Yhä nyt on tärkeää pitää huolta hyvästä hygieniasta ja noudattaa näitä yhteisiä ohjeistuksia, jotta voimme jokainen luoda itsellemme ja muille seuramme jäsenille turvallisen tavan harrastaa, liikkua ja nauttia liikunnan riemusta!

Ohjeita päivitetty 3.5.2022

Olemme ottaneet ohjeistuksessa huomioon koronatoimenpiteet Kempeleen kunnassa.
Aikuisten, lasten ja nuorten harrastustoiminta jatkuu nyt tavallisesti. Jotta pandemiatilanne ei enää pahentuisi voimakkaasti, pyydämme teitä yhä huomioimaan alla olevat ohjeet toimintaamme osallistuessa.

Muistathan, että:
– Mukaan tullaan terveenä, sairastumisista toivutaan kotona. Pientenkin sairastumisen oireiden yllättäessä on hyvä jäädä kotiin
– Pestään kädet mennen tullen, vaihtoehtoisesti käytetään käsidesiä huolellisesti. Käsidesiä löytyy liikuntasaleistamme
– Pukeudutaan mahdollisuuksien mukaan jo kotona liikuntavaatteisiin
– Kuljetetaan mukana henkilökohtaista juomapulloa
– Vältetään turhaa oleskelua pukuhuonetiloissa. Tunnin alkua on turvallisinta odottaa autossa tai ulkona.
– Maskia saa käyttää halutessaan tunneille saapuessa ja sieltä poistuessa. Liikuntasuorituksen aikana maskia ei suositella käytettäväksi.
– Noudatetaan hyvää yskimis- ja aivastamishygieniaa. Yskimisen tai aivastamisen jälkeen on hyvä pestä tai desinfioida kädet. Lasten ja nuorten ohjaajat muistuttavat osallistujia tästä.
– Aikuisten saattajien on hyvä välttää turhaa oleskelua pukuhuoneissa tai käytävillä. Suosittelemme, että saattajat odottelevat esimerkiksi autossa tai ulkotiloissa. Pyydämme huomiomaan, että pukuhuoneissa tai käytävillä oleskelussa on altistus- ja tartuntariski. Lasten ja nuorten liikunnan ohjaajilla on aina osallistujien vanhempien yhteystiedot käytettävissä, mikäli jotakin sattuu.

Seuraamme tilannetta ja päivitämme ohjeistuksia tilanteen mukaan.
Yhdessä yhteisiä ohjeistuksia noudattaen pystymme tarjoamaan itsellemme ja muille jäsenillemme turvallisen tavan nauttia harrastusten ja liikunnan riemusta.

Lisätiedot ja kysymykset sähköpostilla info[at]knv.fi