RYHMÄKUVAUS

Tanssitossut ryhmiä on on kaksi: 3-5- vuotiaille ja 4-6- vuotiaille. Ryhmässä harjoitellaan erityisesti tanssillisiin lajeihin tarvittavia taitoja, kuten luovuutta, erilaisia liikkeitä sekä rytmiikkaa. Tunneilla opetellaan myös ryhmässä toimimisen taitoja, ikätason mukaisia perusliikuntataitoja ja saadaan uusia tanssikavereita! Tanssitunneilla herätellään kehonhallintaa ja omaksutaan erilaisia tanssin harrastajille tärkeitä taitoja, joten Tanssitossuista on helppo myöhemmin jatkaa muihin tanssillisiin ryhmiin.

Huomaathan. Ryhmä on itsenäisen liikkumisen ryhmä. Lapsi saapuu tunnille aikuisen saattelemana, mutta ryhmän toiminnan aikana lapset liikkuvat ryhmässä itsenäisesti vanhempien odottaessa autossa, ulkona tai pukuhuonetiloissa. Ohjaajilla on aina huoltajien yhteystiedot käytettävissä, mikäli huoltajaa tarvitaan paikalle, lapsi sairastuu tai loukkaantuu hoidon tarpeen arviointia tarviten tunnin aikana.

Käytännön syistä salissa ei voi seurata lasten tuntia. Mikäli haluat liikkua lapsen mukana/lasta seuraten tai lapsen pärjääminen itsenäisesti vielä mietityttää, tervetuloa perheliikunta- ryhmäämme! Itsenäisen liikkumisen ryhmän ohjaajat osaavat tukea, arvioida ja pohtia ratkaisuja yhdessä vanhemman kanssa lapsen tunnille osallistumisesta. Heidän tukenaan on myös lasten ja nuorten liikunnan vastaavat sekä tarvittaessa vinkkejä antava varhaiskasvatuksen opettaja. Voit laittaa meille viestiä info[at]knv.fi tai suoraan ohjaajille etunimi.sukunimi[at]knv.fi

OHJAAJA

Fanni Nylander
Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

 

OHJAAJA

Sherin Asheesh
Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

YLEISTÄ TIETOA

 

 

Lasten- ja nuorten ryhmissä ei ole ilmaista tutustumiskertaa, vaan paikka varataan ilmoittamalla lapsi ryhmään ja maksamalla laskun, jonka saatte sähköpostitse (muistathan laittaa lapsesi tietoihin toimivan sähköpostiosoitteenne ilmoittautumisen/rekisteröitymisen yhteydessä). Maksukuitti oltava matkassa ensimmäiselle kerralla ja se on esitettävä ohjaajalle. Jos ryhmään ei osallistu kahden ensimmäisen kerran aikana ja/tai maksa laskua, paikan menettää varasijalla olijalle.

Maksut ovat ryhmäkohtaiset. Jos haluat lapsesi käyvän useammassa ryhmässä, ilmoita hänet erikseen jokaiseen. Jokaisesta tulee oma ryhmäkohtainen hinta.