RYHMÄKUVAUS

Cheertanssitunnit ovat vauhdikkaita ja energisiä. Tunneilla harjoitellaan cheertanssin perustekniikkaa, eli esimerkiksi piruetteja, hyppyjä ja käsiliikkeitä eli pom-tekniikkaa.
Tanssitekniikan lisäksi harjoitetaan lihaskuntoa ja kestävyyttä lajinomaisesti. Tunneilla keskitytään siihen, että kaikilla on hauskaa ja mennään lasten ehdoilla.
Harrasteryhmiä on kaksi: Taifuuni 7-9 -vuotiaille ja Hurricane 9-12 -vuotiaille. Nämä
ryhmät harjoittelevat kerran viikossa cheertanssin alkeita ja niihin ovat tervetulleita kaikki cheertanssista kiinnostuneet.
Jatkoharrasteryhmä Syklonit on tarkoitettu aikaisempaa kokemusta cheertanssista omaaville 9-14 vuotiaille. Tämä ryhmä on sopiva niille, joita lajissa kilpaileminen ei kiinnosta sekä niille, jotka haluavat lisäkokemusta lajista ennen kilparyhmään pääsyä. Tunnit ovat kerran viikossa ja niillä syvennetään osaamista ja ymmärrystä cheertanssiin.
Kilparyhmiä on kaksi: Thunder vuosina 2010-2012 syntyneille ja Tornado vuosina 2007-2010 syntyneille. Ryhmät kilpailevat 1-3 kertaa vuodessa Suomen cheerleadingliiton kisoissa. Kilparyhmiin voi pyrkiä joka vuosi elokuussa järjestettävällä starttileirillä, jonka perusteella valmentajat valitsevat ryhmään sopivat hakijat.

OHJAAJAT

Anna Hieta
Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Sani Saarikivi
Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Vanessa Väliaho
Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

YLEISTÄ TIETOA

 

Lasten- ja nuorten ryhmissä ei ole ilmaista tutustumiskertaa, vaan paikka varataan ilmoittamalla lapsi ryhmään. Ryhmään ilmoittautumisen voi perua elokuun aikana veloituksetta.

Jos ryhmään ei osallistu kahden ensimmäisen kerran aikana, eikä poissaolosta ilmoiteta ohjaajalle, paikan voi menettää varasijalla olijalle. Lasku tulee olla maksettuna eräpäivään mennessä, muuten paikan menettää varasijalla olijalle.

Maksut ovat ryhmäkohtaiset. Jos haluat lapsesi käyvän useammassa ryhmässä, ilmoita hänet erikseen jokaiseen. Jokaisesta tulee oma ryhmäkohtainen hinta.