Kevät 2020 on ollut yllätyksien aikaa kaikille suomalaisille- eikä niin mukavassa mielessä. Seuramme pystyi nopeasti reagoimaan covid-19 viruksen tuomiin rajoituksiin ja kaikki lasten ja nuorten ryhmät saivat jatkaa harrastusta etäharjoituksin sekä kesäkuussa kahdella harjoituskerralla. Aikuisliikkujat taas tykästyivät nopeasti perustettuun FB- ryhmään, johon tutut ohjaajat loivat liikuttavaa materiaalia.

Olemme lähteneet syyskauteen 2020 varautuneina. Seuran johtokunta on tehnyt selkeän suunnitelman Covid-19 ”toisen aallon” varalle. Suunnitelman keskiössä on sekä liikkujien paras etu että jäsenten antama palaute keväältä 2020. Aiomme syksyllä 2020 jälleen päättää ja tiedottaa jäsenistölle nopeasti, mikäli poikkeustoimiin täytyy ryhtyä.

Haluamme siis kertoa teille, että jokainen voi turvallisin mielin ilmoittautua syyskaudelle 2020 ja jatkaa liikkumista seurassamme epävarmoista ajoista huolimatta. Jos käy niin, että kausi ei ala ollenkaan tai joudumme keskeyttämään sen syyskuun puoliväliin mennessä, maksamme kausimaksut takaisin. Myös tämän jälkeen tuleviin muutoksiin olemme varautuneet.

Ilmoittautuminen aikuisliikunnan kaudelle on nyt auki. Lasten ja nuorten ryhmiin ilmoittautuminen alkaa 8.7. kevään 2020 jäsenille ja kaikille maanantaina 13.7.

Lue myös Koronatiedote jäsenille elokuu2020

Kiitoksia, kun valitsette KNV:n.

Kempeleen naisvoimistelijat ry:n johtokunta