RYHMÄKUVAUS

Kahvakuulatunnilla tehdään monipuolisia liikkeitä kahvakuulalla. Kahvakuulaharjoittelu sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille. Laji kehittää etenkin keskikehon lihaskuntoa, tasapainoa ja koordinaatiota. Tunnilla opetellaan sekä tyypillisiä kahvakuulaliikkeitä eli heilautuksia ja tempausta että perinteisempiä lihaskuntoliikkeitä käyttäen kuulaa lisäpainona. Jokainen valitsee tahtinsa ja kuulan painon oman kuntonsa mukaan.

Syksyllä 2018 harjoitellaan kahvakuulalla myös ulkona Köykkyrissä elo-lokakuun ajan. Ulkona tunti on enemmän toiminnallisempi, käytetään erilaisia välineitä sekä hyödynnetään Köykkyrin mäkeä ja upouusia portaita! Ulkotunti kestää 45 min.

Seuralla on rajallinen määrä kuulia lainattavaksi. Kuulat jaetaan kahteen paikkaan ja voi olla etteivät kuulat riitä kaikille. Ota siis mahdollinen oma kahvakuula tunneille mukaan.

OHJAAJA

Jaana Saarikivi
Toiminnanjohtaja, aikuisliikunta, Liikkuva koulu-ohjaaja

KERTAMAKSUT

 

Aikuisten ryhmäliikunnan lukujärjestykseen sisältyville tunneille voit tulla maksamalla 10€ tutustumismaksun johtokuntalaiselle tai ohjaajalle tasarahalla tai liikuntaseteleillä ennen tuntia. Verotussyistä kertamaksuja otetaan vastaan elo-lokakuussa.