RYHMÄKUVAUS

Satubaletissa tutustutaan baletin maailmaan leikkien ja satujen avulla. Tunneilla opetellaan baletin alkeita, rytmiikkaa, perusliikuntataitoja ja harjoitellaan esiintymistä sekä luovaa ilmaisua. Satubaletista pieni balleriina saa kavereita ja uusia kokemuksia baletin ja liikunnan parissa!

Huomaathan. Ryhmä on itsenäisen liikkumisen ryhmä. Lapsi saapuu tunnille aikuisen saattelemana, mutta ryhmän toiminnan aikana lapset liikkuvat ryhmässä itsenäisesti vanhempien odottaessa autossa, ulkona tai pukuhuonetiloissa. Ohjaajilla on aina huoltajien yhteystiedot käytettävissä, mikäli huoltajaa tarvitaan paikalle, lapsi sairastuu tai loukkaantuu hoidon tarpeen arviointia tarviten tunnin aikana.

Käytännön syistä salissa ei voi seurata lasten tuntia. Mikäli haluat liikkua lapsen mukana/lasta seuraten tai lapsen pärjääminen itsenäisesti vielä mietityttää, tervetuloa perheliikunta- ryhmäämme! Itsenäisen liikkumisen ryhmän ohjaajat osaavat tukea, arvioida ja pohtia ratkaisuja yhdessä vanhemman kanssa lapsen tunnille osallistumisesta. Heidän tukenaan on myös lasten ja nuorten liikunnan vastaavat. Voit laittaa meille viestiä info[at]knv.fi tai suoraan ohjaajille etunimi.sukunimi[at]knv.fi

OHJAAJAT

Pinja Korhonen
Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Lilja Karjalainen
Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

YLEISTÄ TIETOA

 

Lasten- ja nuorten ryhmissä ei ole ilmaista tutustumiskertaa, vaan paikka varataan ilmoittamalla lapsi ryhmään. Ryhmään ilmoittautumisen voi perua elokuun aikana veloituksetta.

Jos ryhmään ei osallistu kahden ensimmäisen kerran aikana, eikä poissaolosta ilmoiteta ohjaajalle, paikan voi menettää varasijalla olijalle. Lasku tulee olla maksettuna eräpäivään mennessä, muuten paikan menettää varasijalla olijalle.

Maksut ovat ryhmäkohtaiset. Jos haluat lapsesi käyvän useammassa ryhmässä, ilmoita hänet erikseen jokaiseen. Jokaisesta tulee oma ryhmäkohtainen hinta.