RYHMÄKUVAUS

Kempeleen Naisvoimistelijoissa on neljä esiintyvä ja kilpailevaa tyttöjen tanssillisen voimistelun ryhmää: Flow Rainbows (11-12v.), Flow Nightsky (13-15v.)Flow Sunshines (13-14v.) ja Flow Stars (yli 15-v.). Ryhmät harjoittelevat säännöllisesti ja tavoitteellisesti ympäri vuoden. Ryhmissä harjoitellaan koreografioita kevät- ja syyskausien aikana. Koreografiat esitetään seuran joulu- ja kevätnäytöksissä. Ryhmät osallistuvat vuosittain Voimisteluliiton tai muun tahon tapahtumiin.

Voit harrastaa tanssillista voimistelua seurassamme ilman kilpailutoimintaa ilmoittautumalla tanssillisen voimistelun harrasteryhmään.

Tanssillinen voimistelu on laji, joka perustuu perinteiseen naisvoimisteluun. Tunneilla tehdään erilaisia hyppyjä ja askelsarjoja, yhdistetään vartalo ja kädet liikkeisiin, harjoitellaan piruetteja ja temppuja (kuten kuperkeikkoja ja kärrynpyöriä jne.). Liikkeistä pyritään tekemään yhteen sopivia, soljuvia ja virtaavia kokonaisuuksia. Kyseessä on siis esteettinen laji, josta ei puutu rytmikkyyttä, luovuutta ja ilmauksellisuutta. Tunneilla koordinaatio, tasapaino, liikkuvuus ja rytmitaju paranevat. Lisäksi kehitetään ryhmätyöskentelyn ja oman kehon hahmottamisen taitoa.

Mikäli olet kiinnostunut ryhmästä, olethan yhteydessä suoraan valmentajiin: Johanna johanna.keranen(at)knv.fi, Anna anna.hieta(at)knv.fi

OHJAAJA

Anna Hieta
Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

OHJAAJA

Johanna Keränen
Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

YLEISTÄ TIETOA

 

 

Lasten- ja nuorten ryhmissä ei ole ilmaista tutustumiskertaa, vaan paikka varataan ilmoittamalla lapsi ryhmään ja maksamalla laskun, jonka saatte sähköpostitse (muistathan laittaa lapsesi tietoihin toimivan sähköpostiosoitteenne ilmoittautumisen/rekisteröitymisen yhteydessä). Maksukuitti oltava matkassa ensimmäiselle kerralla ja se on esitettävä ohjaajalle. Jos ryhmään ei osallistu kahden ensimmäisen kerran aikana ja/tai maksa laskua, paikan menettää varasijalla olijalle.

Maksut ovat ryhmäkohtaiset. Jos haluat lapsesi käyvän useammassa ryhmässä, ilmoita hänet erikseen jokaiseen. Jokaisesta tulee oma ryhmäkohtainen hinta.