ETÄTUNNIT

Live- tuntien lisäksi voit treenata meillä turvallisesti etätuntien tahtiin! Nyt aivan uudet etäjumpat Youtube- kanavallamme. Treenit kestävät noin 30-45- minuuttia. Tarjoamme Heidin kehonhuoltoa, Minna-Marin Suomibic HIIT- treeniä, Mirkan kahvakuulaa sekä Ninan tehotreeniä. Lajeista tulee uusi ohjattu tunti Youtube- kanavalle kolmen viikon välein- tahti mukailee tavallisten livetuntien ohjelmien vaihtumistahtia.

Vuosikortin ja syyskauden 2020 aikuisliikunnan jäsenille etätunnit ovat ilmaisia. Ilmoittautumisessa käytettyyn sähköpostiisi on lähetetty linkit etäjumppiin. Etäjumppiin pääsee milloin tahansa linkkiä klikkaamalla tai ’maalaamalla’ linkin osoitteen, kopioimalla sen leikepöydälle ja liittämällä selaimen osoiteriville. Jos et ole saanut sähköpostia, laita meille viestiä info(at)knv.fi

Ilmoittaudu täältä mukaan. Etätuntien hinta on 20€ sekä jäsenmaksu vuodelle 2020 10€. Maksamisen jälkeen saat sähköpostiisi linkit etäjumppiin. Etäjumppiin pääsee milloin tahansa linkkiä klikkaamalla tai ’maalaamalla’ linkin osoitteen, kopioimalla sen leikepöydälle ja liittämällä selaimen osoiteriville.

Tarvitset älypuhelimen, tietokoneen tai tablettitietokoneen sekä internet- yhteyden. Voit katsella etäjumppia niin monta kertaa kuin haluat ja milloin tai missä tahansa.

Etätunnit on tarkoitettu Kempeleen naisvoimistelijoiden aikuisliikunnan jäsenille tai etätuntien ostaneille jäsenille. Tästä syystä jumppiin pääsee vain sähköpostiin lähettämistämme Youtube-linkeistä. Näin varmistamme, että etätunneista nauttivat meidän jäsenet.

Saat sähköpostiisi kolmen viikon välein linkit uusiin, juuri ladattuihin etäjumppiin. Huolehdithan, ettet poista lähettämiämme sähköposteja, joissa linkit ovat.

Etätunneille ilmoittautumisen jälkeen saat linkit sähköpostiisi.

  1. Varmista että ympärilläsi on riittävästi tilaa jumppaamiseen. Liukkaat matot ja huonekalut on hyvä siirtää tieltä. Voit tarvita jumppamaton tai pehmeän, luistamattoman alustan sekä juomapullon. Kahvakuulatunnilla tarvitset kahvakuulan.
  2. Aukaise haluamasi jumpan linkki sähköpostista klikkaamalla tai ’maalaamalla’ linkin teksti, kopioimalla se leikepöydälle ja liittämällä se selaimen osoiteriville.
  3. Video käynnistyy automaattisesti. Voit pysäyttää videon tarvittaessa ’pause’ näppäimestä.

Liikkumisen iloa turvallisesti!

OHJAAJAT

Heidi Kilkki

Minna-Mari Jurvansuu

Nina Keränen

Mirka Nevala

KERTAMAKSUT

 

Aikuisten ryhmäliikunnan lukujärjestykseen sisältyville tunneille voit tulla maksamalla 10€ tutustumismaksun johtokuntalaiselle tai ohjaajalle tasarahalla tai liikuntaseteleillä ennen tuntia. Verotussyistä kertamaksuja otetaan vastaan kausien alkaessa kahden kuukauden ajan.