Kempeleen naisvoimistelijat tarjoavat lapsille mahtavia elämyksiä kesän alkaessa liikunnan, ilon ja uusien tuttavuuksien merkeissä.

Kepparileiri yli 7-vuotiaille

  • 8.-9.6. kello 10:00-15:00 Pirilänsalissa. Ohjaajina Hanna-Leena Laukkanen ja Fanni Nylander. Hinta 50€ ja vuoden 2019 uusille jäsenille jäsenmaksu 10€.

Leirin kuvaus: Kepparit ovat suosittu harrastus kaikenikäisten lasten keskuudessa! Kepparileirillä ratsastetaan keppareilla niin sisällä kuin ulkona, tehdään esteratoja, harjoitellaan askelluksia sekä leikitään. Kepparileiri on jokaisen kepparitytön- tai pojan unelma ja leiriltä saa varmasti uusia kavereita! Leirillä ollaan avojaloin liikuntavaatteissa. Mukaan tarvitsee juomapullon, evästä ja oman kepparin. Leiri toteutuu, kun ilmoittautuneita on vähintään 15.

Tanssi- ja voimisteluleiri 7-12-vuotiaille

13.-15.6. kello 10:00-15:00 Pirilänsalissa. Ohjaajina Anna Hieta, Fanni Nylander ja Sani Saarikivi. Hinta 50€ ja vuoden 2019 uusille jäsenille jäsenmaksu 10€.

Leirin kuvaus: Tanssi- ja voimisteluleirillä harjoitellaan tanssitekniikkaa, piruetteja, hyppyjä, akrobatiaa ja harjoitellaan yhdessä tanssisarjaa. Pidetään hauskaa myös leikkien ja pelaillen!

Ilmoittautuminen Hoika- ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Ohjeet löydät nettisivuilta ”Lapset & nuoret”- otsikon alta kohdasta ilmoittautumisohjeet.