RYHMÄKUVAUS

Dance -tunnilla vaihdellaan ja kokeillaan eri tanssilajeja. Tunneilla keskitytään pääasiassa koreografiaan, jossa voidaan yhdistella eri tanssilajeja. Lajeina ovat esimerkiksi showtanssi, disco ja commercial. Lisäksi tunteihin kuuluu lämmittely, venyttely ja lyhyet tanssityylille ominaiset tekniikkaosuudet. Aikaisempaa tanssikokemusta ei vaadita. Tarkoituksena on heittäytyä ja nauttia tanssista!

Ryhmä on suunnattu yli 15- vuotiaille.

OHJAAJA

Sara Sankala
Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

 

YLEISTÄ TIETOA

 

 

Lasten- ja nuorten ryhmissä ei ole ilmaista tutustumiskertaa, vaan paikka varataan ilmoittamalla lapsi ryhmään ja maksamalla laskun, jonka saatte sähköpostitse (muistathan laittaa lapsesi tietoihin toimivan sähköpostiosoitteenne ilmoittautumisen/rekisteröitymisen yhteydessä). Maksukuitti oltava matkassa ensimmäiselle kerralla ja se on esitettävä ohjaajalle. Jos ryhmään ei osallistu kahden ensimmäisen kerran aikana ja/tai maksa laskua, paikan menettää varasijalla olijalle.

Maksut ovat ryhmäkohtaiset. Jos haluat lapsesi käyvän useammassa ryhmässä, ilmoita hänet erikseen jokaiseen. Jokaisesta tulee oma ryhmäkohtainen hinta.