RYHMÄKUVAUS

Cheertanssitunnit ovat vauhdikkaita ja energisiä. Tunneilla harjoitellaan cheertanssin perustekniikkaa ja mm. helppoja hyppyjä ja jalanheittoja. Tunneilla keskitytään siihen, että kaikilla on hauskaa ja mennään lasten ehdoilla.

Harrasteryhmiä on kaksi: Taifuuni 7-9 -vuotiaille ja Hurricane 9-12 -vuotiaille. Nämä ryhmät  harjoittelevat kerran viikossa. Kilparyhmiä on kaksi: Myrsky 8-10 -vuotiaille ja  Tornado 11-13 -vuotiaille harjoittelee kahdesti viikossa ja osallistuu mahdollisuuksien mukaan kilpailutoimintaan.

Myrskyn ja Tornadon kausi alkaa starttileirillä 14.8. kello 15:00-18:00 Linnakangastalon salissa. Joukkueisiin pyrkivien tulee ilmoittautua suoraan valmentajalle anna.hieta[at]knv.fi. Leirillä aloitetaan syyskausi seuran cheertanssin kilparyhmien kesken yhdessä ja joukkueisiin pyrkivät voivat tulla kokeilemaan, millaista on treenata kilparyhmässä. Samalla valmentaja myös arvioi, ovatko taidot riittävät kyseiseen joukkueeseen. Leirin jälkeen pyrkijät saavat tiedon, pääsivätkö mukaan joukkueeseen. Mukaan tulee ottaa omat eväät, sisä- ja ulkoliikuntavaatteet ja juomapullo.

OHJAAJAT

Anna Hieta
Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Sani Saarikivi
Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

YLEISTÄ TIETOA

 

 

Lasten- ja nuorten ryhmissä ei ole ilmaista tutustumiskertaa, vaan paikka varataan ilmoittamalla lapsi ryhmään ja maksamalla laskun, jonka saatte sähköpostitse (muistathan laittaa lapsesi tietoihin toimivan sähköpostiosoitteenne ilmoittautumisen/rekisteröitymisen yhteydessä). Maksukuitti oltava matkassa ensimmäiselle kerralla ja se on esitettävä ohjaajalle. Jos ryhmään ei osallistu kahden ensimmäisen kerran aikana ja/tai maksa laskua, paikan menettää varasijalla olijalle.

Maksut ovat ryhmäkohtaiset. Jos haluat lapsesi käyvän useammassa ryhmässä, ilmoita hänet erikseen jokaiseen. Jokaisesta tulee oma ryhmäkohtainen hinta.