Discodancessa harjoitellaan discotanssin tekniikka ja esityskoreografiaa. Discotanssi on nopea tanssilaji, jossa kehittyvät nopeus, ketteryys, voima, koordinaatio ja liikkuvuus. Discodance-ryhmiä löytyy eritasoisille tanssijoille, aloittelijoista jo tanssia harrasteneille.

Disco jatko+-ryhmään pääsy vaatii aikaisempaa tanssikokemusta. Jos olet kiinnostunut ryhmästä, olethan yhteydessä suoraan valmentajiin: Iida tai Saraan

Ohjaaja

Ohjaaja: Iida Vänttinen

Iida Vänttinen

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Olen 23-vuotias pian valmistuva luokanopettajaopiskelija. Olen harrastanut tanssia aktiivisesti
koko ikäni. Minulla on laaja kokemus erilaisista tanssilajeista, mutta koen, että show- & discotanssi ovat lähimpänä sydäntäni. Valmentaja olen motivoitunut, energinen ja kannustava. Tunneillani
edetään lasten kehityksen mukaan ja saadaan sykkeet nousemaan.Tärkeintä on, että treeneissä riittää naurua ja liikutaan yhdessä.

Print Friendly

Ohjaaja

Ohjaaja: Sara Sankala

Sara Sankala

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Valmennuksen Naisvoimistelijoissa aloitin 2014 syksyllä. Minulla on vuosien kokemusta eri tanssilajeista, mutta pidän discotanssia eniten omana lajinani. Valmentajana olen iloinen höpöttelijä, mutta myös vaativa. Tunnin jälkeen haluan kaikille hyvän mielen ja hiet pintaan!

Print Friendly

Ohjaaja

Ohjaaja: Sani Saarikivi

Sani Saarikivi

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Olen iloinen ja energinen tyttö Kempeleestä. Olen harrastanut tanssia  jo pienestä pitäen. Ohjaan syksyllä Annan kanssa Cheerdancea maanantaisin sekä Iidan ja Saran kanssa discodance alkeita ja – jatkoa keskiviikkoisin. Itse tanssin useammassakin knv:n ryhmässä. Toivon, että voin omalla esimerkilläni luoda positiivista ja iloista asennetta toisille nuorille!

Print Friendly
Print FriendlyKUINKA ILMOITTAUTUA:

1. Käyttäjäksi rekisteröityminen
Jotta voit ilmoittautua kursseille, täytyy sinun ensin rekisteröityä käyttäjäksi. Rekisteröityminen tehdään täyttämällä internetissä henkilötietolomake. Rekisteröitymisen jälkeen saat oman käyttäjätunnuksesi sekä salasana, joiden avulla voit kirjautua sähköiseen ilmoittautumispalveluun. Rekisteröinnin tarvitsee tehdä vain kerran. Muista ottaa tunnukset talteen.

2. Kaudelle ilmoittautuminen
Ilmoittaudu kurssille/ ryhmään klikkaamalla ILMOITTAUDU -nappia tai tästä linkistä. Kirjaudu sähköiseen ilmoittautumispalveluun käyttämällä omia tunnuksia, jotka olet saanut rekisteröinnin yhteydessä.

3. Maksaminen ja harjoituskortin saaminen
Ilmoittautumisen yhteydessä saat tulostettua laskun. MAKSA SAAMALLASI VIITENUMEROLLA tai maksusuorituksesi ei kirjaudu järjestelmään. Jumppakortin saat kuittia vastaan jumpalta, kun paikalla on johtokunnan jäsen. Johtokuntalaisille voit maksaa kortin myös käteisellä, Smartumeilla tai Sporttipassilla. Järjestämistämme korttipisteistä saat tietoa Facebook-sivulta. Saatuasi jumppakortin pidä se aina mukanasi jumpalla. Seuraavalla kaudella uusi kausitarra liimataan samaan korttiin.

Ongelmatilanteet:
Kaikissa ongelmatilanteissa ota rohkeasti yhteyttä palautelomakkeella.