Tuntimuutokset vk 48

Tällä viikolla on paljon salivuoroperuutuksia koulujen juhlajärjestelyjen takia: -tiistain kehonhuolto ja Ninan treeni on peruttu -keskiviikon RPV on peruttu, iisijumppa ja Asahi-vertaistunti pidetään normaalisti -torstain kuntobaletti on peruttu -perjantain aamujumppa ja jooga on peruttu. Sambic tunti pidetään normaalisti Piriläsalissa -lauantain lavis-tunti pidetään normaalisti Piriläsalissa -sunnuntain kahvakuula ja Piloxing-tunti pidetään normaalisti Ylikylällä Pahoittelemme peruutuksista aiheutuvia muutoksia!

Black Friday 24.11.2017

Black Friday -tarjous voimassa vain pe 24.11.2017 klo 23.59 asti. Aikuisliikunnan kevätkausi 2018 56€ (norm. 80€) + 10€ jäsenmaksu, alennusryhmät (opiskelijat, eläkeläiset, työttömät) 42€ (norm. 60€) + 10€ jäsenmaksu. Tarjous ei koske koko vuoden korttia. Ilmoittaudu tästä https://www.jasentieto.fi/public/Login.aspx Ilmoittautuessasi valitse maksuvaihtoehdoksi Black Friday. Lasku tulee maksaa heti perjantaina. Ollaksesi oikeutettu alennettuun hintaan, tulee maksukuitissa näkyä…

Upea korukalenteri myynnissä

Nyt meillä myynnissä upea Voimisteluliiton korukalenteri. Kalenterin 24 luukkua sisältävät: 1x kaulakoru, 1x rannekoru ja 22 maskottia. Korut ovat nikkelitöntä korumetallia. Niissä ei ole lyijyä eikä kadiumia. Korut ovat Suomen viranomaisten tutkimia ja hyväksymiä. Ketjujen pituudet ovat säädettäviä ja sopivat kaikenikäisille. Maskotteja yhdistelemällä voit luoda uuden korun joka päivä! Korukalenterin hinta on 13€. Tiedustelut tai…

Joulunäytös 2017

Kempeleen naisvoimistelijoiden joulunäytös pidetään Kirkonkylän yhtenäiskoulun D-talon liikuntasalissa la 9.12.2017 alkaen klo 12:00. Sisäänpääsymaksu on 5€ kaikilta yli 15-vuotiailta. Tarjoamme tilaisuuden jälkeen torttukahvit. Tervetuloa!

Tuntimuutokset pe 10.11.- la 11.11.

Perjantaina Piriläsalissa  Sambicin tilalla klo 18:00 pidetään Ninan Kreisibailutunti. Tunti koostuu Piloxing-tuntien tanssiosuuksista. Perjantaina Santamäellä joogan tilalla klo 19:00 pidetään Jaanan kehonhuoltotunti keppijumppana. Jumppa kestää 45 min. Keppejä saa lainaan seuralta. Lauantaina Piriläsalissa laviksen tilalla klo 11:00 pidetään Ninan Piloxing-tunti.