cha chan tekniikkatunnilla. Ensi viikolla sitten pääsette harjoittelemaan koreografiaa😀.

Kuntokombo-tunnilla klo 19:00 tehdään lihaskuntoharjoitteita omalla kehonpainolla ja lopuksi keskitytään ihanasti kehonhuoltoon. Ota mukaasi oma jumppamatto.

Tervetuloa!
... Näytä lisääNäytä vähemmän

01.19.2020  ·  

Katso Facebookissa

Ilmainen tutustumisviikko jatkuu tänään kahvakuulatunnilla klo 18:00 Piriläsalissa. Luvassa on tehokkaat patteriharjoitukset. Tunti soveltuu kaiken kuntoisille, sillä kuulan painolla voi itse hyvin säädellä treeniä. Seuralla on hyvä määrä kahvakuulia lainattavaksi, mutta oma kuula kannattaa silti ottaa mukaan. Ota mukaasi myös oma jumppamatto, sillä teemme liikkeitä myös matolla.
Illan päätteeksi kannattaa suunnata Ylikylän päiväkodille, jossa pääsemme joogaamaan Minna-Marin opastuksella klo 19:30. Ota mukaasi villasukat, jumppamatto, viltti ja tyyny.
Tervetuloa tunneille!
... Näytä lisääNäytä vähemmän

01.16.2020  ·  

Katso Facebookissa

INSTAGRAM

MENOSSA MUKANA