RYHMÄKUVAUS

Cheertanssitunnit ovat vauhdikkaita ja energisiä. Tunneilla harjoitellaan cheertanssin perustekniikkaa ja mm. helppoja hyppyjä ja jalanheittoja. Tunneilla keskitytään siihen, että kaikilla on hauskaa ja mennään lasten ehdoilla.

Harrasteryhmiä on kaksi: Taifuuni 7-9 -vuotiaille ja Hurricane 9-12 -vuotiaille. Nämä ryhmät  harjoittelevat kerran viikossa. Kilparyhmiä on kaksi: Myrsky 9-11 -vuotiaille ja  Tornado 12-14 -vuotiaille harjoittelee kahdesti viikossa ja osallistuu mahdollisuuksien mukaan kilpailutoimintaan.

OHJAAJAT

Anna Hieta
Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Sani Saarikivi
Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

YLEISTÄ TIETOA

 

 

Lasten- ja nuorten ryhmissä ei ole ilmaista tutustumiskertaa, vaan paikka varataan ilmoittamalla lapsi ryhmään ja maksamalla laskun, jonka saatte sähköpostitse (muistathan laittaa lapsesi tietoihin toimivan sähköpostiosoitteenne ilmoittautumisen/rekisteröitymisen yhteydessä). Maksukuitti oltava matkassa ensimmäiselle kerralla ja se on esitettävä ohjaajalle. Jos ryhmään ei osallistu kahden ensimmäisen kerran aikana ja/tai maksa laskua, paikan menettää varasijalla olijalle.

Maksut ovat ryhmäkohtaiset. Jos haluat lapsesi käyvän useammassa ryhmässä, ilmoita hänet erikseen jokaiseen. Jokaisesta tulee oma ryhmäkohtainen hinta.