RYHMÄKUVAUS

Flow Stars on tanssillisen voimistelun yli 14-vuotiaiden jatkoryhmä, jota valmentavat Anna Hieta ja Johanna Keränen. Ryhmä harjoittelee kolme kertaa viikossa ja osallistuu erilaisiin Voimisteluliiton ja muiden tahojen järjestämiin kilpailuihin ja tapahtumiin useamman kerran vuodessa. Jos olet kiinnostunut ryhmästä ja sinulla on aiempaa tanssi- tai voimistelutaustaa, ota yhteyttä vastuuvalmentajaan

OHJAAJA

Anna Hieta
Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Johanna Keränen
Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

YLEISTÄ TIETOA

 

 

Lasten- ja nuorten ryhmissä ei ole ilmaista tutustumiskertaa, vaan paikka varataan ilmoittamalla lapsi ryhmään ja maksamalla laskun, jonka saatte sähköpostitse (muistathan laittaa lapsesi tietoihin toimivan sähköpostiosoitteenne ilmoittautumisen/rekisteröitymisen yhteydessä). Maksukuitti oltava matkassa ensimmäiselle kerralla ja se on esitettävä ohjaajalle. Jos ryhmään ei osallistu kahden ensimmäisen kerran aikana ja/tai maksa laskua, paikan menettää varasijalla olijalle.

Maksut ovat ryhmäkohtaiset. Jos haluat lapsesi käyvän useammassa ryhmässä, ilmoita hänet erikseen jokaiseen. Jokaisesta tulee oma ryhmäkohtainen hinta.