Ninan treeni

Ninan treenitunnilla tehdään lihaskuntoharjoittelua gymstickillä tai punteilla. Saatetaanpa välillä vähän hypähdelläkin hyvän musiikin tahdissa. Tunnille ovat kaikki tervetulleita kuntoon, kokoon tai sukupuoleen katsomatta. Seuralla on hyvä, mutta rajallinen määrä välineitä lainattavaksi.

Huomio!
Aikuisliikunnan lukujärjestyksen tunneille ei tarvitse ilmoittautua joka tunnille erikseen, vaan ilmoitat itsesi vain kaudelle (esim. Syksy 2015) ja sinulla on rajoittamaton oikeus käydä kaikilla aikuisliikunnan lukujärjestykseen sisältyvillä tunneilla ilman erillistä ilmoittautumista.

Ohjaaja

Ohjaaja: Nina Keränen

Nina Keränen

Aikuisliikunta

Olen 40-vuotias kahden tyttären äiti. Perheeseen kuuluu myös cairnterrieri. Ohjaan KNV:llä Piloxing-tuntia ja Ninan treeniä vaihdellen siinä gymstickiä ja puntteja. Lupaan, että tuntini ovat tehokkaita ja tunnin jälkeen tiedät tehneesi jotain. Mutta lupaan myös, että tunneillani on iloinen ja rempseä meininki ja jonne on helppo tulla juuri sellaisena kuin olet!

Print Friendly
Print FriendlyKUINKA ILMOITTAUTUA:

1. Käyttäjäksi rekisteröityminen
Jotta voit ilmoittautua kursseille, täytyy sinun ensin rekisteröityä käyttäjäksi. Rekisteröityminen tehdään täyttämällä internetissä henkilötietolomake. Rekisteröitymisen jälkeen saat oman käyttäjätunnuksesi sekä salasana, joiden avulla voit kirjautua sähköiseen ilmoittautumispalveluun. Rekisteröinnin tarvitsee tehdä vain kerran. Muista ottaa tunnukset talteen.

2. Kaudelle ilmoittautuminen
Ilmoittaudu kurssille/ ryhmään klikkaamalla ILMOITTAUDU -nappia tai tästä linkistä. Kirjaudu sähköiseen ilmoittautumispalveluun käyttämällä omia tunnuksia, jotka olet saanut rekisteröinnin yhteydessä.

3. Maksaminen ja harjoituskortin saaminen
Ilmoittautumisen yhteydessä saat tulostettua laskun. MAKSA SAAMALLASI VIITENUMEROLLA tai maksusuorituksesi ei kirjaudu järjestelmään. Jumppakortin saat kuittia vastaan jumpalta, kun paikalla on johtokunnan jäsen. Johtokuntalaisille voit maksaa kortin myös käteisellä, Smartumeilla tai Sporttipassilla. Järjestämistämme korttipisteistä saat tietoa Facebook-sivulta. Saatuasi jumppakortin pidä se aina mukanasi jumpalla. Seuraavalla kaudella uusi kausitarra liimataan samaan korttiin.

Ongelmatilanteet:
Kaikissa ongelmatilanteissa ota rohkeasti yhteyttä palautelomakkeella.