RYHMÄKUVAUS

Tanssillisen voimistelun valmennusryhmä, joka tähtää kilpailutoimintaan.
Ryhmässä harjoitellaan tanssillisen voimistelun lajitekniikkaa, hyppyjä, venytellään, harjoitellaan sarjoja ja parannetaan lihaskuntoa, hauskanpitoa unohtamatta!

Mustikoiden kausi alkaa starttileirillä 15.8. kello 12:00-15:00 Linnakankaan koululla, hinta 5€. Joukkueeseen pyrkivän on ilmoittauduttava olemalla yhteydessä suoraan valmentajaan .
Leirillä aloitetaan syyskausi seuran tanssillisen voimistelun ryhmien kesken yhdessä ja joukkueisiin pyrkivät voivat tulla kokeilemaan, millaista on treenata kilparyhmässä. Samalla valmentaja myös arvioi, ovatko taidot riittävät kyseiseen joukkueeseen. Leirin jälkeen pyrkijät saavat tiedon, pääsivätkö mukaan joukkueeseen. Mukaan tulee ottaa omat eväät, liikuntavaatteet ja juomapullo.

OHJAAJA

Anna Hieta
Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Lilja Karjalainen
Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

YLEISTÄ TIETOA

 

 

Lasten- ja nuorten ryhmissä ei ole ilmaista tutustumiskertaa, vaan paikka varataan ilmoittamalla lapsi ryhmään ja maksamalla laskun, jonka saatte sähköpostitse (muistathan laittaa lapsesi tietoihin toimivan sähköpostiosoitteenne ilmoittautumisen/rekisteröitymisen yhteydessä). Maksukuitti oltava matkassa ensimmäiselle kerralla ja se on esitettävä ohjaajalle. Jos ryhmään ei osallistu kahden ensimmäisen kerran aikana ja/tai maksa laskua, paikan menettää varasijalla olijalle.

Maksut ovat ryhmäkohtaiset. Jos haluat lapsesi käyvän useammassa ryhmässä, ilmoita hänet erikseen jokaiseen. Jokaisesta tulee oma ryhmäkohtainen hinta.