RYHMÄKUVAUS

Cheertanssitunnit ovat vauhdikkaita ja energisiä. Tunneilla harjoitellaan cheertanssin perustekniikkaa ja mm. helppoja hyppyjä ja jalanheittoja. Tunneilla keskitytään siihen, että kaikilla on hauskaa ja mennään lasten ehdoilla.

Harrasteryhmiä on kaksi: Taifuuni 7-9 -vuotiaille ja Hurricane 9-12 -vuotiaille. Nämä ryhmät  harjoittelevat kerran viikossa. Kilparyhmiä on kaksi: Myrsky 8-10 -vuotiaille ja  Tornado 11-13 -vuotiaille harjoittelee kahdesti viikossa ja osallistuu mahdollisuuksien mukaan kilpailutoimintaan.

OHJAAJAT

Anna Hieta
Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Mira Häkkinen
Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Sani Saarikivi
Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Lara Laamanen
Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

YLEISTÄ TIETOA

 

 

Lasten- ja nuorten ryhmissä ei ole ilmaista tutustumiskertaa, vaan paikka varataan ilmoittamalla lapsi ryhmään ja maksamalla laskun, jonka saatte sähköpostitse (muistathan laittaa lapsesi tietoihin toimivan sähköpostiosoitteenne ilmoittautumisen/rekisteröitymisen yhteydessä). Maksukuitti oltava matkassa ensimmäiselle kerralla ja se on esitettävä ohjaajalle. Jos ryhmään ei osallistu kahden ensimmäisen kerran aikana ja/tai maksa laskua, paikan menettää varasijalla olijalle.

Maksut ovat ryhmäkohtaiset. Jos haluat lapsesi käyvän useammassa ryhmässä, ilmoita hänet erikseen jokaiseen. Jokaisesta tulee oma ryhmäkohtainen hinta.