Flow Nightsky-alkeisryhmässä harjoitellaan tanssillisen voimistelun alkeita ja ryhmä esiintyy seuran näytöksissä.

Tanssillinen voimistelu on laji, joka perustuu perinteiseen naisvoimisteluun. Tunneilla tehdään erilaisia hyppyjä ja askelsarjoja, yhdistetään vartalo ja kädet liikkeisiin, harjoitellaan piruetteja ja temppuja (kuten kuperkeikkoja ja kärrynpyöriä jne.). Liikkeistä pyritään tekemään yhteen sopivia, soljuvia ja virtaavia kokonaisuuksia. Kyseessä on siis esteettinen laji, josta ei puutu rytmikkyyttä, luovuutta ja ilmauksellisuutta. Tunneilla koordinaatio, tasapaino, liikkuvuus ja rytmitaju paranevat. Lisäksi kehitetään ryhmätyöskentelyn ja oman kehon hahmottamisen taitoa.

Ohjaaja

Ohjaaja: Piia Järvinen

Piia Järvinen

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta ja tanssillinen voimistelu

Olen pohjoistuulen Ouluun tuoma kauppatieteen opiskelija. Tanssi, erityisesti nykytanssi, on lähellä sydäntä. Kokemusta on kertynyt useista lajeista, ja viimeisempänä 1930-luvulta alkujaan olevasta Lindy Hop swingtanssista. Olen opettanut tanssia pohjoisen Suomen maakunnissa useissa lajeissa ja monen ikäisillä harrastajille. Oulussa olen opettanut tanssia ja tehnyt koreografiaa opiskelija-musikaaliteatteriin. Baletti on kulkenut mukana tanssiharrastuksissa nuoresta asti. Baletissa minua miellyttää tarkka tekniikka, sekä tapa yhdistää voimaa vaativat liikkeet tarkkaan kevyen näköiseen työskentelyyn. Tanssillinen voimistelu on verrattain uusi tuttavuus. Tanvossa mielenkiintoista on voimistelun ja tanssin elementtien yhdistäminen, jossa sulavuus ja liikkeen jatkuvuus tuo lajille ominaisen keskustalähtöisyyden liikkeille. Myös tanvossa tehtävät suuret hypyt, joissa yhdistyy voima ja liikkuvuus ovat mielestäni lajin parhaita puolia. Tunneillani keskitytään tekniikkaan ja ilmaisuun, opetellaan yhdessä ja ilon kautta harjoitellen.

Print Friendly

Ohjaaja

Ohjaaja: Ida Auranen

Ida-Emilia Auranen

Lasten ja nuorten ryhmäliikunta

Hei! Nimeni on Ida ja olen 15-vuotias tyttö Kempeleestä. Olen sosiaalinen, pirteä ja tulen toimeen kaikkien kanssa. Tanssia on tullut harrastettua jo noin 3-vuotiaasta asti ja se onkin lempilajini. Aloitan apuohjaamisen voimistelukoulussa. Itse olen saanut tanssista positiivisia ja mahtavia muistoja ja kokemuksia ja toivon, että voin olla mukana antamassa hauskoja hetkiä myös voimistelukoululaisille.

Print Friendly
Print FriendlyKUINKA ILMOITTAUTUA:

1. Käyttäjäksi rekisteröityminen
Jotta voit ilmoittautua kursseille, täytyy sinun ensin rekisteröityä käyttäjäksi. Rekisteröityminen tehdään täyttämällä internetissä henkilötietolomake. Rekisteröitymisen jälkeen saat oman käyttäjätunnuksesi sekä salasana, joiden avulla voit kirjautua sähköiseen ilmoittautumispalveluun. Rekisteröinnin tarvitsee tehdä vain kerran. Muista ottaa tunnukset talteen.

2. Kaudelle ilmoittautuminen
Ilmoittaudu kurssille/ ryhmään klikkaamalla ILMOITTAUDU -nappia tai tästä linkistä. Kirjaudu sähköiseen ilmoittautumispalveluun käyttämällä omia tunnuksia, jotka olet saanut rekisteröinnin yhteydessä.

3. Maksaminen ja harjoituskortin saaminen
Ilmoittautumisen yhteydessä saat tulostettua laskun. MAKSA SAAMALLASI VIITENUMEROLLA tai maksusuorituksesi ei kirjaudu järjestelmään. Jumppakortin saat kuittia vastaan jumpalta, kun paikalla on johtokunnan jäsen. Johtokuntalaisille voit maksaa kortin myös käteisellä, Smartumeilla tai Sporttipassilla. Järjestämistämme korttipisteistä saat tietoa Facebook-sivulta. Saatuasi jumppakortin pidä se aina mukanasi jumpalla. Seuraavalla kaudella uusi kausitarra liimataan samaan korttiin.

Ongelmatilanteet:
Kaikissa ongelmatilanteissa ota rohkeasti yhteyttä palautelomakkeella.