RYHMÄKUVAUS

Tehotreenissä tehdään tehokkaita lihaskuntoliikkeitä seuralta lainattavilla välineillä tai/ja oman kehon painoa hyödyntäen. Välillä voidaan nostattaa sykettä vaikka vähän hyppelemällä. Mutta nämä liikkeet voit tehdä kevyemmällä versiolla. Tunti sopii ihan kaikille, uusille ja vanhoille jumppaajille. Tunnille tarvitset mukaan juomapullon sekä jumppa-alustan sekä otathan mukaan myös naurua ja iloista mieltä, jolloin jumppaaminen on paljon hauskempaa. Luvassa siis iloinen ja tehokas tunti, jonka jälkeen tunnet hyvää oloa ja mieltä. Toivottavasti näen just SINUT tunnillani! Tervetuloa!

Alkusyksystä tunnilla käytetään gymstickejä. Seuralla on hyvä määrä lainattavaksi, mutta jos sinulla on oma gymstick, ota ihmeessä se mukaasi!

OHJAAJA

Nina Keränen
Aikuisliikunta

KERTAMAKSUT

 

Aikuisten ryhmäliikunnan lukujärjestykseen sisältyville tunneille voit tulla maksamalla 5€ tutustumismaksun johtokuntalaiselle tai ohjaajalle tasarahalla tai liikuntaseteleillä ennen tuntia. Verotussyistä kertamaksuja otetaan vastaan kausien alkaessa kahden kuukauden ajan.