Seuran johtokunta on keskustellut läpi 12.3.2020 torstain koronaviruspandemian ja Suomen hallituksen antamien suositusten vaikutuksesta seuran liikuntatoimintaan ja tapahtumiin. Suositusten mukaan toimiminen, jäsenistön hyvinvointi ja riskiryhmien terveydentilan turvaaminen ovat meille tärkeitä arvoja tällaisena aikana. Kuten moni muukin, seuraamme tilannetta herkeämättä.

Olemme suosituksen mukaisesti päättäneet perua kaikkien seuran ryhmien ja aikuisliikunnan tunnit ajalta 13.3.-13.4.2020. Tämän jälkeen kevätkauden jatkoon vaikuttavat senhetkiset suositukset ja valtakunnallinen tilanne. Pitämättä jääneitä tunteja ei tulla korvamaan, vaan sovellamme force majeure- käytäntöä sekä ilmoittautumisen yhteydessä olevaa lauseketta tässä tilanteessa. 9.5.2020 pidettävä kevätnäytös perutaan hallituksen antaman suosituksen mukaisesti.

Suomen Voimisteluliitto on päättänyt perua kaikki voimistelukilpailut ja -tapahtumat toukokuun loppuun saakka. Ryhmän ohjaajat tiedottavat kilpailevia ryhmiä näistä asioista.

Terveyden- ja hyvinvoinnin laitos (THL) seuraa valtakunnallista ja kansainvälistä tilannetta ja antaa ohjeita tartuntojen ehkäisyssä omilla verkkosivuillaan www.thl.fi

Kempeleen naisvoimistelijat ry johtokunta

Lisätietoja
Johtokunta
Seuran puheenjohtaja Kirsi Latoranta,