Tuntiperuutukset ja -muutokset pääsiäisviikolle

Pääsiäisviikolle tulee seuraavat tuntimuutokset: -tiistaina 16.4. tunnit Nuorisoseuralla on peruttu ohjaajan sairastumisen takia -keskiviikkona 17.4. tunnit pidetään normaalisti -torstaina 18.4. tunti pidetään normaalisti -perjantai 19.- sunnuntai 21.4. tunnit perutaan -maanantaina 22.4. zumba on peruttu, Ninan tehotreeni pidetään normaalisti klo 19:00 Aurinkoista pääsiäistä kaikille!

Rumbita workshop la 13.4.

Järjestämme Rumbita workshopin ensi lauantaina 13.4. klo 13-15 Santamäkitalon koululla. Ohjaaja Hanna-Leena Kauppinen. Tapahtuma on jäsenille ilmainen, muille 20€. Dance RUMBITA® on ilmaisuvoimainen ja etninen tanssimuoto, joka on täynnä tunteita laidasta laitaan. Liikeilmaisu muistuttaa paikoin näyttävää flamencoa, paikoin taas vauhdikasta showtanssia tai iloista salsaa. Kaikessa on mukana itämaisen tanssin viehkeys. Dance RUMBITA® auttaa harrastajia löytämään…

Alkuviikon tuntiperuutukset ja -muutokset

Piriläsalin oltakäyttö on peruutettu ma 8.4. Joudumme perumaan zumban ja tehotreenin. Pahoittelemme! Keskiviikkona Heidin poissaollessa tulee tunteihin seuraavanlaiset muutokset: Kuntotanssin klo 18:00 ohjaa Piia Lahdelma. Yoga Flown tilalla on Jaanan kehonhuoltotunti. Tämä tunti on 45 min mittainen ja koostuu asahi-liikkeistä, dynaamisista venytyksistä ja loppurentoutuksesta. Ota mukaan oma jumppa-alusta ja lämmintä vaatetta loppurentoutusta varten.

Twerk workshop la 6.4.2019

Twerk workshop Kempeleen lukion salissa la 6.4. klo 13-15. Vuoden 2019 jäsenille ilmainen, muut 20€. Joko olet kokeillut tämän hetken kuuminta tanssilajia? Twerk on naisenergiaa täynnä oleva tanssityyli jonka suosio on noussut omana tanssilajinaan räjähdysmäisesti viimevuosina. Twerk workshopilla keskitymme twerkin perustekniikoihin ja opettelemme koreografian. Workshop sopii hyvin ensikertalaisille ja aloittelijoille. Workshopin ohjaa TWERK Oulu:n Miia…

Stara-tapahtuma la 27.4.2019

Kempeleen Naisvoimistelijat järjestää Pohjois-Suomen alueellisen Stara-tapahtuman la 27.4.2019 Kempeleen Kirkonkylän yhtenäiskoululla alkaen klo 12:00. Joukkueiden harjoitus-ja suoritusjärjestykset lisätään Kisapalveluun. Stara-tapahtumissa 7-12 -vuotiaat voimistelijat pääsevät näyttämään kauden aikana opittuja taitoja yleisölle tai harjoittelemaan kilpailutilanteessa esiintymistä ennen varsinaisiin lajin kilpailusarjoihin siirtymistä.