FACEBOOK

Tervetuloa ensi lauantaina Köykkyriin Aksu Pomppis -perheliikuntatapahtumaan. Nuoret ohjaajamme
Fanni ja Sani ovat keksineet mukavia pisteitä, joissa on pienimmillekin perheenjäsenille sopivia tehtäviä. Mukaan vain iloista mieltä ja ulkoiluun sopivat varusteet!Aksu Pomppis perheliikuntatapahtumat jatkuvat ensi lauantaina klo 9-10.30! Nyt vuorossa on Köykkyri ja ohjausvastuussa Kempeleen Naisvoimistelijat. Tervetuloa!
... Näytä lisääNäytä vähemmän

05.21.2019  ·  

Katso Facebookissa
·Jaa

KNV:n kesäleirit vihdoinkin täällä, tervetuloa mukaan liikkumaan ja saamaan uusia kavereita 🤸‍♀️🤸‍♀️ Ilmoittautuminen go.hoika.net/user/Default.aspx

Kepparileirin kuvaus: Kepparit ovat suosittu harrastus kaikenikäisten lasten keskuudessa! Kepparileirillä ratsastetaan keppareilla sekä sisällä että ulkona. Luvassa esimerkiksi esteitä, kouluratsastusta ja maastoratsastusta. Lisäksi ohjelmassa temppuja vikellyksen teemalla sekä leikkiä ja pienimuotoisia kisoja. Leirillä ollaan avojaloin liikuntavaatteissa. Mukaan tarvitset myös säänmukaiset vaatteet ja kengät ulos, esim. lenkkarit, juomapullon, evästä ja oman kepparin. Leiri toteutuu, kun ilmoittautuneita on vähintään 15.

Tanssi- ja voimistelueirin kuvaus: Tanssi- ja voimisteluleirillä harjoitellaan tanssitekniikkaa, piruetteja, hyppyjä, akrobatiaa ja harjoitellaan yhdessä tanssisarjaa. Pidetään hauskaa myös leikkien ja pelaillen! Leiri toteutuu, kun ilmoittautuneita on vähintään 15.
... Näytä lisääNäytä vähemmän

05.21.2019  ·  

Katso Facebookissa
·Jaa

Köykkyrin kahvakuulakausi korkattiin tänään käyntiin mahtavan aurinkoisessa säässä! ... Näytä lisääNäytä vähemmän

05.16.2019  ·  

Katso Facebookissa
·Jaa

INSTAGRAM

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

MENOSSA MUKANA