Tänä keväänä on tärkeää pitää huolta hyvästä hygieniasta ja noudattaa näitä yhteisiä ohjeistuksia, jotta voimme jokainen luoda itsellemme ja muille seuramme jäsenille turvallisen tavan harrastaa, liikkua ja nauttia liikunnan riemusta!

Ohjeita päivitetty 5.4.2021

Noudatamme Kempeleen kunnan uusimpia suosituksia. Niitä pääsee lukemaan tästä.
Aikuisliikkujat: Ryhmäliikunta on keskeytyksissä 25.4. saakka. Etäjumpat YouTubessa toteutuvat tavallisesti. Kausi päättyy 30.5.

Lasten ja nuorten liikunta: Ryhmät aloittavat 1.2.2021. Kevätkausi päättyy 30.5. Kevätnäytös suunnitellaan järjestettävän yhä 8.5. Kausi on näin toteutettuna yhä samanpituinen, kuin on suunniteltukin. Avoimista laskuista emme lähetä maksumuistutuksia nyt, kun kausi ei ole vielä päässyt alkuun. Ryhmiin voi huoletta ilmoittautua ja maksaa vasta, kun ryhmä alkaa.
Lasten ja nuorten kilparyhmät, jotka ovat jo aloittaneet toiminnan tammikuussa: Aronia, Myrsky, Tornado ja Ruusunmarjat pitävät nyt taukoa ja jatkavat toimintaa 1.2.2021. Ryhmät, jotka ovat aloittaneet 7.1.2021 jatkavat kautta 23.5. saakka.

Noudatathan yhteisiä ohjeistuksia seuramme toimintaan liittyen:
– Tulethan seuramme tunnille ainoastaan täysin terveenä. Huomioi lievätkin oireet.
– Käytä käsidesiä tullessasi ja lähtiessäsi tunnilta. Muista hyvä yskimishygienia.
– Saavu tunneille valmiiksi treenivaatteissa vain hieman ennen tunnin alkua. Pyrimme välttämään yhteisissä tiloissa oleskelua.
– Muista turvavälit, myös pukuhuoneissa ja peseytyessäsi. Pidä vähintään 1,5 metrin etäisyys muihin paikalla olijoihin.
Aikuisten sekä yli 18-vuotiaiden nuorten ryhmissä suosittelemme pitämään kasvomaskia tullessasi tunnille, pukuhuoneissa ja lähtiessäsi. Poista maski vain liikuntasuorituksen ajaksi.
– Muistathan täyttää juomapullosi jo kotona. Juomapullo on vain omaan käyttöön, ethän lainaa juomapulloasi toisille.
– Mikäli seuramme tunneilla on yhteisiä välineitä käytössä, puhdistetaan ne jokaisen käytön jälkeen asianmukaisesti. Tuntien lopussa on varattu aikaa välineiden puhdistamiselle.
– Käytä mahdollisuuksien mukaan omia välineitä, jumppamattoja ei ole lainattavaksi

Lasten ja nuorten tunneilla pyydämme huolehtimaan turvallisuudesta seuraavasti:
– Tiedoksi, että ohjaajamme käyttävät maskia tunnin aikana.
– Ennen ja jälkeen tuntien on hyvä pestä kädet saippualla. Huoltajan tai saattajan vastuulla on käsien huolellinen peseminen
– Vain yksi saattaja sisätiloihin, mikäli lapsi sen tarvitsee. Suosittelemme saattajalle maskin käyttöä.
– Suosittelemme, että saattajat eivät oleskele sisätiloissa lapsen tunnin aikana
– Vältämme liikuntavälineiden käyttöä, erityisesti käsillä käsiteltäviä välineitä
– Pyrimme toteuttamaan tuntien toimintoja väljästi ja välttämään ihokontaktien syntymistä lasten ikätaso ja tarpeet huomioiden
Tunneille osallistuminen vain täysin terveenä.

Seuraamme tilannetta ja päivitämme ohjeistuksia tilanteen mukaan.
Yhdessä yhteisiä ohjeistuksia noudattaen pystymme tarjoamaan itsellemme ja muille jäsenillemme turvallisen tavan nauttia harrastusten ja liikunnan riemusta.

Lisätiedot: sähköpostilla