KNV:n loppukausi joudutaan keskeyttämään

Huonontuneen koronatilanteen vuoksi sekä lasten ja nuorten että aikuisten ryhmäliikunta joudutaan keskeyttämään tästä päivästä eli 30.11. lähtien.

Lasten ja nuorten tunnit siirtyvät suositusten mukaan etäopetukseen loppukaudeksi.
Ohjaaja tulee lähettämään ryhmäkohtaiset tiedot etätuntien materiaalista/toteutustavasta. Nopeasta aikataulusta johtuen ensimmäinen materiaali ei välttämättä tule ”oikeana” treenipäivänä, mutta kuitenkin viimeistään 6.12. Etämateriaalia lähetetään vielä niin monta kuin treenikertaa olisi jäljellä. Kausi loppuu 13.12. Olettehan yhteydessä, jos jostain syystä etämateriaali ei teitä tavoita (kannattaa myös tarkistaa roskapostikansio).

Aikuisten ryhmäliikunta siirtyy etäjumppiin maanantaista 30.11. alkaen. Etäjumpat esitetään seuran fb-sivulla suorana livestreaminä. Mukana livejumpissa ovat maanantain Tehotreeni, keskiviikon Lavis, RPV ja FasciaMethod, torstain kahvakuula sekä sunnuntain Suomibic ja jooga. Zumbaa ei voi streamata, joten se jää jo nyt joulutauolle. Kiinteytyksen ja kehonhuollon tilalle yritämme saada tuuraajan. Tästä ilmoitamme aina erikseen.
Nämä loppukauden livejumpat tulevat olemaan normaalia lyhyempiä eli n. 30 min mittaisia.

Ma 30.11. aloitetaan klo 19:00 Ninan kuminauhajumpalla. Tämä jumppa on muista poiketen normaalin mittainen. Tarvitset mukaasi siis oman kuminauhan ja jumppa-alustan.